randers volieren | Randers volieren
Trustpilot | Randers Volieren

Levering 1-3 dage

i Danmark

Dansk Producerede voliere

Ring: 25 13 74 09

eller mail jonas@voliere.dk

Betalingsmetoder

betaling Randers Volieren

Køb for 400,00 mere og få en GAVE

Gnaver foder

 

Gnavere er rolige og madglade dyr, og det er vigtigt at sammensætte en kost der er rig på proteiner og variation. Her hos Randers Volieren har vi et stort udvalg, der sikrer den helt rigtige kost: fuld- og suppleringsfoder, grønt samt hø og strøelse.

Gnaver foder Randers Volieren

Degu og chinchilla

Degu

Mus og rotter

Mus

Egern

Egern | Randers volieren

Pindsvin og ilder

Afrikansk Pindsvin

Ørken

rotte

Ørkenrotte

Gnaver foder

Foder beregnet til gnavere kan både fås i form af komplet fuldfoder, græs, hø, tørrede planter, foderpiller, tørret korn, kerner, flager og tørret frugt samt andet. Uanset hvad valget falder på, er det vigtigt at din gnaver får alle dets kostbehov dækket af et egnet foderprodukt. Det er ofte afhængigt af gnaverens størrelse, art og individuelle behov præcis hvilket foder, der vil være det bedst egnede.

 

Vælger det rigtige gnaver foder

Det er vigtigt at huske på at de forskellige gnaver arter er alt ædende, en af de vigtigste ernæringsmæssige behov i foderet er nemlig animalsk protein. Vi ville altid anbefale piller/pellets, da gnaveren på den måde ikke kan sortere i maden, og droppe nogle smage, og på den måde ende med at miste nogle vigtige vitaminer og mineraler. Det kan på samme tid være svært at bedømme, da nogle gnavere kan finde på at gemme dens foder i kindposerne, da de ofte gemmer noget til senere der. Du kan med fordel supplere dens daglige kost med lækre snacks som f.eks.. jordnødder, tørrede snacks, eller tørrede melorme.

 

Det bedste gnaver foder

Vi kan altid anbefale at fodre med enten JR Farm eller Versele-laga, da dette foder indeholder alt hvad din gnaver har behov for, andet en snacks mm. En god ide hvad angår gnavere, er et skifte foder hos dem en gang i mellem, da de på den måde får forskellige protein kilder.

 

Sådan vælger du det rigtige musefoder

Vi anbefaler stærkt at man køber pillefoder til sin mus, da selvom mus er et altædende dyr, kan den godt finde på at sortere ud i dens mad, hvilket vil resultere i mangel på fx mineraler eller vitaminer.

Derudover kan man supplere musens foder med snacks, friskt frugt eller grønt. Heraf skal man også have i mente, at mus har et højt stofskifte, hvilket vil sige at en sund og aktiv mus har brug for meget foder i forhold til dens størrelse.

En sund og balanceret diæt med det rigtige musefoder, vil sikre at din mus lever et sundt og langt liv.

 

 

Sådan vælger du det rigtige rottefoder

Rotter er ligesom mus et altædende dyr. Derfor har en rotte brug for en balanceret foder blanding, som suppleres med friskt grønt og kød.

Der er mange forskellige meninger om hvor mange procent animalsk protein der skal være i rottefoder. Dette kommer an på din rottes stadie:

 

 • Drætig/diegivende rotte skal have 15 % animalsk protein
 • En voksende rotte skal have 10 %
 • En rotte som hverken er drætig/diegivende eller i vækst skal have 5 %

 

Desuden skal rotten have mellem 5-6 % fedt i deres daglige foder.

80 % af rottens daglige foder skal være dens almindelige rottefoder, hvor de resterende 20 % skal være frisk grønt eller frugt.

Sådan vælger du det rigtige marsvin foder

Det er vigtigt at det marsvin foder du fodre dit marsvin med indeholder masser af C-vitamin. Dette er på baggrund af marsvin ikke selv kan danne C-vitamin.

Hvis dit marsvin ikke bliver fodret med det rette foder, kan den gå og blive syg. Det bedste marsvin foder hjælper, derudover også på at opretholde en sund tarmflora og fordøjelse. Dermed er det vigtigt at give dit marsvin ubegrænsede mængder friskt hø hele dagen, da den største del af marsvinets daglige kost er hø, for at sikre at dit marsvin får de rigtige vitaminer og mineraler den har brug for et langt og sundt liv.

Man kan supplere marsvinets foder med godbidder, friskt frugt og grønt. Se mere om marsvin foder HER.

 

Versele-Laga – Crispy Müsli Hamster & Co

Crispy Müsli Hamster & Co er et kvalitetsfuldfoder, fremstillet specielt til de små gnavere og tilpasset deres behov. Det ligger i hamsterens natur at gemme foderet i kæbeposen og “hamstre” til dårlige tider. “Fugtigt” grøntfoder kan i den forbindelse give årsag til problemer. Derfor har vi erstattet de friske grøntsager med strengpressede (forkogte) grøntsager. Crispy Müsli indeholder ekstra E-vitamin som forebygger hudproblemer.

 

Sådan vælger du det rigtige chincilla foder

Chincillaer har tilpasset sig et anderledes miljø i naturen i forhold til dens artsfælder. Denne gnaver har brug for en grov, nærringsfattig tør kost, da dens tarmsystem ikke kan tåle væskeholdige, fedtholdige eller protein fyldt foder. Derfor er det vigtigt at man fodre sin chincilla med det rigtige foder for at undgå tarm problemer.

Man skal derudover sørge for at ens chincilla har et ubegrænset supplement af tørt og rent hø, da som andre gnavere er en stor del af en chincillas daglige kost.

 

Vores udvalg af gnaver foder

Din gnaver har brug for det rigtige foder, da dette har en stor virkning på din gnavers velbefindende.

Husk: Foder til gnavere skal indeholde de rigtige mineraler og protein nievauer, da det ellers kan skade din gnaver.

Du kan tilmelde dig vores nyhedsbrev for at være en af de første til at modtage mails omkring vores sortiment og tilbud.

Er du i tvivl omkring hvad du skal vælge til din gnaver er du velkommen til at skrive en mail eller ringe til os.

 

 

HUSK at se og følg vores YOUTUBE kanal HER.

HUSK at se om hø og halm for gnavere HER.
0
  0
  Kurv
  Kurven er tomTilbage til shoppen
  --->