randers voliere logo | Randers volieren
Trustpilot | Randers Volieren

Levering 1-3 dage

i Danmark

100% dansk webshop

vi producerer i Danmark

Ring: 25 13 74 09

eller mail jonas@voliere.dk

Betalingsmetoder

Legetøj til gnavere

 

Aktivering af en gnavere er vigtigt, hvis man vil tæmme den. Gnavere kommer i forskellige størrelser, farver, adfærd og arter (hamstere, rotter og mus, chincilla, etc.). Derfor er det vigtigt at man har det rigtige legetøj til dem, hvilket vi har.

Alle gnavere skal holdes aktive – både fysisk og mentalt, da det ellers kan føre til at gnaveren vil bruge sine omgivelser til selv aktivering.

 

Legetøj Randers Volieren

Vores produkter til aktivering af fugle

Derfor er det vigtigt at anskaffe sig en tunnel til sin gnaver

Vi kender det godt selv – det er svært at købe legetøj til sine kæledyr. Derfor vil vi gerne anbefale det mest oplagte legetøj til din gnaver vil være en tunnel.

Tanken bag at anskaffe sig en tunnel til sin gnaver, er på baggrund af det vil være mere naturligt for dem. Tunnel iddeen stammer fra deres naturlige omgivelser fra naturen, hvor en gnaver er vant til at bo. Derudover bor de fleste gnavere under jorden, hvor de føler sig mest trygge og mere “hjemme”.

Ved at anskaffe sig en tunnel, vil man bidrage til gnaveres velfærd.

Hvorfor skal man købe aktivitetslegetøj?

For at en gnaver skal kunne føle sig stimuleret, er det vigtigt at de har et stort udvalg af legetøj, og udvalget skal være så varieret som muligt. Det kan eksempelvis være huse, tunneler, trapper eller plateuer.

Din gnaver har brug for diverse muligheder for at holde sig stimuleret, hvilket et bur med udelukkende soveplads, foder areal, halm, etc. er ikke nok for at holde gnaveren stimuleret, hvilket vil lede til kedsomhed, mangel på stimulering og uro. Dette kan resultere i at din gnaver kan forekomme aggressiv og svær at have kontakt med.

Dit kæledyrs trivsel er afhængigt af hvad du som ejer gør for at underholde det.Vi tilbyder en række gnaver legetøj for at sikre at din gnaver lever et godt og sundt liv, når du ikke er hjemme.

Legetøj til de forskellige gnavere

Marsvin er en af de få gnavere, som ikke er utrolig afhængige af deres legetøj, da masvinet oftere er glad for at blive fodret.

Hamstere og mus er meget aktive gnavere, som elsker at løbe rundt og udforske deres omgivelser. Derfor er det vigtigt for denne type gnaver at have et hjul at løbe og klatre i. 

Mus og rotter elsker at være meget aktive, hvilket vil være oplagt at inddrage forskellige aktivitets legetøj for også at holde dem stimulerede og fysisk aktive.

Kaniner kræver meget plads i forhold til andre gnavere, hvor vi vil anbefale at anskaffe en løbegård med tunneler, bolde, broer, etc. 

Vores udvalg af legetøj til hamstere

En gnaver har brug for aktivering. Aktivering kan være leg med dig, men det kan også være ved brug af diverse former for legetøj, der kan aktivere din gnaver når du ikke er der.

Husk: Legetøj til gnavere holder fra 2 sekunder til måneder afhængigt af hvad du køber og hvilken gnaverdu har. Vi anbefaler træ / reb legetøj frem for plastic.

Du kan tilmelde dig vores nyhedsbrev for at være en af de første til at modtage mails omkring vores sortiment og tilbud.

Er du i tvivl omkring hvad du skal vælge til din gnaver er du velkommen til at skrive en mail eller ringe til os.

 

HUSK at se og følg vores YOUTUBE kanal HER.

HUSK at se flere gnaver produkter HER.
0
    0
    Kurv
    Kurven er tomTilbage til shoppen
    --->