Levering 1-3 dage

i Danmark

Dansk Producerede voliere

Ring: 25 13 74 09

eller mail jonas@voliere.dk

Betalingsmetoder

betaling Randers Volieren

randers volieren | Randers volieren
Trustpilot | Randers Volieren
Køb for 400,00 mere og få en GAVE

Hamsterfoder

 

Hamstere er rolige og madglade dyr, og det er vigtigt at sammensætte en kost der er rig på proteiner og variation. Her hos Randers Volieren har vi et stort udvalg, der sikrer den helt rigtige kost: fuld- og suppleringsfoder, grønt samt hø og strøelse.

Nature Hamster 2.3kg | Randers volieren

Tørret frugt

JR Bananchips 150g | Randers volieren

Tørret grønsager

JR Farm Gulerodsrødder Randers Volieren

Tørret urter

JR Farm Kamillehøst

Udvalg af Hø Til Hamster

Hamsterfoder

Foder beregnet til hamster kan både fås i form af komplet fuldfoder, græs, hø, tørrede planter, foderpiller, tørret korn, kerner, flager og tørret frugt samt andet. Uanset hvad valget falder på, er det vigtigt at din hamster får alle dets kostbehov dækket af et egnet foderprodukt. Det er ofte afhængigt af hamsters størrelse, art og individuelle behov præcis hvilket foder, der vil være det bedst egnede.

 

Vælger det rigtige hamsterfoder

Det er vigtigt at huske på at både hamster, dværghamstere og guldhamstere, er alt ædende, en af de vigtigste ernæringsmæssige behov i foderet er nemlig animalsk protein. Vi ville altid anbefale piller, da hamstere på den måde ikke kan sortere i maden, og droppe nogle smage, og på den måde ende med at miste nogle vigtige vitaminer og mineraler. Det kan på samme tid være svært at bedømme, da hamstere kan finde på at gemme dens foder i kindposerne, da de ofte gemmer noget til senere der. Du kan med fordel supplere dens daglige kost med lækre snacks som f.eks.. jordnødder, tørrede snacks, eller tørrede melorme.

 

Det bedste hamsterfoder

Vi kan altid anbefale at fodre med enten JR Farm eller Versele-laga, da dette foder indeholder alt hvad din hamster har behov for, andet en snacks mm. En god ide hvad angår hamstere, er et skifte foder hos dem en gang i mellem, da de på den måde får forskellige protein kilder.

 

JR Farm Hamstersmovs

Et lækkert fuldfoder til alle hamstere, som er tilsat over 30 forskellige lækre frø. Foderet er fremstillet specielt til dværghamstere, det indeholder en masse vilde frø og har et særligt højt indhold af animalsk protein. Foderet kan let transporteres i kindposerne på din hamster.

Blandingen indeholder ingen frugt eller sukkerholdige ingredienser, dette sikre forebyggelse af diabetes. Samtidig indeholder foderet en masse grøntsager, mineraler og vitaminer.

 

 • Hamsterfoder
 • 30 forskellige lækre frø
 • Med vilde frø
 • Højt indhold af animalsk protein
 • Ingen frugt eller sukkerholdige ingredienser
 • Med lækre grøntsager, mineraler og vitaminer

 

Vi anbefaler at blande JR farm Hamstersmovs med Versele-Laga hamster & gerbil foder complete, som er pilformede.

 

JR FARM DVÆRGHAMSTERSMOVS

Et lækkert fuldfoder til dværghamstere, som er tilsat over 30 forskellige lækre frø. Foderet er fremstillet specielt til dværghamstere, det indeholder en masse vilde frø og har et særligt højt indhold af animalsk protein.

Blandingen indeholder ingen frugt eller sukkerholdige ingredienser, dette sikre forebyggelse af diabetes. Samtidig indeholder foderet en masse grøntsager, mineraler og vitaminer.

Vi anbefaler at blande JR farm Dværghamstersmovs med Versele-Laga hamster & gerbil foder complete, som er pilformede.

