randers volieren | Randers volieren
Trustpilot | Randers Volieren

Levering 1-3 dage

i Danmark

Dansk Producerede voliere

Ring: 25 13 74 09

eller mail jonas@voliere.dk

Betalingsmetoder

betaling Randers Volieren

Køb for 400,00 mere og få en GAVE

Kanarie reder

Hos Randers Volieren har vi Kanarie reder til professionelle kanarie opdræt, fremstillet i plast og flettet bambus og ting til at suppler med i form af holdere til montering efter behov. Vi har Kanarie reder i str. 8 cm -14 cm.

Der er mange muligheder når det gælder om at indrette et godt bur til din kanariefugl/ fugle. Ud over selve fugleburet og det tilbehør, der passer ind i dette, så er diverse former for reder beregnet til at være fuglens opholdssted og det sted de føler sig trykke. Reder til fuglebure kan både indsættes i selve buret eller hænges op på ydersiden af buret. Uanset hvilken type produkt man går efter, er denne slags udstyr med til at give kanariefugle et trykt sted at være, som de kan gøre til deres eget.

Kanarie rede i lyse kokos trevler | Randers volieren

Rede forhold

Kanariefuglen bygger ikke rede i kasser, men derimod halvåbne reder. Du kan tilbyde kanariefuglen forskellige typer rede materialer, f.eks. træuld, kokostrevler, græs eller lignende, således at redekassen indrettes efter fuglens behov. Du kan også tilbyde kanariefuglen en kanarierede, hvor bunden af reden allerede er lavet og kanariefuglen herefter selv skal fylde denne op med rede materiale, således at redekassen indrettes efter fuglens behov. Har man dem i en voliere kan de også benyttes, men også store kurvereder er velegnede der. Får kanariefugle mulighed for det, vil de i en voliere, måske også selv prøve at lave en reder hvis der er egnede grene til at støtte reden. Ved at kanariefuglen bygger halvåbne reder, kan du nemt følge med i ungernes udvikling og holde øje med, at alt er som det skal være.

Se vore rede materiale HER.

Det er kanariefuglehunnen, der selv står for bygningen af reden. Deres unger opfodres i reden i omkring 18 dage. Når ungerne er fløjet fra reden bliver de madet af hannen i de følgende tre til fire uger, hvor hannen ligeledes lærer ungerne selv at spise.

Kanariefuglen lægger som regel fire eller fem æg. Æglægningen kan tage op til fire dage, hvor hunnen lægger et æg om dagen. Kanariefuglen har en rugetid på op til 2 uger. Kanariefuglens æg er blågrønne. Kanariefugle unger er selvstændige efter tre til fire uger og kan herefter fjernes fra forældrene.

Kanariefuglen er kønsmoden, når den er omkring de otte til ni måneder gamle. Dog anbefales det ikke at avle på kanariefugle før de er omkring et år gamle. Kanariefuglen har en gennemsnitsalder på cirka ti år.

0
    0
    Kurv
    Kurven er tomTilbage til shoppen
    --->