randers volieren | Randers volieren
Trustpilot | Randers Volieren
Køb for 400,00 mere og få en GAVE

Problemer med møl?

 

Hos Randers Volieren har vi et stort udvalg af produkter til at Bekæmpelse af møl. Både mel møl eller klædemøl gir ubehag og til tider ulækre oplevelser. Derfor har vi både forskellige fælder og gift.
Vores klædemøl fælder fås i en elegant udgave som kan hænge på bøjlestangen i tøjskabet.

Se vores udvalg af produkter mod Møl her på siden.

klædemøl | Randers volieren

Klædemøl

Vores produkter mod Møl

Hvordan ser man tegn på møl?

De voksne møl er lyssky insekter og sidder om dagen stille på mørke steder, men i tusmørke ved daggry og om aftenen kan man opleve de voksne møl flyve rundt for at finde en mage at parre sig med eller et egnet sted til æglægning.

Andre tegn kan være, at man støder på angrebne fødevarer, hvor man kan finde møllenes spind og larvernes små sorte ekskrementer. Der kan også være gnavet uregelmæssige huller i tøj, tæpper og møbler m.v., og pelsværk kan pludselig begynde at tabe hår eller udstoppede fugle og dyr begynder at drysse og miste fjer/hår.

Hvordan bekæmper man møl?

 Møl formerer sig i opvarmede rum året rundt og bør derfor bekæmpes året rundt. Grundig rengøring, støvsugning og anvendelse af almindelig insektspray, hvor møllene holder til, har nogen effekt, men er i visse tilfælde uoverskueligt eller umuligt. Den bedste effekt opnås med hjælp af anvendelse af limfælder, lysfælder, feromonfælder og insektgift med langtidseffekt, med henblik på detektering og bekæmpelse af både æg, larver og voksne møl.

HUSK at se og følg vores YOUTUBE kanal HER.Her er 3 eksempler på hvad du kan bruge:

 1. Universal insektspray – Sprøjt direkte på insekterne i en afstand af 50 cm. Eller på de overflader der ønskes behandlet. Der anvendes 4 sprøjt pr løbende meter. Vask huden efter anvendelse. – Køb varen HER.
 2. Insektmiddel Trinol 810 – Har en langtidsvirkning op til 7 uger, afhængigt af underlagets beskaffenhed. Midlet ud sprøjtes hvor insekter kommer eller opholder sig. Ud sprøjtning på rene og faste overflader giver den bedste langtidsvirkning. – Køb varen HER.
 3. Melmøl fælde –er en effektiv limfælde med integreret feromon, der hjælper dig i forebyggelsen af melmøl og tofarvet frømøl i hjemmet. Aktiv i 2 måneder. Miljøvenlig fælde uden indhold af kemikalier eller pesticider og ideel til brug i private køkkener og kan anvendes hele året. – Køb varen HER.

(Se en video om produktet nederst på siden)

HUSK at se og følg vores YOUTUBE kanal HER.

0
  0
  Kurv
  Kurven er tomTilbage til shoppen
  --->