randers volieren | Randers volieren
Trustpilot | Randers Volieren

Levering 1-3 dage

i Danmark

Dansk Producerede voliere

Ring: 25 13 74 09

eller mail jonas@voliere.dk

Betalingsmetoder

betaling Randers Volieren

Køb for 400,00 mere og få en GAVE

Hamster legetøj

 

Aktivering af en hamster er vigtigt, hvis man vil tæmme den. Hamstere kommer i forskellige størrelser, farver, adfærd og arter (guldhamster, dværghamster, vinterhvid dværghamster, etc.). Derfor er det vigtigt at man har det rigtige legetøj til dem, hvilket vi har.  

Alle hamstere skal holdes aktive – både fysisk og mentalt, da det ellers kan føre til at hamsteren vil bruge sine omgivelser til selv aktivering.

Kokosnød hus, Ophængt med legetøj | Randers Volieren

HAmster Legetøj

Derfor er det vigtigt at anskaffe sig en tunnel til sin gnaver

Vi kender det godt selv – det er svært at købe legetøj til sine kæledyr. Derfor vil vi gerne anbefale det mest oplagte legetøj til din hamster vil være en tunnel. 

Tanken bag at anskaffe sig en tunnel til sin hamster, er på baggrund af det vil være mere naturligt for dem. Tunnel iddeen stammer fra deres naturlige omgivelser fra naturen, hvor en hamster er vant til at bo. Derudover bor hamstere sig i gange under jorden, hvor de føler sig mest trygge og mere “hjemme”. 

Ved at anskaffe sig en tunnel, vil man bidrage til hamsterens velfærd.

Hamster i bur

For at en hamster skal kunne føle sig stimuleret, er det vigtigt at de har et stort udvalg af legetøj, og udvalget skal være så varieret som muligt. Det kan eksempelvis være huse, tunneler, trapper eller plateuer.

Det anbefales at man ikke giver sin hamster hø, da det kan skade deres kindlommer. Derudover er det vigtigt heller ikke at give din hamster hamstervat, da dette kan føre til kvælning og eller skader på hamsterens krop. Det bedste vil være at give din hamster adgang til revet toiletpapir, nestbags og eller bomuldsbælge – dette vil blive brugt til at bygge rede/hule med. Det er også vigtigt at huske at din hamster vil gemme størstedelen af sin mad i små gange og eller i sit hus.

Hvordan holder du din hamsters tænder sunde?

Mange ved ikke at en hamsters tænder vokse hele deres liv. Deres tænder stopper ikke med at vokse, når de kommer til en bestemt alder som andre dyr.

De hamstere som har det rigtige legetøj, kan selv holde deres tænder i en naturlig størrelse. Dette sker når hamsteren enten spiser, dog oftere når hamsteren har det rigtige gnaver legetøj, den kan tygge i. Det er derfor stærkt anbefalet at anskaffe sin hamster legetøj af træ og eller naturlige materiale.

Hivs din hamster ikke har et godt robust tygge legetøj, er der stor mulighed for at din hamsters tænder kan blive for lange, og dermed skade din hamsters velfærd.

Vores udvalg af legetøj til hamstere

En hamster har brug for aktivering. Aktivering kan være leg med dig, men det kan også være ved brug af diverse former for legetøj, der kan aktivere hamster når du ikke er der.

Husk: Legetøj til hamster holder fra 2 sekunder til måneder afhængigt af hvad du køber og hvilken hamster du har. Vi anbefaler træ / reb legetøj frem for plastic.

Du kan tilmelde dig vores nyhedsbrev for at være en af de første til at modtage mails omkring vores sortiment og tilbud.

Er du i tvivl omkring hvad du skal vælge til din hamster er du velkommen til at skrive en mail eller ringe til os.

 

HUSK at se og følg vores YOUTUBE kanal HER.

HUSK at se flere hamster produkter HER.
Leverandør Til | Randers Volieren
0
    0
    Kurv
    Kurven er tomTilbage til shoppen
    --->