Levering 1-3 dage

i Danmark

Dansk Producerede voliere

Ring: 25 13 74 09

eller mail jonas@voliere.dk

Betalingsmetoder

betaling Randers Volieren

randers volieren | Randers volieren
Trustpilot | Randers Volieren
Køb for 400,00 mere og få en GAVE

Problemer med duer på taget. Eller due lort på terrassen

Hos Randers Volieren har vi et stort udvalg af produkter til at kunne komme af med duer. Det kan f.eks. være at du står og mangler fuglepigge, fugleskræmmer, fuglenet, flyvende rovfugl eller krage, fuglesikring eller måske en duefælde.

Due | Randers volieren

VORES PRODUKTER MOD DUER

Duen er som et flyvende skadedyr, og kan være meget belastende.

Man kan sammenligne en due med en rotte, og dermed et skadedyr. De sviner med deres ekskrementer, pinde, kviste, redematerial osv. Duer larmer og der er en stor risiko med dårlig hygiejne de steder hvor duerne opholder sig. Deres ekskrementer kan indeholde salmonella bakterier. I deres reder kan der forekomme både lopper, lus og mider. Rederne kan tilstoppe tagrender og ventilationsskakte. Duens efterladenskaber kan på kort tid ødelægge og tilsvine lofter, tage,  fortove, legepladser, facadevægge og skulpturer. Så i egen interesse bør man gøre noget ved due problemet som kan være en krævende vedholdende indsats.

 

Hvordan bekæmper man duer?

Der findes flere metoder til at bekæmpe og løse et problem med duer. Der kan opsættes wiresystemer, net eller duepigge, hvis formål er at få duerne til at søge andre steder hen. Disse forholdssikringer monterer vi diskret på duernes opholdssteder, så som altaner og gesimser. Der kan opsættes en højtaler der udsender fugleskrig, eller en kopi af en rovfugl eller ugle. Alternativt kan man opsætte fuglesikringsbørster på gelænderet, opsætte en duefælde. Hvis der allerede findes en rede på altanen eller andre steder med fugleæg kan øgene med fordel udskiftes med falske æg.

Duerne fra naturen Ringduen og tyrkerduen er fredet i Danmark og må kun jages fra oktober til slutningen af januar.

Tamduen, som er kilden til de fleste dueproblemer, er undtaget fra almindelige jagtbestemmelser og må jages året rundt. Du må også uden nærmere tilladelse ødelægge dens reder og æg eller fange fuglene i fælder. Hvis duerne skal skydes må det lokale politi kontaktes. Hold øje med at duerne ikke bygger reder på din altan, da det kan ske i et hurtigt tempo. Opdager man ikke reden i tide kan æggene udklækkes i løbet af 2 – 3 uger. Duen kan fra marts til oktober nå at få 10 unger, og den vil som regel vende tilbage til det udgangssted, hvor duen oprindeligt er udklækket

Opsætter du fælder, skal du tilse dem flere gange om dagen, og hvis de dræbte duer har unger, skal ungerne aflives.

I det hele taget skal bekæmpelsen ske så skånsomt som muligt, så der ikke er tale om dyrplageri. Det er ikke tilladt at anvende gift i bekæmpelsen af duer. Der kan bruge en speciel tang til aflivning af duerne.

 

 

 

HUSK at se og følg vores YOUTUBE kanal HER.

 

Leverandør Til | Randers Volieren
0
    0
    Kurv
    Kurven er tomTilbage til shoppen
    --->