randers volieren | Randers volieren
Trustpilot | Randers Volieren

Levering 1-3 dage

i Danmark

Dansk Producerede voliere

Ring: 25 13 74 09

eller mail jonas@voliere.dk

Betalingsmetoder

betaling Randers Volieren

Køb for 400,00 mere og få en GAVE

Problemer med måger?

Hos Randers Volieren har vi et stort udvalg af produkter til at kunne komme af med måger. Det kan f.eks. være at du står og mangler fuglepigge, fugleskræmmer eller måske en ultrasonisk afskrækker.

Fuglesikring | Randers volieren

VORES PRODUKTER MOD MÅGER

Hvordan bekæmper man måger?

Måger er havfugle og kaldes havets rotter. Måger er intelligente fugle der larmer i store kolonier. Da mågen ikke betragtes som et skadedyr, er der flere restriktioner i mulighederne for bekæmpelse af mågerne.

 

Mågen kan være en smittebærer på salmonellabakterien, og kan i mange tilfælde være bærere af lopper, mider, parasitter eller andre sygdomme. 

 

Tilstedeværelsen af måger kan medføre at andre skadedyr tilkommer, da måger forurener miljøet konstant ved at samle affaldssække m.v.

 

Man bør i ejendomme, som ofte er udsat for mågebesøg, sørge for jævnligt at gennemgå taget og fjerne alle ansatser til mågereder i perioden januar-marts, hvor rederne bygges. Dette må man gerne gøre uden tilladelse.

 

Der er kun en jagttid for sølvmågen. Alle andre måger er fredede.

Du kan også holde antallet nede ved at fjerne æg og unger. Denne metode kræver dog tilladelse fra Naturstyrelsen, da mågerne er fredet i ynglesæsonen. Kontakt evt. Naturstyrelsen eller teknik- og miljøforvaltningen i din kommune for at få nærmere information, hvis du er generet af måger.

Måger er skrigende og larmer en hel del i tiden hvor der er unger i reden. De kan gå til angreb på alt hvad de opfatter som en trussel for deres æg, unger og deres reder. De er meget aggressive i denne periode.

 

Mågens ekskrementer indeholder et stof der ætser og laver varige skader. Sølvmågen er den der skaber de største problemer for os mennesker.

 

Hvis man bliver plaget og generet af måger kan man sætte wirer, pigge eller net op på taget af bygningen. Der findes også fugleskræmmere udformet som rovfugle.

 

En anden ting er de elektroniske fugleskræmmere der udsender lyde.

 

Alternativet er en ny teknologi ved at indvinde indpas. Brugen af droner er ved at blive populært. Når mågerne begynder at lægge æg i rederne flyves der op med en drone. Æggene bliver sprøjtet med paraffinolie der vil lægge sig som en hinde omkring æggene. På denne måde vil der ikke kunne dannes fostre i æggene. Mågerne vil ruge på æg i reden der aldrig vil blive til noget. Hvis man derimod fjerner æggene fra reden vil der bare blive lagt nye deri.

 

Problemet med brugen af dronen kan være at der ikke er alle steder i Danmark man må benytte så af denne metode. Hvis reder og æg skal behandles med paraffinolie skal der indhentet tilladelse fra Naturstyrelsen, og føreren af en drone skal være uddannet som dronepilot.

 

Undlad at fodre mågerne – hold affaldscontainere lukket, og beskyt foderbrættet mod de store fugle med hønsenet.

HUSK at se og følg vores YOUTUBE kanal HER.

 

 

 

 

 

 

 

Leverandør Til | Randers Volieren
0
    0
    Kurv
    Kurven er tomTilbage til shoppen
    --->