Levering 1-3 dage

i Danmark

Dansk Producerede voliere

Betalingsmetoder

betaling Randers Volieren

randers volieren | Randers volieren
Trustpilot | Randers Volieren
[persuade]

Gnaver bure

 

Det er vigtigt at man investere i et solidt gnaver bur, da dette vil være dit kæledyrs nye hjem. Gnaver bure kan købes i forskellige størrelser og materialer så det passer til din ganver.

Derudover er det vigtigt at vælge det rigtige bur til lige præcis den gnaver du har. 

 

Gnaver bure Randers Volieren

Vores gnaverbure

Bur indretning

En mindre gnaver har nemt ved at stikke af. Derfor er det vigtigt, at man anskaffer sig det rigtige bur for den gnaver art man har valgt.

Vi anbefaler (som minimum) et bur med målene:

75 cm x 35 cm x 35 cm

(Chincilliaer vil foretrække et højere bur med mindre bredde, da de elsker at kravle opad).

Denne størrelse vil sikre at din mindre gnaver har nok plads til at bevæge sig i.

Det er vigtigt at man ikke bruger støvende bundmateriale, da dette kan give din gnaver udfordringer med at trække vejret. Vi anbefaler at man bruger hø, halm, høvlspåner, etc.

Gnavere har brug for noget at gnave i, derfor er det vigtigt at hænge grene eller frugt i buret engang i mellem.

I buret skal der være et gnaver hus/hule, som ikke er lavet af plastik eller pap, da hamsteren kan bide/tygge igennem det.

Håndtering

Gnavere er kloge og hurtige dyr. Gnavere er mestre i at stikke af og gemme sig i det mindste afkroge eller huller, som man kan finde i et hjem. Derfor anbefaler vi at man anskaffer sig en løbegård til nogle gnaver arter for, at sikre at gnaveren ikke stikker af og kommer galt afsted.

Man skal have i mente at gnavere bider hårdt, men de kan tæmmes til at blive løftet op i hænderne, dog skal man huske at bruge den anden hånd som støtte.

Når man først får anskaffet sig en gnaver, skal den først vænne sig til din lugt før den føler sig tryg. Dette kan gøres ved at man fodre den med hånden nede/inde i buret, ellers kan man efter man har vasket hænder og tørret dem af kan du tørre dine hænder igen med en serviet og ligge den inde i gnaverens hus/rede.

Man skal passe på med at løfte gnaveren rundt om maven eller med et fast greb, da dette vil gøre gnaveren bange, hvor den derefter vil begynde med at bide og prøve på at stikke af.

Rengøring

Alt overskydende foder skal fjernes hver dag og frisk vand skal fyldes op. Dog skal den færdige tørre foderblanding forblive i buret, da dette kan holde sig friskt længe udenfor.

Nogle gnavere kan lære at blive rene til den grad at de bruger toilet bakker. Dog er det ikke alle gnavere som kan lære dette, hvilket er grunden til at man skal rengøre burets bundmateriale jævnligt, for at mindske muligheder for sygdom.

Man skal rengøre hele hamsterburet en gang om ugen og lægge nyt bundmateriale i. Dog skal man efterlade lidt af hamsterens redemateriale i hamster huset for at bevæge hamsterens tryghed i buret.

Mindst en gang om måneden skal alt tømmes ud af buret, hvor buret så skal vaskes med varmt vand UDEN sæbe.

Vores udvalg af gnaver bure

En gnaver har brug for masser af plads og aktiviteter. Aktivering kan være leg med dig, men det kan også være ved brug af diverse former for legetøj, der kan aktivere gnaveren når du ikke er der.

Husk: Gnaver bure holder i lang tid, og vi vil derfor anbefale at man investere i et solidt produkt.

Du kan tilmelde dig vores nyhedsbrev for at være en af de første til at modtage mails omkring vores sortiment og tilbud.

Er du i tvivl omkring hvad du skal vælge til din gnaver er du velkommen til at skrive en mail eller ringe til os.

 

HUSK at se og følg vores YOUTUBE kanal HER.

HUSK at se mere om gnaver tilbehør HER.
0
    0
    Kurv
    Kurven er tomTilbage til shoppen
    <!- --->