Levering 1-3 dage

i Danmark

Dansk Producerede voliere

Betalingsmetoder

betaling Randers Volieren

randers volieren | Randers volieren
Trustpilot | Randers Volieren
[persuade]

Lux Degu Bur

En af de mest afgørende ting når det kommer til dine deguers trivsel er, hvilket bur du vælger. Deguer har en vane med at gnave i alt, og det skal du have med i dine overvejelser, når du vælger bur. Vores Lux Degu Bure er en serie af kvalitetsbure til dine deguer. Ikke alene er degu burene lavet af de bedste materialer – det er også stilfuldt og passer ind i alle hjem! Deguer er nysgerrige gnavere, som vil prøve at bryde ud. Derfor er det vigtigt for os at kunne garantere, at vores Lux Degu Bur vil holde dine deguer inde. Det bedste materiale er metal, da deguerne kan gnave sig igennem både træ og plastik. Samtidig er vores bure sikret, så dine deguer ikke kan komme i klemme. Burene er lavet af kvalitetstråd i størrelse 16x16x1,2 mm og findes i følgende størrelser:

65x100x80 cm, 65x100x100 cm og 65x100x120 cm

Vores Lux Degubure laves i standard størrelser til hurtig levering. Ønsker du en anden størrelse som passer til dine behov, kan vi også sørge for dette på vores værksted.

 

 

 

 

Lux Degu Bur

Hvor skal du placere dit degu bur?

Da deguer er sociale dyr, som trives i flok, er det vigtigt at vælge et bur som har plads til mindst to styk. Især højden på dit degubur er vigtig for dine deguer, da de elsker at klatre. Deguer elsker også menneskekontakt og at være med, der hvor det sker. Derfor er det oplagt at placere deguburet et centralt sted i hjemmet, for eksempel stuen. Deguer er mest aktive om dagen, men kan også larme om natten. Derfor anbefaler vi ikke at placere buret i soveværelset om natten. I modsætning til de fleste andre gnavere er deguer glad for sol og har for det meste ikke noget imod at opholde sig i lyset. Sørg dog for at deguerne altid har mulighed for skygge og ikke bliver udsat for træk, larm og høj musik. Stuetemperatur er bedst for deguernes trivsel, men de kan egentlig tåle en vis variation i temperaturen.

Læs mere om hvordan du bedst tager dig af din degu i vores pasningsguide her.

 

Indretning af dit Lux Degu Bur

Du har nu valgt et kvalitetsbur til dine deguer – nu mangler du bare at indrette det, så deguerne føler sig trygge og hjemme. Det er vigtigt at deguerne har gode muligheder for både at klatre og gemme sig. Derfor sættes forskellige platforme højt op i buret i form af hylder og grene. Da deguer gemmer sig i jordhuler i naturen, vil de sætte pris på at der er forskellige former for gemmesteder tilgængelige. Som bundlag anbefales et tykt lag af spåner eller halm, hvor deguerne kan grave og gemme godbidder. Hø skal altid være tilgængeligt og de vil også sætte pris på at have et sandbad stående. Her kan sand til chinchillaer bruges. Da deguerne er ekstremt nysgerrige, holder de af, at der bliver flyttet om i deres bur engang imellem. Dette kan gøres ved at give dem nye hylder og nyt legetøj. Stil gerne et hjul op i deguburet.

Deguer og chinchillaer minder en del om hinanden og kan bruge det samme legetøj. Se vores udvalg her.

0
    0
    Kurv
    Kurven er tomTilbage til shoppen
    <!- --->