 

SAMMENSÆTNING

Sølvhirse, gulhirse, mannahirse, havre, majs, hvede, jordnødder, hvedeflager, ris, kanariegræsfrø, puffet hvede, rød mohairhirse, boghvede, almindelig græsfrø, senegalhirse, rejer 3%, ukrudtsfrø, hørfrø, spelt, almindelig durra, silkeorm pubber 2%, mungbønner, rød dari, hampefrø, marietidselfrø, græskarkerner, fennikelfrø, hybenfrø, sortkommen.

VERSELE-LAGA – HAMSTER & GERBIL COMPLETE

Versele-Laga hamster & gerbil foder complete, er et komplet og smagsfuldt foder til guldhamstere, dværghamstere og gerbil (springmus). Foderet er tilpasset deres ernæringsfysiologiske behov, og indeholder derfor meget lidt stivelse og ingen kornkerner. Den helt specielle forarbejdning til ekstruderede stykker, gør foderet let fordøjeligt og velsmagende for din gnaver. Foderet hjælper med at vedligeholde gnaverens naturlige nedslidning af tænderne. I selve foderet er der tilsat friske grøntsager, foderet indeholder mindst 10% friske grøntsager, og dermed er det et fiberrigt måltid, som samtidig giver en god smag, samt lettere fordøjelse. Selve foderet indeholder også kylling og fisk, de animalske proteiner og fedtstoffer i foderet kommer hovedsageligt fra kylling og fisk. Kyllingen har en høj biologisk værdi på grund af dens meget høje indhold af essentielle aminisyrer og er meget fordøjeligt. Fisken er en vigtig kilde til omega 3. Foderet sikre også mod hårbolde, grunden brugen af naturlige fibre.

 

Versele-Laga – Crispy Müsli Hamster & Co

Crispy Müsli Hamster & Co er et kvalitetsfuldfoder, fremstillet specielt til de små gnavere og tilpasset deres behov. Det ligger i hamsterens natur at gemme foderet i kæbeposen og “hamstre” til dårlige tider. “Fugtigt” grøntfoder kan i den forbindelse give årsag til problemer. Derfor har vi erstattet de friske grøntsager med strengpressede (forkogte) grøntsager. Crispy Müsli indeholder ekstra E-vitamin som forebygger hudproblemer.

 

Nature hamster

Vil du have en lækker foderblanding til din hamster, som indeholder alle de essentielle næringsstoffer, vitaminer, mineraler og aminosyrer? Så prøv Nature Hamster som er en lækker blanding af naturlige ingredienser. Foderet fremmer fordøjelsen, giver en god tandhygiejne samt understøtter en flot og blank pels.

 

 • Nature Hamster foder
 • Lækker blanding af naturlige ingredienser
 • Med melorme som sørger for en naturlig kilde til animalsk protein
 • Fremmer fordøjelsen
 • Giver en god tandhygiejne
 • Understøtter en flot og blank pels
 • God variation som giver en god smag
 • Indeholder alle de essentielle næringsstoffer, vitaminer, mineraler og aminosyre

 

Nature mini hamster

Vil du have en lækker foderblanding til din hamster, som indeholder alle de essentielle næringsstoffer, vitaminer, mineraler og aminosyrer? Så prøv Nature Mini Hamster som er en lækker blanding af naturlige ingredienser. Foderet fremmer fordøjelsen, giver en god tandhygiejne samt understøtter en flot og blank pels.

 

 • Nature Mini Hamster foder
 • Lækker blanding af naturlige ingredienser
 • Med melorme som sørger for en naturlig kilde til animalsk protein
 • Fremmer fordøjelsen
 • Giver en god tandhygiejne
 • Understøtter en flot og blank pels
 • God variation som giver en god smag
 • Indeholder alle de essentielle næringsstoffer, vitaminer, mineraler og aminosyrer
0
  0
  Kurv
  Kurven er tomTilbage til shoppen
  --->