randers volieren | Randers volieren
Trustpilot | Randers Volieren

Levering 1-3 dage

i Danmark

Dansk Producerede voliere

Ring: 25 13 74 09

eller mail jonas@voliere.dk

Betalingsmetoder

betaling Randers Volieren

Køb for 400,00 mere og få en GAVE

Kanin godbidder & snacks

Hos Randers Volieren finder du altid et stort og godt udvalg af forskellige kanin godbidder og Snacks fra forskellige populære kvalitets beviste mærker som blandt andet JR Farm, Versele-Laga og Hugro.

Så hvis du er på udkig efter kvalitets godbidder og snacks til din kanin er du kommet til det rette sted.

JR XXL Farmys 4-paks 450g | Randers volieren

Snacks

JR Farm Grainless "Firkløver" Randers Volieren

Tørret frugt

JR FARM æblechips Randers Volieren

tørret Grønsager

JR Farm Pastinakrødder  Randers Volieren

Tørret Urter

JR Farm Kamillehøst

Kanin godbidder & snacks

Stort udvalg af godbidder og snacks

Hos os finder du altid et stort udvalg af lækre kanin godbidder og snacks, om de skal være 100% naturlige bestemmer du selv, vi har et stort udvalg alene i naturlige kanin godbidder og snacks. Du kan med fordel bruge de mindre snacks til at aktivere din kanin, ved at gemme nogle eller putte dem ind i dens aktivitets legetøj. Hvis du er på udkig efter de bedste og lækreste snacks til kaniner, så er du kommet det helt rigtige sted hen.

 

De bedste kaningodbidder

Hos os finder du altid de bedste kaningodbidder & snacks som der findes, vi udvælger nøje de lækreste mærker og produkter for at sikre din kanin det bedste af det bedste. Du finder fra nogle af de bedste kvalitets mærker hos os som JR Farm, Versele-Laga og Hugro.

Godbidder og snacks fra JR Farm

JR Farm sikre innovative og unikke former for godbidder og snacks til kaniner. Du finder alt fra gnaverstænger, drops, godbidder, urter og meget mere. JR Farm er Tysk kvalitet når det er bedst, alle deres snacks er 100% naturlige og fordøjelige. Du finder samtidig mange spændende aktiverende former for legetøj fra JR Farm, for at sikre en god stimulering af din kanin både fysisk og mentalt.

 

Versele-laga kanin godbidder

Versele-laga laver utrolig gode produkter indenfor godbidder til kaniner, deres snacks er populære og utrolig lækre, de fås i mange forskellige lækre smage.

 

Hugro

Hugro er kendte for deres 100% naturlige og bæredygtige produkter, du ville aldrig finde noget unaturligt i deres produkter. De har vundet flere priser for deres innovative produkter.

 

HUSK at se og følg vores YOUTUBE kanal HER.

Leverandør Til | Randers Volieren
0
    0
    Kurv
    Kurven er tomTilbage til shoppen
    --->