Levering 1-3 dage

i Danmark

Dansk Producerede voliere

Ring: 25 13 74 09

eller mail jonas@voliere.dk

Betalingsmetoder

betaling Randers Volieren

randers volieren | Randers volieren
Trustpilot | Randers Volieren
Køb for 400,00 mere og få en GAVE

Hamster bure

 

Det er vigtigt at man investere i et solidt hamster bur, da dette vil være dit kæledyrs nye hjem. Hamster bure kan købes i forskellige størrelser og materialer så det passer til din hamster.

Derudover er det vigtigt at vælge det rigtige bur til lige præcis den hamster du har. 

 

HAMSTERBUR GENEVA 60 X 29 X 44 CM

Vores HAmster bure

Hvilket hamster bur er det bedste for min hamster?

Det er vigtigt, at dit nye kæledyr føler sig godt tilpas. Hamstere kræver relativ god plads, og hos os kan du købe hamster bure i forskellige størrelser og materialer. Vores bure passer til Dværghamster, Guldhamster, Ørkenrotter, mus og rotter.

Burene her på siden er fremstillet i slidstærkt og rengøringsvenligt plast og metal.

De fleste af vores bure er produceret i Italien og Spanien.

 

Indretning af bur

Da hamstere er natdyr, sover de om dagen og er aktive sent om aftenen og om natten. Derfor har de brug for at buret er placeret et sted, hvor der er ro om dagen, så de kan hvile. Buret skal samtidig stå et tørt og lyst sted ved almindelig stuetemperatur og uden træk. Buret må ikke stå i direkte sol.

Et godt hamsterbur giver rigelig plads, har et godt gemmested og noget spændende legetilbehør, så dit kæledyr kan leve det gode liv.

Burene fås med forskellige bundfarver. Nogle med metalgitter, andre i plast eller træ. Hamster burene findes i størrelser fra 50 x 28 x 29 cm til 70 x 40 x 40 cm.

Er der metalgitter, giver det et godt indeklima, men hamstere kan blive fristet til at gnave i metallet, hvilket støjer meget. Plastikbure giver dig mulighed for nemt at se dit kæledyr, og du undgår samtidig at hamsteren gnaver i buret.

Nogle bure er forsynet med flaske, gemmested, foderskål og løbehjul og passer til mus, hamster, Ørkenrotter, Dværghamster og rotter. Andre indeholder platform, stige, hus, foderskål, løbehjul, terrasse, bøjede rør i forskellige størrelser samt T-rør.

I bunden af buret er det en god ide at bruge hø, halm, høvlspåner og lignende – noget der ikke støver, da det ville kunne give hamsteren besvær med at trække vejret.

I buret skal der være et gnaver hus/hule, der ikke er lavet af plastik eller pap, da hamsteren ellers kan gnave sig igennem det.

Fra naturens side er gnavere sky dyr, der gemmer sig, når de bliver bange. Et hamster bur skal derfor indrettes sådan, at hamsteren har mulighed for at gemme sig. Buret skal også have en størrelse, der giver hamsteren mulighed for at bevæge sig.

 

Aktivering

Dit lille kæledyr er meget aktiv og vil gerne have noget at gnave i, flytte rundt på ting, grave huler og løbe rundt i hamsterhjulet. Jo mere plads den har, jo mere aktivitetstilbehør kan du give den – og jo sjovere bliver det for jer begge.

Har din hamster ikke mulighed for at aktivere sig selv, kan den begynde at bide i ting, som den ikke må bide i, f.eks. tremmerne på buret. Som aktivering kan du hænge grene eller frugt op i buret. Du kan også give din hamster en løbegård, som du om sommeren kan stille ud på græsplænen, så den kan få noget frisk græs og måske lidt mælkebøtter. Det er dog vigtigt, at hamsteren er under opsyn, når den er i løbegården.

Aktivering kan selvfølgelig også være leg med dig. Jo mere tid du bruger sammen med din hamster, jo bedre kommer I til at kende hinanden. Og det giver jer også mulighed for nogle gode oplevelser.

 

Foder

Hamstere har brug for en fodersammensætning, hvor der er rigeligt med mindre frøsorter i blandingen. Desuden er det godt for dem at få grønpiller, kaninpiller eller lignende. De skal have varieret frugt og grønt: Græs, mælkebøtter, gulerødder, bær, kogt kartoffel, gulerødder, æble, selleri m.v. Som animalsk tilskud kan man f.eks. give hundepiller. Dertil kommer et sortiment af insekter som melorme, fårekyllinger og græshopper. En gnavesten og en salt/mineralsten er også nødvendigt.

Du kan se vores store udvalg af hamster foder

 

Pasning og pleje

Det er nemt at passe hamsteren i det daglige. Det handler blot om at fjerne foderrester og fæces. Dog kan den tørre hamsterfoderblanding holde sig længere end frisk foder og kan derfor nøjes med at blive fjernet hver anden dag.

Hamsteren har som regel et toilethjørne, som bør renses ca. hver anden dag. Hamstere kan også godt lide at lave et forrådskammer, hvor de gemmer mad. Her skal du holde øje med, at det ikke ligger og bliver fordærvet.

Ligeledes skal du huske, at hamsteren skal have frisk vand hver dag.

Hamstere vil gerne sandbade, og du kan derfor give den en lille sandkasse, som den kan grave i og rulle sig i. Sandbadning er også med til at holde hamsterens pels fin og ren.

Hele hamsterburet skal rengøres en gang om ugen, hvor der også lægges nyt bundmateriale. Lad altid lidt af hamsterens redemateriale blive i hamsterhuset, så den kan bevare sin tryghed.

Mindst en gang om måneden skal buret tømmes helt, hvorefter det vaskes i varmt vand UDEN sæbe.

 

Håndtering

Hamstere kan godt lide at stikke af og gemme sig i de mindste afkroge og huller i dit hjem. Derfor er det en god ide at købe en løbegård til din hamster for at undgå, at den kommer galt afsted, når den er på springtur.

Når du lige har fået hamsteren, skal den først vænne sig til din lugt, før den er tryg ved dig. Den kan langsomt vænne sig til dig, hvis du fodrer den med hånden, når den sidder i buret. Eller du kan vaske hænder, tørre dem af med en serviet og lægge servietten ind i hamsterens hus eller rede.

Når du løfter din hamster, skal du huske at bruge begge hænder, så du kan bruge den ene hånd til at støtte under hamsteren med, ellers kan den blive bange. Bliver hamsteren bange, kan den finde på at bide eller stikke af.

 

Du kan tilmelde dig vores nyhedsbrev for at være en af de første til at modtage mails omkring vores sortiment og tilbud.

Er du i tvivl om, hvad du skal vælge til din hamster, er du velkommen til at skrive en mail eller ringe til os.

HUSK at se og følg vores YOUTUBE kanal

0
    0
    Kurv
    Kurven er tomTilbage til shoppen
    --->