randers volieren | Randers volieren
Trustpilot | Randers Volieren

Levering 1-3 dage

i Danmark

100% dansk webshop

vi producerer i Danmark

Ring: 25 13 74 09

eller mail jonas@voliere.dk

Betalingsmetoder

betaling Randers Volieren

Køb for 400,00 mere og få en GAVE

Problemer med Bananfluer

Hos Randers Volieren har vi et stort udvalg af produkter til at kunne komme af med bananfluer. Det kan f.eks. være at du står og mangler bananfluefælde, fluefanger til bananfluer eller måske en universal insektspray.

Bananflue | Randers volieren

VORES PRODUKTER MOD BANANFLUER

Hvad er en bananflue egentlig?

De fleste har oplevet at have bananfluer i køkkenet, de kan være svære at slippe af med, hvis man ikke ved hvordan det kan gøres på en effektiv måde. Bananfluerne holder tit til omkring din frugt eller måske omkring køkkenvasken. De små fluer formerer sig meget hurtigt, da en bananflue kan lægge æg allerede 24 timer efter den har forladt puppestadiet. Bananfluer kaldes også for frugtfluer og eddikefluer. Denne type flue lever af gærceller fra bl.a. rådnende frugt og andre sødlige fødevarer. Fluerne er ikke farlig, men de er meget irriterende, da de sætter sig i alt mad og det er ikke særligt hygiejnisk. Derfor har vi samlet nogle tips til hvordan du kan afhjælpe problemet. Det kan f.eks. gøres med en hjemmelavet fælde, eller endnu bedre en fælde her fra shoppen, som er fremstillet til at løse netop dette problem. De produkter vi har i shoppen, har jeg afprøvet personligt, og de er mere effektive end f.eks. den hjemmelavede fælde.

 

 

Hvorfor kommer bananfluerne?

Bananfluer er tit et problem sidst på sommeren og henover efteråret. Senere på året når temperaturen falder yderligere, forsvinder de igen. Men hvis de kommer indenfor kan de give problemer i køkkener, grøntafdelinger og andre steder hvor der opbevares frugt og grønt. Frugt der er gæret, er deres foretrukne tilholdssted, men de kan også godt lide andre sødlige madvarer som, ketchup, marmelade og mange andre forskellige fødevarer. I disse fødevarer kan fluerne lægge deres æg som hurtigt bliver til nye fluer. Hvis du er uheldig at have fået bananfluer i dit køkken så fortvivl ikke, her kan du finde det du skal bruge til at udrydde dem fra dit køkken. Find en effektiv fælde på vores side med skadedyrsbekæmpelse. Her kan du finde flere effektive løsninger til at bekæmpe disse fluer med.

Hjælp, der er bananfluer, hvad gør jeg?

Hvis du har haft problemer med bananfluer, ved du at de kan være svære at få bugt med. Så det er en god ting hvis man kan undgå helt at få dem igen. Den bedste måde at undgå bananfluer, er ved at undgå at der står madrester og åbnede fødevarer på køkkenbordet. Tjek også om det frugt du har, er friskt og uden brune pletter. Hvis du kan opfylde dette altid, er der ingen problemer med bananfluer. Jeg ved dog af personlig erfaring, at uheldet kan ske, der ligger en banan der er blevet lidt overmoden og fluerne kommer. Hvis det sker, er det godt at man kan købe produkter, som vores til at afhjælpe problemet.

 

 

HUSK at se og følg vores YOUTUBE kanal HER.

Køb en bananfluefælde

Den bedste og mest effektive måde at slippe af med disse fluer er at købe en færdiglavet fælde der er fremstillet til dette formål, nemlig at fange bananfluer. Så er du sikker på at bananfluerne forsvinder og ikke kommer tilbage.

Et produkt der er effektivt er bl.a. Vores fælde med navnet frugtfluefælde, denne er en biologisk fælde der er direkte rettet mod bananfluer. Dette produkt er en enkel og diskret måde at løse problemet. Den er simpel at anvende, og den er særdeles effektiv. Dette lokkemiddel er super nemt at anvende og det er også en diskret måde at klare problemet, med disse bananfluer.

 

Lav din egen eddikefælde til bananfluer

Man kan også forsøge sig med at lave en fælde til bananfluerne selv. Man kan bl.a. lave en simpel eddikefælde af nogle helt velkendte ingredienser. Denne metode er også ret effektiv, og samtidig er det en billig løsning, da du sikkert har de fleste ingredienser i dit køkken allerede. Når du laver fælden skal du bruge følgende ingredienser og materialer.

 

Bananfluefælde

 

En beholder, f.eks. en kop

En Plasticpose

Elastik

Æbleeddike

Fremgangsmåde

Hæld lidt eddike i beholderen

Klip et lille hjørne af plasticposen, Ikke meget større end at fluerne kan komme igennem. Det skal være ret lille, ellers flyver fluerne ud af posen igen.

Sæt koppen ind i posen, så hullet er placeret ca. i midten.

Påfør elastikken, så posen bliver siddende.

Placer derefter fælden der hvor du har de største problemer med bananfluer. Fælden holder fluerne fanget, og kan dermed løse problemet.

 

Kan kødædende planter løse problemet?

Kødædende planter kan også klare noget af problemet for dig, Bl.a. kan planten Drosera med sine klæbrige dråber, fange og fastholde fluerne. Kødædende planter er dog ikke den mest effektive metode til at komme de irriterende bananfluer til livs. Har man et større angreb af disse fluer er kødædende planter dog ikke nok. Her i shoppen har vi flere effektive midler til at fange disse fluer med. Vi har bl.a. vores fælde der er udformet som et æble, med navnet Greenprotect. Denne fælde tiltrækker fluerne med sit specielle lokkemiddel. Efter de er fanget, drukner bananfluerne i væsken inde i æblet. Jeg kan anbefale dette produkt, da det er en virkelig effektiv løsning der samtidigt også er pæn at se på. Vi har også flere andre effektive midler til at fange disse irriterende fluer.

 

 

Forveksl ikke bananfluer med sørgemyg

Det vigtig for bekæmpelsen af bananfluer, at de ikke forveksles med sørgemyg. Sørgemyggene går nemlig ikke i de samme fælder, som bananfluerne gør, hvilket før bekæmpelsen af sørgemyg med bananfluefælder nytteløst

Der skal i stedet andre metoder til ved sørgemyg. Myggene lever ofte i stueplanters pottejord, hvor de stortrives i en overvandet og våd jord. Og specielt steder med høj temperatur og minimal udluftning.

Læs mere om bekæmpelse af sørgemyg

 

Leverandør Til | Randers Volieren
0
    0
    Kurv
    Kurven er tomTilbage til shoppen
    --->