randers volieren | Randers volieren
Trustpilot | Randers Volieren

Levering 1-3 dage

i Danmark

100% dansk webshop

vi producerer i Danmark

Ring: 25 13 74 09

eller mail jonas@voliere.dk

Betalingsmetoder

betaling Randers Volieren

Køb for 400,00 mere og få en GAVE

Hamster bure

 

Det er vigtigt at man investere i et solidt hamster bur, da dette vil være dit kæledyrs nye hjem. Hamster bure kan købes i forskellige størrelser og materialer så det passer til din hamster.

Derudover er det vigtigt at vælge det rigtige bur til lige præcis den hamster du har. 

 

HAMSTERBUR GENEVA 60 X 29 X 44 CM

Vores HAmster bure

Bur indretning

Hamsteren er et natdyr, dette vil sige at den sover hele dagen og er aktiv hele natten. Derfor er det vigtigt at man placere buret et sted hvor det ikke er til gene for dig, og hvor den har ro om dagen til at hvile. Derudover skal man placere buret et lyst og tørt sted uden træk.

En hamster har nemt ved at stikke af. Derfor er det vigtigt, at man anskaffer sig det rigtige bur for den hamster art man har valgt. 

Vi anbefaler et bur med målene:

75 cm x 35 cm x 35 cm 

Denne størrelse vil sikre at din hamster har nok plads til at bevæge sig i. 

Det er vigtigt at man ikke bruger støvende bundmateriale, da dette kan give din hamster udfordringer med at trække vejret. Vi anbefaler at man bruger hø, halm, høvlspåner, etc. 

Hamstere har brug for noget at gnave i, derfor er det vigtigt at hænge grene eller frugt i buret engang i mellem.

I buret skal der være et hamster hus/hule, som ikke er lavet af plastik eller pap, da hamsteren kan bide/tygge igennem det.

Håndtering

Hamsteren er et klogt og hurtigt dyr. Hamsteren er mester i at stikke af og gemme sig i det mindste afkroge eller huller man kan finde i et hjem. Derfor anbefaler vi at man anskaffer sig en løbegård til sin hamster for, at sikre at den ikke stikker af og kommer galt afsted. 

Man skal have i mente at hamstere bider hårdt, men de kan tæmmes til at blive løftet op i hænderne, dog skal man huske at bruge den anden hånd som støtte.

Når man først får anskaffet sig en hamster, skal den først vænne sig til din lugt før den føler sig tryg. Dette kan gøres ved at man fodre den med hånden nede/inde i buret, ellers kan man efter man har vasket hænder og tørret dem af kan du tørre dine hænder igen med en serviet og ligge den inde i hamsterens hus/rede.

Man skal passe på med at løfte hamsteren rundt om maven eller med et fast greb, da dette vil gøre hamsteren bange, hvor den derefter vil begynde med at bide og prøve på at stikke af.

Rengøring

Alt overskydende foder skal fjernes hver dag og frisk vand skal fyldes op. Dog skal den færdige tørre hamsterfoderblanding forblive i buret, da dette kan holde sig længe udenfor.

Hamsteren er et meget rent dyr, og går typisk på toilet det samme sted. Dette gør at rengøring ikke skal ske så ofte, som med andre dyr. Vi anbefaler at man skifter toilet hjørnet hver anden dag.

Man skal rengøre hele hamsterburet en gang om ugen og lægge nyt bundmateriale i. Dog skal man efterlade lidt af hamsterens redemateriale i hamster huset for at bevæge hamsterens tryghed i buret.

Mindst en gang om måneden skal alt tømmes ud af buret, hvor buret så skal vaskes med varmt vand UDEN sæbe.

Vores udvalg af hamster bure

En hamster har brug for masser af plads og aktiviteter. Aktivering kan være leg med dig, men det kan også være ved brug af diverse former for legetøj, der kan aktivere hamsteren når du ikke er der.

Husk: Hamster bure holder i lang tid, og vi vil derfor anbefale at man investere i et solidt produkt.

Du kan tilmelde dig vores nyhedsbrev for at være en af de første til at modtage mails omkring vores sortiment og tilbud.

Er du i tvivl omkring hvad du skal vælge til din hamster er du velkommen til at skrive en mail eller ringe til os.

 

HUSK at se og følg vores YOUTUBE kanal HER.

HUSK at se mere om hamster huse og tilbehør HER.
0
    0
    Kurv
    Kurven er tomTilbage til shoppen
    --->