randers volieren | Randers volieren
Trustpilot | Randers Volieren

Levering 1-3 dage

i Danmark

Dansk Producerede voliere

Ring: 25 13 74 09

eller mail jonas@voliere.dk

Betalingsmetoder

betaling Randers Volieren

Køb for 400,00 mere og få en GAVE

Aktivering og legetøj

 

Aktivering af vores fugle er vigtig. Alle fugle skal stimuleres for ikke at kede sig og blive stereotyp. I naturen bruger fugle det meste af dagen på at søge efter føde, og det er ingen undtagelse for tamfugle. Her gælder det om at få vækket din fugls naturlige nysgerrighed.

 

Aktiverings karrusel stor (45 x 40 x 40 cm) | Randers volieren

Legetøj til undulater og Små papegøjer

LEGETØJ TIL UNDULATER OG SMÅ PAPEGØJER

Legetøj til Mellem papegøjer

LEGETØJ TIL MELLEM PAPEGØJER

Legetøj til   Store papegøjer

Legetøj til store papegøjer

Vores produkter til aktivering af fugle

Aktivering af fugle

Fuglene kan fint aktiveres ved at give dem aktiviteter, hvor de skal bruge deres næb. Mange fugle vil gerne udfordres, så de derved bliver mentalt stimuleret. I naturen bruger fugle det meste af dagen på at søge efter føde, og det er ingen undtagelse for tamfugle. Her gælder det om at få vækket din fugls naturlige nysgerrighed.

De er ofte nysgerrige på at ville undersøge en ny genstand, som de bliver præsenteret for. Du kan starte med at lægge et løst papir oven på foderskålen. Her skal din fugl flytte papiret for at få adgang til sin mad.

Det er altid en god idé, hvis de aktiveringsredskaber, man bruger, kan genbruges. Det er også vigtigt, at de nemt og hurtigt kan gøres klar, fordi man så nemmere får det gjort.

Legetøj til fugle

Tidligere har rigtig mange fugle siddet i et fuglebur med blot en mad- og vandskål, en klokke, et spejl og to ens siddepinde. Men det er bestemt ikke nok underholdning.

For fugle skal have et stort udvalg af legetøj, og udvalget skal være så varieret som muligt. Det kan eksempelvis være legetøj med forskellige farver, former eller lyde.

Du behøver ikke, at sætte alt legetøjet ind på samme tid. I stedet bør du løbende skifte det ud. Har din fugl kastet sin kærlighed på et bestemt stykke legetøj, kan du selvfølgelig lade det blive i buret.

Undulaten er en meget livlig lille fugl, der nyder at lege og få nye aktiviteter jævnligt. Bolde er ofte et hit hos undulater – du kan enten hænge dem op i taget, eller lade dem ligge på bunden, hvor undulaten kan trille rundt med dem.

Aktivering af papegøjer

Aktivering af din papegøje/ papegøjer kan gøres på mange måder. Herunder har vi lavet nogle forslag til, hvad du kan gøre.

 • Frugtspyd – Sæt lidt frugt eller grønt på et frugtspyd (frugtspyd kan købes til fugl eller gnaver) og hæng det op.
 • Majskolbe – Skru en lang krog eller øsken ind i en hel majskolbe med dækblade eller evt. broccoli og hæng den op.
 • Foderautomat – En foderautomat til frø, som bruges hos de vilde fugle i haven, kan også bruges hos papegøjerne og give god aktivering.
 • Grankogler – Bind nogle kogler på en træbøjle med noget snor. Smør evt. en blanding af frø og honning ind i koglerne og hæng bøjlen op.
 • Viskestykke – Tag et slidt viskestykke, bind en knude i den ene ende og hæng det op. I den lille lomme der bliver (der hvor knuden er) kan man fylde lidt “godbidder” i.
 • Naturreb – Afpas nogle længder af naturreb og hæng dem op i buret eller volieren. Husk at efterse rebet og vær sikker på, at det ikke er så slidt og flosset, at fuglene kan sætte sig fast i rebet.
 • Juletræ – Brug dit gamle juletræ hos fuglene. Sav det i mindre stykker – monter evt. en krog i den tykke ende af stammen og hæng det op i toppen af volieren. Eller stil hele træet ind i volieren.

Specielt om

Legetøj til papegøjer

En papegøje har selvfølgelig også brug for aktivering. Aktivering kan være leg med dig, men det kan også være et tov, en gynge eller andet, der kan aktivere papegøjen, når du ikke er der.

Bemærk: Nogle papegøjer skal aktiveres mere end andre papegøjer.

Husk: Legetøj til papegøjer holder fra 2 sekunder til måneder afhængigt af, hvad du køber, og hvilken papegøje du har. Vi anbefaler trælegetøj frem for plastik, og reb legetøj til papegøjer der elsker at ødelægge.

 

HUSK at se og følg vores YOUTUBE kanal HER.

Vi er leverandør til:

0
  0
  Kurv
  Kurven er tomTilbage til shoppen
  --->