Levering 1-3 dage

i Danmark

Dansk Producerede voliere

Betalingsmetoder

betaling Randers Volieren

randers volieren | Randers volieren
Trustpilot | Randers Volieren
[persuade]

Edderkopper og spindelvæv over ALT

Edderkopper er ikke et insekt, men en spinder.

 

Hos Randers Volieren har vi et stort udvalg af produkter til at kunne komme af med edderkopper. Det kan f.eks. være at du står og mangler insektfælder, universal insektspray eller måske en elektronisk afskrækker.

Mejeredderkoppen | Randers volieren

VORES PRODUKTER MOD EDDERKOPPER

Typer af edderkopper.

Der findes  7 slags edderkopper i Danmark.

 1. Stor Husedderkop

Den findes i 2 udgaver – Stor husedderkop – findes både indenfor og udenfor og lever i skjul  ved fundamentet eller på altanen. . Ses for det meste i sensommeren og efteråret, når hannerne leder efter en mage,  og lille husedderkop der kun findes indenfor. De kan ikke klatre på glatte overflader, og findes mange gange i badekar og vaskelummer.

2. Fedtedderkoppen

Den minder lidt om den sorte enke og er i familien kugleedderkopper med en glinsende bagkrop – lille og mørk og lever inderdørs.

 1. Mejeredderkoppen

Den er indvandret til Danmark i 1800 tallet, men først fundet i Jylland i 1969. Den er et rovdyr der godt kan æde andre edderkopper.

 1. Grotteedderkop

Den vil gerne leve mørkt, køligt, fugtigt og ugeneret i krybe- eller tørvekældere.

 1. Tæppespinder

Små sorte edderkopper som lever i blomsterkrukker, og fanger blomsterfluer. Vil gerne hænge på hovedet på undersiden af sit net.

 1. Skovkartespinder

Denne findes engang i mellem indendørs på lidt køligere steder. Trives bedst i det fri .

7. Museedderkop

Har en kompakt kropsbygning, mørk med en lodden bagkrop. Den eneste edderkop der ikke bygger net.

Hvorfor kommer edderkopperne ?

Edderkopper hjælper med at holde huset sundt, og er et sundhedstegn, og et tegn på der er et godt indeklima.  Der er ikke tegn på gift stoffer skabt af mennesker, hvis der er edderkopper.  De hjælper med at fjerne andre uønskede dyr, som parasitter, myrer og fluer. Størstedelen af edderkopperne er giftige, men de har dog ikke en gift der er stor nok til at forvolde skade på mennesker. Man kan arbejde med angsten for edderkopper og overvinde sin frygt.  Edderkopper er mere bange for os mennesker end vi er for dem.

Hvordan bekæmper man edderkopper?

Edderkopper bevæger sig som oftest først ind i vores hjem om efteråret. De søger efter et varmt sted at overvintre.

Det bedste råd, er at lade dem være. Det kan dog være svært da millioner af mennesker, har en reel frygt for edderkopper.

I Danmark er stort set alle edderkopper og deres spind bare til irritation, ingen af de danske arter er dødelig giftige. Dog kan mennesker der er særligt allergiske reagere på bid. Giftige edderkoppearter kan blive indført med fødevare fra andre lande, men dette høre til sjældenheder. Dette betyder ikke at frygten for edderkopper er mindre og de kan udgøre et reelt problem i private hjem og på virksomheder.

Det bedste man kan gøre for bekæmpelsen af edderkopper er ved at fange dem i et glas og sætte dem udenfor, så de har muligheden for at finde sig et nyt hjem. Selvom edderkopper ikke har ører kan de via deres ben høre os tale ved flere meters afstand. De kan høre vores skrig og fornemme vores flugt væk fra dem.

HUSK at se og følg vores YOUTUBE kanal HER.

 

Leverandør Til | Randers Volieren
0
  0
  Kurv
  Kurven er tomTilbage til shoppen
  <!- --->