randers volieren | Randers volieren
Trustpilot | Randers Volieren
Køb for 400,00 mere og få en GAVE

Problemer med hvepse

 

Hos Randers Volieren har vi et stort udvalg af produkter til at kunne komme af med Hvepse. Det kan f.eks. være at du står og mangler hvepsefælde, hvepsefanger med led lys eller måske en hvepsepray.

 

 

Vil du vide mere om de forskellige arter af hvepse/ gedehamse, så læs HER.

Hveps | Randers volieren

Almindelig gedehams

VORES PRODUKTER MOD HVEPSE

Hvad er forskellen på hvepse og bier?

 

Hvepse kan, modsat bier, stikke op til flere gange hvis de forstyrres. Gedehamsenes brod er glat, så den kan stikke flere gange, modsat biens brod, som har modhager og derfor rives ud af bagkroppen på bien, når den stikker.

Vil du vide mere om de forskellige arter af hvepse, så læs HER.

 

Hvordan bekæmper man hvepse og hvepsebo?

 

Bliver du generet af hvepse på dine grillaftener og i dine rosé-stunder, er den mest effektive bekæmpelse at finde frem til hvepseboet og fjerne eller uskadeliggøre det.

Det bør du gøre om aftenen. Her er alle individer hjemme i boet, og hvepsene er ikke lige så aktive, som de er om dagen. Mørket og de lavere temperaturer lægger en dæmper på hvepsenes aggressivitet.

 

Vi advarer mod bekæmpelse af hvepse, hvis du er allergisk overfor hvepsenes gift.

Her er 3 eksempler på hvad du kan bruge.

 

 1. Hvepsespray – bruges til at bekæmpe hvepse og hvepsebo. Den kan bruges direkte på hvepsene, i deres bo eller op i flyvehullet. For at få den bedste effekt sprøjtes der med 1-1,5 meters afstand. – Køb varen HER.

 

 1. Hvepsefælde – Er en effektiv og ugiftig fælde med tilhørende lokkemiddel, der monitorerer tilstedeværelsen af hvepse i haven. Ved hjælp af lokkemidlet ledes hvepsene væk fra haven helt uden brug af insektcider. Tiltrækker kun hvepse, ikke bier og andre nytteinsekter. – Køb varen HER.

(Se en video om produktet nederst på siden)

 

 1. Hvepsefælde med LED lys – Hvepsene tiltrækkes om dagen af væske blandingen. Når det bliver mørkt vil LED pæren lyse og tiltrækningen forstærkes. Når hvepsene er i fælden kan de ikke komme ud. Placer fælden ca. 10 m væk fra de steder hvor man opholder sig. – Køb varen HER.

HUSK at se og følg vores YOUTUBE kanal HER.

Leverandør Til | Randers Volieren
0
  0
  Kurv
  Kurven er tomTilbage til shoppen
  --->