Levering 1-3 dage

i Danmark

Dansk Producerede voliere

Betalingsmetoder

betaling Randers Volieren

randers volieren | Randers volieren
Trustpilot | Randers Volieren
[persuade]

Fangstnet

 

 

Dine chancer for at indfange din undslupne fugl udendørs afhænger af, hvor hurtigt du indser, at den er stukket af. Det vil være lettere at lokke den tilbage, hvis den stadig er i nærheden af sit bur og sine burkammerater, men er den fløjet længere væk, kan det være lidt af en opgave.

Det er her du får brug for et fangstnet! Vore fangstnet fås i mange forskellige størrelser. Fra 13 cm – 60 cm i diameter og total længder fra 39 cm – 1 meter. Så har du mulighed for at fange alt fra undulater til papegøjer.

Fangstnet stort | Randers volieren

Indfangning af undsluppen fugl

Forsvundne fugle er mere tilbøjelige til at blive hængende længe nok til at blive fanget, hvis du selv holder fugle i en udendørs voliere. Synet, lyden og maden fra dine fugle vil tiltrække den vildfarne fugl.

Den eneste realistiske fangstmetode er et net, medmindre fuglen er rolig og tam nok til at komme til din hånd. Når den er blevet fanget, er det første, den har brug for, tid for sig selv i et stille bur udstyret med siddepind, mad og vand. Er fuglen panisk, skal du ikke dække buret til – lad fuglen være et lunt sted et par timer for at lade den komme sig og vænne sig til sine nye omgivelser. Har den været ude i længere tid, er den sandsynligvis sulten, træt og kold.

Hvis du ikke kan finde fuglens ejer og gerne vil beholde fuglen, er det vigtigt, at du ikke putter denne direkte ind til dine egne fugle. Fuglen skal i karantæne først. Karantænen er til gavn for dine fugle, i tilfælde af at den nyankomne skulle have en sygdom.

HUSK at se og følg vores YOUTUBE kanal HER.

0
    0
    Kurv
    Kurven er tomTilbage til shoppen
    <!- --->