Levering 1-3 dage

i Danmark

Dansk Producerede voliere

Betalingsmetoder

betaling Randers Volieren

randers volieren | Randers volieren
Trustpilot | Randers Volieren
[persuade]

Høns om vinteren

 

 

 

Det er ikke noget problem at holde høns om vinteren, selvom kulden bider og dagslyset forsvinder. Men hvis du vil have glade og sunde høns, som bliver ved at levere friske æg, er der en række forhold, du skal være opmærksom på.

I nogle tilfælde – selv i små hønsehold – kan hønsene finde på at pille fjerene af hinanden. Hvis det er tilfældet med dine høns, skal du også være opmærksom på temperaturen i hønsehuset. I så fald bør den ligge på omkring 12 grader, så de fjerløse høns kan holde varmen.

høne i sne | Randers volieren

Ryd lidt af hønsegård hvis der kommer sne

Nogle mennesker kan måske være tilbøjelige til at tænke, at når det er koldt og der ligger sne udenfor, så skal hønsene ikke ud. Men det er en stor misforståelse. Hønsene skal have adgang til hønsegården – også i vintermånederne – ellers bliver de stressede. Du skal dog så vidt muligt sørge for at rydde et stykke af hønsegården for sne, for høns kan ikke lide at gå rundt i sneen. Hvis det er muligt, så lav et lille halvtag, der kan tage noget sne, så hønsene kan være der.

Sørg for, at deres vand ikke fryser

Høns skal have vand hver dag. Det er vigtigt for deres trivsel. En halv dag uden vand kan være nok til, at de ikke lægger æg. Adgangen til vand og mængden af vand har desuden ofte betydning for, hvor meget føde hønsene kan æde. Sætter du vand ind om morgenen, som fryser til is i løbet af dagen, skal du altså sørge for at sætte nyt vand ind, så snart du kommer hjem fra arbejde.

Alternativt kan du anskaffe dig f.eks. en varmeplade, som holder vandtemperaturen over frysepunktet. Den har et ret lille strømforbrug, og sørger for frostfrit vand hele vinteren igennem. Varmepladerne findes i forskellige størrelser og bruger mellem 9 og 25 w. Kan købes HER.

Hold hønsene varme med varmelampe

Du kan også bruge varmelampen til dine høns om vinteren. Hvis at vinteren er meget hård, kan det kræve meget energi for hønsene at holde på varmen, derfor kan det være en god ide at give dem adgang til en varmelampe. Du behøver ikke at have den tændt hele døgnet, da de er mest aktive om dagen, men om natten vil de med sikkerhed sætte pris på en lampe over deres sovepinde. Varmelamper kan købes HER.

HUSK at se og følg vores YOUTUBE kanal HER.

0
    0
    Kurv
    Kurven er tomTilbage til shoppen
    <!- --->