randers volieren | Randers volieren
Trustpilot | Randers Volieren

Levering 1-3 dage

i Danmark

100% dansk webshop

vi producerer i Danmark

Ring: 25 13 74 09

eller mail jonas@voliere.dk

Betalingsmetoder

betaling Randers Volieren

Køb for 400,00 mere og få en GAVE

Problemer med Kakelakker.

Hos Randers Volieren har vi et stort udvalg af produkter til at kunne komme af med kakerlakker. Det kan f.eks. være at du står og mangler en insektfælde, universal insektspray eller måske en elektronisk afskrækker.

kakerlakker | Randers volieren

VORES PRODUKTER MOD KAKERLAKKER?

Tegn på kakerlakker

Tre tydelige tegn på, at du har kakerlakker

Da de primært er aktive om natten og gemmer sig meget i sprækker, mørke kroge og kældre, kan de være svære at finde. Derfor er der i stedet en række tegn, du kan holde øje med, som kan afsløre, om du har et kakerlakproblem:

1) Finder du små ekskrementer, der mest af alt minder om dem fra en mus, så kan der meget vel være tale om kakerlak afføring. Spor af ekskrementer er faktisk den nemmeste måde at finde frem til deres gemmested.

2) Oplever du insekter i dit køkken eller badeværelse, som hurtigt gemmer sig, når du tænder lyset, så kan der være tale om kakerlakker.

3) Finder du kakerlaklignende insekter i hjemmet – fx i dine madvarer, så kan det også være et tegn på, at du har kakerlakker.

 

Hvordan bekæmper man kakerlakker?

Skal du bekæmpe kakerlakker, så gælder det om at gøre livsbetingelserne så dårlige for dem som muligt. Kakerlakker har behov for vand, varme, vegetabilsk føde og for revner og mindre hulrum til at gemme sig i. Du skal derfor fjerne kakerlakkernes muligheder for at få dækket disse behov.

 

 

HUSK at se og følg vores YOUTUBE kanal HER.

 

 

 

Leverandør Til | Randers Volieren
0
    0
    Kurv
    Kurven er tomTilbage til shoppen
    --->