Levering 1-3 dage

i Danmark

Dansk Producerede voliere

Ring: 25 13 74 09

eller mail jonas@voliere.dk

Betalingsmetoder

betaling Randers Volieren

randers volieren | Randers volieren
Trustpilot | Randers Volieren
Køb for 400,00 mere og få en GAVE

Gnaver hø og halm

Hos Randers Volieren finder du altid et stort udvalg af forskellige slags hø og halm til gnavere til overskuelige priser. Det er vigtigt med det rigtige hø til din gnaver, da ca. 80 % af en gnavers daglige kost, skal bestå af frisk hø, det er derfor vigtigt at finde noget hø som din gnaver vil spise. Du finder mange forskellige populære og lækre slags hø her hos Randers Volieren.

Så hvis du er på udkig efter det bedste hø til din gnaver, så er du kommet til det rette sted.

Gnaver hø og halm Randers Volieren

Det bedste hø

Hos Randers Volieren finder du et stort udvalg indenfor gnaver hø. Det meste af vores hø er i en utrolig høj kvalitet, som sikre at din gnaver vil spise dens hø. Du finder noget af markedets bedste hø i form JR Farm og  Versele-Laga. Vores store udvalg gør samtidig at du altid burde kunne finde en type gnaver hø, som din gnaver vil spise.

Hvad er forskellen på hø og halm?

Forskellen på hø og halm er enkelt, hø er et foder og halm er isolering til især om vinteren, så udendørs gnavere ikke fryser. Høet gives som en erstatning til det naturlige friske græs de spiser i naturen, og har ofte en lækker smag. Hø kan blandt andet være bjerg hø, mark hø og eng hø osv. Halmen bruger nogle også som en form for bundlag eller lign.

Hvor meget hø skal en gnaver have?

Hø er størstedelen af en gnaverens daglige kost, det udgør 80% hø i deres daglige kost. De bør altid have adgang til ubegrænsede mængder af hø. Du bør dog huske på at pillerne og andre snacks ofte er meget mere lækre end deres hø. Det er en form for slik for gnavere, derfor bør du skære ned på andre former for snacks eller foder, hvis din gnaver ikke spiser høet. Du kan med fordel skifte mellem forskellige typer af hø, så din gnaver smager lidt forskelligt, vi anbefaler dog ikke at give for meget alfalfahø (lucernehø), da det indeholder større mængder kalk og dermed kan give problemer med urinsten. Gnaverens hø skal samtidig sikre en let slibning af gnaverens tænder.

JR farm hø

JR Farms hø, er det lækreste hø til din gnaver. Høet er dejligt smagsfuldt og velduftende hø, som er lavet i Tyskland. Hø fra JR Farm er fyldt med en masse lækre smage som fx. urter, gulerødder, mælkebøtter, æble eller andet. Det lækre hø fås i flere forskellige størrelser i form af 500g og 1,5kg.

Versele-Laga – Nature Timothy hay

Lækkert duftende Timothy hø med højt indhold af rå fiber sikrer god fordøjelse og sunde tænder – Timothy hø er beriget med en lækker naturlig smag. Høet er mekanisk af støvet, udvalgt og kontrolleret, soltørret, rig på fibre, fremragende til en god tarmflora. Hø i topkvalitet fra Versele-laga med masser af fibre. Versele-laga – Nature timothy hay kan fås i mange forskellige udgaver udover den alm. timothy hay er der f.eks også med rødbeder og tomat eller med gulerod og græskar mm.

 

HUSK at se og følg vores YOUTUBE kanal HER.

Leverandør Til | Randers Volieren
0
    0
    Kurv
    Kurven er tomTilbage til shoppen
    --->