randers volieren | Randers volieren
Trustpilot | Randers Volieren

Levering 1-3 dage

i Danmark

Dansk Producerede voliere

Ring: 25 13 74 09

eller mail jonas@voliere.dk

Betalingsmetoder

betaling Randers Volieren

Køb for 400,00 mere og få en GAVE

Aktivitetslegetøj til kaniner

 

Aktivering af vores kaniner er vigtigt. Alle kaniner skal holdes aktive – både fysisk og mentalt, da det ellers kan føre til at kaninen vil bruge sine omgivelser til selv aktivering. Dette kan medføre at kaninen begynder at gnave i møbler, tremmer, etc. Derudover er det vigtigt at det ikke er det samme stykke legetøj, da kaninen kan blive træt af det. Det gælder om at få vækket din kanins naturlige nysgerrighed.

Kanin aktivitetslegetøj forside Randers Volieren

Vores produkter Aktivitetslegetøj til kaniner

Derfor skal din kanin stimuleres

Kaniner skal holdes aktive – både fysisk og mentalt, da de ellers kan finde på at aktivere sig selv ved brug af deres omgivelser – dette vil for indendørs kaniner være møbler, gulvtæppe, døre, tremmer, etc.

En under stimuleret kanin vil udvikle depression og fysisk skade på sig selv. Dette vil man helst undgå, hvilket er grunden til at aktivering af kaninen hver dag er utrolig vigtigt for kaninens mentale og fysiske helbred.

Hvis man har et par kaniner kan stimuleringen sagtens ske sammen. Dog hvis man har en kanin som går alene, skal den have mulighed for ekstra stimulering. 

 

Legetøj til kaniner

For kaniner er det vigtigt at de har et stort udvalg af legetøj, og udvalget skal være så varieret som muligt. Det kan eksempelvis være legetøj med forskellige farver, former eller lyde.

Du behøver ikke at sætte alt legetøjet ind på samme tid. I stedet bør du løbende skifte det ud. Har din kanin kastet sin kærlighed på et bestemt stykke legetøj, kan du selvfølgelig lade det blive i kaningården.

 For at kaninsikre dit hjem, er det vigtigt at have masser af legetøj din kanin kan hoppe på, kravle på og under og gnave / tygge i. Ved at give din kanin forskelligt legetøj, som passer til din kanins behov, alder og temperament, kan man gå sikkert fra hjemmet. 

Sådan aktivere du din kanin

Aktiveringen af din kanin / kaniner kan gøres på mange måder. Dog er det også vigtigt at følge med i hvad din kanin kan lide at lave.

Herunder har vi lavet en lille liste med hvad kaniner normalt kan lide at lave, som du kan bruge til din / dine kanin / kaniner: 

 

 • Stimulering – Kaniner er et meget intelligent dyr, som har brug for både mentalt og fysisk aktivering. 
 • Gnave/tygge – Skru en lang krog eller øsken ind i en hel majskolbe med dækblade eller evt. broccoli og hæng den op.
 • Gravning – De fleste kaniner elsker at grave (hvis de får muligheden til det)
 • Gå på mad jagt – Hvis kaninerne går indenfor er det vigtigt at gemme mad eller snacks rundt i deres areal, da dette hjælper på deres stimulering. 
 • Kaniner er nysgerrige – Kaniner elsker at udforske deres omgivelser, hvor dette kan være en udfordring for inde kaniner. Derfor skal man sørge for at ændre lidt på deres beboelse.   

Vores udvalg af aktivitetslegetøj til kaniner

En kanin har brug for aktivering. Aktivering kan være leg med dig, men det kan også være ved brug af diverse former for legetøj, der kan aktivere kaninen når du ikke er der. 

Husk: Legetøj til kaniner holder fra 2 sekunder til måneder afhængigt af hvad du køber og hvilken kanin du har. Vi anbefaler træ / reb legetøj frem for plastic.

 Du kan tilmelde dig vores nyhedsbrev for at være en af de første til at modtage mails omkring vores sortiment og tilbud. 

Er du i tvivl omkring hvad du skal vælge til din kanin er du velkommen til at skrive en mail eller ringe til os.

 

HUSK at se og følg vores YOUTUBE kanal HER.

HUSK at se og følg vores YOUTUBE kanal HER.
0
  0
  Kurv
  Kurven er tomTilbage til shoppen
  --->