Levering 1-3 dage

i Danmark

Dansk Producerede voliere

Ring: 25 13 74 09

eller mail jonas@voliere.dk

Betalingsmetoder

betaling Randers Volieren

randers volieren | Randers volieren
Trustpilot | Randers Volieren
Køb for 400,00 mere og få en GAVE

Problemer med Kakelakker.

Hos Randers Volieren har vi et stort udvalg af produkter til at kunne komme af med kakerlakker. Det kan f.eks. være at du står og mangler en insektfælde, universal insektspray eller måske en elektronisk afskrækker.

kakerlakker | Randers volieren

VORES PRODUKTER MOD KAKERLAKKER?

Tegn på kakerlakker

Tre tydelige tegn på, at du har kakerlakker

Kakerlakker er ret primitive insekter i familie med græshopper og fårekyllinger. Kakerlakker kan forårsage allergi, der kan give sig til udslag i astma, eksem, allergiske reaktioner,  eller hudirritation som kløe på hænderne.

Kakerlakker er et skadedyr der kan være importeret fra udlandet. Arten af kakerlakker kan rent faktisk spores mindst 300 millioner af år tilbage. Da folk rejser mere og mere kommer der flere og flere kakerlakker til Danmark. De vil tit forefindes i hjemmet om efteråret. Hvis man ser en kakerlak skal der handles hurtigt.

En kakerlak kan på et år blive til ca. 100.000 stk. Ved stuetemperatur kan det tage en kakerlak op til et halvt år om at blive voksen, mens de ved ca. 30 grader kun skal bruge 2 måneder. Kakerlakker er ikke i sig selv farlige men de kan bære på en række sygdomme som f.eks salmonella, dysenteri og mave- og tarmkatar. Da de primært er aktive om natten og gemmer sig meget i sprækker, mørke kroge og kældre, kan de være svære at finde. Det er livsnødvendigt for at kakerlakkerne kan overleve i Danmark at der er høj varme og vand. Derfor er der i stedet en række tegn, du kan holde øje med, som kan afsløre, om du har et kakerlakproblem:

1) Finder du små ekskrementer, der mest af alt minder om dem fra en mus, så kan der meget vel være tale om kakerlak afføring. Spor af ekskrementer er faktisk den nemmeste måde at finde frem til deres gemmested. Deres ekskrementer lugter slemt. Kakerlakken afgiver nogle skumle og klikagtige lyde, når de rumsterer rundt om natten.

2) Oplever du insekter i dit køkken eller badeværelse, som hurtigt gemmer sig, når du tænder lyset, så kan der være tale om kakerlakker.

3) Finder du kakerlaklignende insekter i hjemmet – fx i dine madvarer, så kan det også være et tegn på, at du har kakerlakker. De er stort set altædende lige fra planter, kød, gryn, skrald, sæbe eller menneskehår.

Hvordan bekæmper man kakerlakker?

Skal du bekæmpe kakerlakker, så gælder det om at gøre livsbetingelserne så dårlige for dem som muligt.

Pak alle fødevarer ind i beholdere. Fjern foder og vand til eventuelle kæledyr. Kakerlakker har behov for vand, varme, vegetabilsk føde og for revner og mindre hulrum til at gemme sig i.

Du skal derfor fjerne kakerlakkernes muligheder for at få dækket disse behov. Fratag deres mulighed for tilgangen til mad og vand. Kakerlakken er ikke et klog dyr, men alligevel kan den leve flere måneder uden mad og en måned uden vand. Faktisk kan den også leve i op til en måned uden hoved.

Kakerlakker kan bekæmpes med kakerlakfælder, der tiltrækker hannerne. Den udsender feromoner, der efterligner den duft hunnen udsender, når den vil parre sig. Ved at udrydde hannerne reducerer man også bestanden af kakerlakker med tiden.

Den mest effektive måde er nok at bruge insektcider. Brug af insektspray direkte på kakerlakkerne. Brugen af rødcedertræ er også effektivt. Det dufter dejligt for mennesker, men de fleste skadedyr hader duften. Rødceder er 100 % økologisk og miljøvenligt.

 

HUSK at se og følg vores YOUTUBE kanal HER.

 

 

 

 

 

Leverandør Til | Randers Volieren
0
    0
    Kurv
    Kurven er tomTilbage til shoppen
    --->