randers voliere logo | Randers volieren
Trustpilot | Randers Volieren

Levering 1-3 dage

i Danmark

100% dansk webshop

vi producerer i Danmark

Ring: 25 13 74 09

eller mail jonas@voliere.dk

Betalingsmetoder

Hamster huse og tilbehør

 

Vores udvalg på hamster huse og hamster tilbehør er alt hvad du skal bruge for at give din hamster et sundt liv. Det er vigtigt at huske at der skal være plads til hamsteren kan bygge huler, tunneler og plads til at gemme sig. 

Derudover er det vigtigt at vælge det rigtige tilbehør til lige præcis den hamster art du har. Se mere om indretning af hamster bur længere nede på siden. 

 

Hamster huse og tilbehør Randers Volieren

Hamster Huse og tilbehøj

Bur indretning

En hamster bur skal som minimum have et bundareal på:

Guldhamster: 80 x 40 x 35 cm (l x b x h)

Dværghamster: 50 x 40 x 25 cm (l x b x h)

Det er vigtigt at have i mente at hamsteren i naturen er et byttedyr, og det er derfor vigtigt for hamsteren at have mulighed for at bygge tunneler/gange og lave huler.

I forhold til bundlag er det vigtigt at bruge naturmatierale eller papir/flis materiale som bundlag i buret, da dette ikke vil irretere hamsterens luftveje. Dette er på baggrund af materialernes evne til at suge og holde buret lugtfri.

Det er oplagt at have et hjul i din hamsters bur til motion. Det er desuden vigitgt at hamsteren ikke bøjer ryggen når den løber i hjulet, da dette kan medføre rygskade. Hjulet skal helst være fastbundet og uden tremmer.

De anbefaldede mål er:

Guldhamster: 27 cm

Dværghamster: 17 cm (liggende eller 20 cm stående)

 

Huse til hamster

Vi anbefaler stærkt at anskaffe sin hamster et hus lavet af træ, da hamsteren vil bide et plastik hus i stykker med tiden. Derudover er det vigtigt at huske, at hamsterburet fungere som toilet, et spisested, en soveplads og legeplads for hamsteren, hvilket er grunden til at man skal gøre buret rent regelmæssigt.

Det er vigtigt at hamsteren har plads inde i huset til at bygge sin egen rede og med plads til at bevæge sig rundt i. Deruedover skal huset placeres så hamsteren kan finde fred og ro, når den skal hvile sig. Dette gælder især når det er lyst udenfor (eller rundt om buret), da hamstere finder sig bedst tilpas i mørke omgivelser, når den skal have ro.

Hamstere elsker at grave og bygge deres fine reder, hvilket betyder at man skal give dem redskaber nok til at kunne holde sig selv aktiv.

Sådan aktivere du din kanin

Aktiveringen af din kanin / kaniner kan gøres på mange måder. Dog er det også vigtigt at følge med i hvad din kanin kan lide at lave.

Herunder har vi lavet en lille liste med hvad kaniner normalt kan lide at lave, som du kan bruge til din / dine kanin / kaniner: 

 

 • Stimulering – Kaniner er et meget intelligent dyr, som har brug for både mentalt og fysisk aktivering. 
 • Gnave/tygge – Skru en lang krog eller øsken ind i en hel majskolbe med dækblade eller evt. broccoli og hæng den op.
 • Gravning – De fleste kaniner elsker at grave (hvis de får muligheden til det)
 • Gå på mad jagt – Hvis kaninerne går indenfor er det vigtigt at gemme mad eller snacks rundt i deres areal, da dette hjælper på deres stimulering. 
 • Kaniner er nysgerrige – Kaniner elsker at udforske deres omgivelser, hvor dette kan være en udfordring for inde kaniner. Derfor skal man sørge for at ændre lidt på deres beboelse.   

Vores udvalg af tilbehør til hamstere

En kanin har brug for aktivering. Aktivering kan være leg med dig, men det kan også være ved brug af diverse former for legetøj, der kan aktivere kaninen når du ikke er der.

Husk: Tilbehør til en hamster kan være mange ting. Vi har derfor et bredt udvalg af diverse tilbehør til hamstere.

Du kan tilmelde dig vores nyhedsbrev for at være en af de første til at modtage mails omkring vores sortiment og tilbud.

Er du i tvivl omkring hvad du skal vælge til din hamsterer du velkommen til at skrive en mail eller ringe til os.

 

HUSK at se og følg vores YOUTUBE kanal HER.

HUSK at se flere hamster legetøj HER.
0
  0
  Kurv
  Kurven er tomTilbage til shoppen
  --->