Randers Volieren Logo
Trustpilot | Randers Volieren

Levering 1-3 dage

i Danmark

100% dansk webshop

vi producerer i Danmark

Ring: 25 13 74 09

eller mail jonas@voliere.dk

Betalingsmetoder

Køb for 400,00 mere og få en GAVE

Diverse tilbehør til fugle

Hos Randers Volieren har vi et stort udvalg i diverse tilbehør til dit fuglebur F.eks. Picksten, mineralblokke, siddepinde og hvileplads.

Hvis det skulle ske at vi ikke lige har det du står og mangler til din fugl/ fugle, så send os gerne en mail, med hvad du står og mangler. Så skal vi nok se om vi kan hjælpe dit.

Email. jonas@voliere.dk

Mineral Grit sten | Randers volieren

MINIRAL GRIT STEN

Miniral Grit Sten har en udsøgt blanding af værdifulde muslingeskaller lavet af belgiske, hollandske og danske østers- og muslingeskaller samt koralalger. En god sammensætning af mineraler er vigtig året rundt for din fugl!

Den indeholder ikke unødvendige fibre og er derfor let at fordøje. Miniral Grit Sten er velegnet til sikkert godt opdræt og problemfri fældning.

En godbid for fugle.

Siddepinde

Siddepinde til fugle giver en mulighed for fuglen at sidde et sted i buret og evt. kigge ud på omgivelserne, slappe af, spise og meget andet. De sikre vær fald fuglen kan sidde rundt omkring i fugleburet.

Det er vigtigt for din fugls helbred, at den har de rigtige siddepinde i sit bur. Gode siddepinde skal medvirke til at give fuglen sunde og stærke fødder og forhindre sår og skader på fødderne, kolde og tørre fødder og på længere sigt gigtskader.

Picksten

Picksten er uundværlig i et hvert fugle voliere/ bur: pickstenen sikrer, at fuglene optimalt tilføres mineraler, understøtter knoglestrukturen og har en fordøjelseseffekt. Stenen er også ideel til at slibe fuglens næb, så det altid er pænt og skarpt.

HUSK at se og følg vores YOUTUBE kanal HER.

0
    0
    Kurv
    Kurven er tomTilbage til shoppen
    --->