randers volieren | Randers volieren
Trustpilot | Randers Volieren

Levering 1-3 dage

i Danmark

Dansk Producerede voliere

Ring: 25 13 74 09

eller mail jonas@voliere.dk

Betalingsmetoder

betaling Randers Volieren

Køb for 400,00 mere og få en GAVE

Kanin bure

 

Det er vigtigt at man investere i et solidt kanin bur, da dette vil være dit kæledyrs nye hjem. Kanin bure kan købes i forskellige størrelser og materialer så det passer til din kanin. 

Derudover er det vigtigt at vælge det rigtige bur til lige præcis den kanin du har. Derfor skal man allerede før køb af buret bestemme sig for om det skal være en fri kanin eller en som ‘udelukkende’ bor fast i buret.

Kanin bure Randers Volieren

Vores produkter til aktivering af KANINER

Indendørs kaninbur

Oftest er indendørs kaninbure små, hvilket ikke er nok til en kanins velbefindende. En kanin har brug for plads at bevæge sig i, motionere og det generelle – hoppe rundt og være nysgerrig.  

Derfor anbefaler vi at man tilkøber eller laver en mindre indendørs løbegård til din kanin, hvor den være mere fri når du ikke er hjemme. Dette vil hjælpe på kaninens mentale og fysiske helbred.

Indretningen af et kaninbur er også vigtigt at sætte sig selv ind i. Du kan læse mere om indretning af kaninburet HER.

 

Kanin baser

En kanin baser er med til at sikre din kanin et trygt tilflugtssted, hvis den løber frit rundt i dit hjem, eller i større løbegård. En kanin base kan blive brugt af kanin til hver en tid, hvis kaninen har brug for en puase fra alle hverdagens aktiviteter med for eksempel hvis der er for meget larm, børn, gæster eller andet der er til gene for kaninen.

Basen kan være stillet op som et ekstra hus til kaninen med alt det nødvendige (toilet bakke, foder og vand skål, hø og halm), for at sikre at kaninen falder til ro. Derudover skal man også lægge lidt legetøj til den så den ikke keder sig.

Fri kaniner

En fri kanin er en kanin som løber frit rundt i hjemmet. Dette er sundt for din kanins psyke, da den vil være aktiv og have plads til at udfolde sig sin nysgerrighed. Dog vil det være en god ide at kanin sikre sig hjem, hvis man vil undgå unødvendige skader eller ødelagte ledninger forårsaget af  din kanin. Dette kan eventuelt gøres ved brug af større løbegård eller aflukkede arealer, hvor kaninen ikke må indtræde.

Anskaffer sig man en fri kanin er det vigtigt at man har toilet bakker, aktivitetslegetøj og tyggepinde klar, da ved at give din kanin forskelligt legetøj, som passer til din kanins behov, alder og temperament, kan man gå sikkert fra hjemmet..

Se hvordan man kan gøre sin kanin renlige HER.

Vores udvalg af kanin bure

En kanin har brug for masser af plads og aktiviteter. Aktivering kan være leg med dig, men det kan også være ved brug af diverse former for legetøj, der kan aktivere kaninen når du ikke er der.

Husk: Kanin bure holder i lang tid, og vi vil derfor anbefale at man investere i et solidt produkt.

Du kan tilmelde dig vores nyhedsbrev for at være en af de første til at modtage mails omkring vores sortiment og tilbud.

Er du i tvivl omkring hvad du skal vælge til din kanin er du velkommen til at skrive en mail eller ringe til os.

 

HUSK at se og følg vores YOUTUBE kanal HER.

HUSK at se mere om kanin aktivitetslegetøj HER.
0
    0
    Kurv
    Kurven er tomTilbage til shoppen
    --->