randers volieren | Randers volieren
Trustpilot | Randers Volieren

Levering 1-3 dage

i Danmark

Dansk Producerede voliere

Ring: 25 13 74 09

eller mail jonas@voliere.dk

Betalingsmetoder

betaling Randers Volieren

Køb for 400,00 mere og få en GAVE

Problemer med Fluer??

 

Hos Randers Volieren har vi et stort udvalg af produkter til at kunne komme af med Fluer. Det kan f.eks. være at du står og mangler en effektiv udendørs fluefanger, et fluetårs med klister eller måske en universal insektspray.
Vi har gode gamle fluesmækkere og vores nye model har indbygget pincet.

Stueflue | Randers volieren

Stueflue

VORES PRODUKTER MOD FLUER

Hvordan bekæmper man fluer?

Selvom en flue kun lever i to uger, kan den i løbet af sin levetid nå at lægge 1000 æg. Stuefluen er en af de mest almindelige fluer i vores hjem. Når fluen nedbryder sin føde udstøder den spyt som kan indeholde en række smitsomme bakterier, og parasitter der kan videregives til andre dyr og mennesker.

Hvis man har mange fluer i køkkenet og badeværelse er det vigtigt at man gør grundigt rent. Krummer og madrester tiltrækker en lang række fluer og insekter.

En skraldespand, der ikke lugter og er uden fritliggende kødrester, er den bedste måde at forhindre, at spyfluer kommer. Sørg for fødevarer der ikke ligger fremme. Så sørg for at snøre affaldsposerne til, så der ikke løber kødsaft ud, og vask affaldsbeholderen af en gang i mellem.

Stil den ikke for varmt et sted, da spyfluer kan lugte kød og fisk flere kilometer væk. Det er også en god ide at tørre spildt mad og drikkevarer op med det samme, så det ikke lugter.

Som med stuefluer kan du endvidere forsøge at holde spyfluerne ude af din bolig med et insekt net   for vinduerne og døre eller klister-strips, der hænger i vinduet og/eller fra loftet.

Her er 3 eksempler på hvad du kan bruge.

 

 1. Fluestrips Bonus – Fluestrips er små stykker tape du klistre nederst på glasset på dine vinduer, og så sørger de for at fluerne ikke irriterer dig mere. – Køb varen HER.

 

 1. Fluefanger tårn–Fluefanger fluetårn er en miljøvenlig og insekticidfri fluefanger, der beskytter dit hjem mod generende fluer uden brug af insektmiddel. Insektfangeren har et 3D-mønster med fluorescerende farve, der lokker fluer til, hvorefter de dør, når de rammer fælden – Køb varen HER

(Se en video om produktet nederst på siden)

 1. Fluestop – Ved brug af fluespray skal midlet være godkendt til brug i beboelse. Ved flyvende insekter sprøjtes i alle retninger, så midlet fordeler sig jævnt i rummet. – Køb varen HER.

HUSK at se og følg vores YOUTUBE kanal HER.

 

Leverandør Til | Randers Volieren
0
  0
  Kurv
  Kurven er tomTilbage til shoppen
  --->