Levering 1-3 dage

i Danmark

Dansk Producerede voliere

Ring: 25 13 74 09

eller mail jonas@voliere.dk

Betalingsmetoder

betaling Randers Volieren

randers volieren | Randers volieren
Trustpilot | Randers Volieren
Køb for 400,00 mere og få en GAVE

Problemer med katte.

 

Hos Randers Volieren har vi et stort udvalg af produkter til at kunne komme af med katte. Det kan f.eks. være at du står og mangler gummi pigge, ultraludskræmmer eller måske en fælde så du kan fange problem katten.

Kat | Randers volieren

VORES PRODUKTER MOD KATTE

Hvordan kommer man af med uønsket kat?

Er du træt af naboens kat? Løse, vilde og uønskede katte kan være til stor irritation, da kattedyr har for vane at markere territorium med urin. Desuden kan katte kradse og skade møbler og andet blødt materiale.

Mange husejere kan føle sig generet af katten fra nabolaget. Naboen er faktisk forpligtet til at holde katten på sin egen grund. De fleste katte er bange for vand, som det kan være et effektivt middel at sprøjte vand efter katten med vandslangen. Det kan også være effektivt at slå to grydelåg hårdt sammen i nærheden. Det kan give den et chok så den holder sig væk. Hvis det ikke hjælper at tale med naboen om problemet så skræm den ud af haven med larm.

 

Katten som de flest har problemer med, i form af uønsket kat i haven er huskatten eller vild katten.

 

Huskatten

Huskatten er et lille, tæmmet, kødædende pattedyr oftest med pels. Den kaldes huskat eller bare kat, når der ikke er grund til at skelne den fra andre kattedyr. Katten er værdsat af mennesker for dens selskab og evne til at jage mus og rotter. Mange huskatte bliver op mod 20 år gamle.

Katte vil gerne besørge i løst jord som blomsterbede og børnenes sandkasse.  For at undgå dette kan man lægge brugte teposer rundt i bedet, kakaoflis kan anbefales, ligeledes er kaffegrums også anbefalet mange steder. Hønsenet kan lægges hen over blomsterbedet, eller plant en lavendel plante og læg et net eller låg over sandkassen. Katte bryder sig heller ikke om at gå eller sidder i vådt jord.

Mange mennesker der har en huskat, har den også til at gå ude og lukker den ind indimellem.

 

Vildkatten 

Vildkatten regnes som stamformen til tamkatten, der nu oftest opfattes som en selvstændig art. Vildkatten lever mest af gnavere eller andre små pattedyr, men også fugle, krybdyr, padder og insekter. I sjældne tilfælde jager vildkatten større bytte som harer. Ligesom tamkatten lister vildkatten sig ind på byttet.

Vildlevende herreløse katte udgør en risiko for uhygiejniske forhold. Ved brug af fælder kan man kontakte kattens værn ved indfangning.

Vildkatten er sky og undgår at komme for tæt på mennesker.

HUSK at se og følg vores YOUTUBE kanal HER.

Leverandør Til | Randers Volieren
0
    0
    Kurv
    Kurven er tomTilbage til shoppen
    --->