Levering 1-3 dage

i Danmark

Dansk Producerede voliere

Betalingsmetoder

betaling Randers Volieren

randers volieren | Randers volieren
Trustpilot | Randers Volieren
[persuade]

Lux Marsvinbur

Solide Lux marsvinbure i høj kvalitet

Et godt marsvinbur af god kvalitet er vigtigt, når det kommer til dine marsvins velbefindelse og helbred. Det er her dine marsvin kommer til at tilbringe størstedelen af deres liv. Med et marsvinbur fra Lux-serien får du et solidt bur i høj kvalitet. Derudover har de også et enkelt og stilfuldt design, som passer flot ind i dit hjem – en top modernisering af det originale tremmebur! Alle vores Lux Marsvin bure er lavet i ACP-plader, som er en højtryks lakeret aluminiumsplade med fyld af komposit og aluminiumsprofiler med flanger som passer til pladerne. Dette giver en rigtig flot finish! Disse ACP-plader giver en slagfast overflade og er nemme at rengøre. Forsiden består af en plexiglas-kant, som giver marsvinene et bedre udsyn.

Burene laves i standard størrelser til hurtig levering. Ønsker du en anden størrelse som passer til dine behov, kan vi også sørge for dette på vores værksted.

Buret er vigtigt for dit marsvins trivsel

Marsvin har brug for god plads til at bevæge sig på. Et bur på mindst 100 x 50 cm til to marsvin er optimalt, men jo mere plads jo bedre. Sørg for at dit marsvin bur er flugtsikkert, fri for skarpe hjørner og andre farlige ting. Placer dit marsvin bur et roligt sted i hjemmet, hvor marsvinet kan bo i fred og ro. Marsvin er meget følsomme og kan reagere kraftigt på støj eller meget aktivitet. Beskyt marsvin buret mod direkte sollys, da marsvin ikke tåler høj varme. Dette gælder også træk, fugt og kulde. Det optimale sted at placere dine marsvin er et køligt og tørt sted med god ventilation. Åbent tag er noget som marsvinene vil sætte pris på, hvis ikke de er i fare i forhold til hunde, katte eller andre husdyr. Dog er det vigtigt, at de altid har mulighed for at gemme sig i et hus.

 

Indretning af dit Lux Marsvinbur

Nu har du fundet det helt rigtige kvalitetsbur til dine marsvin, men hvad så med indretningen? Du vil gerne have, at dine marsvin føler sig trygge og komfortable i deres hjem. Vi anbefaler at bruge spåner i bundet og evt. et lag af gamle aviser nedenunder. Dine marsvin har brug for hø – både til at spise og gemme sig i. En høhæk forhindrer at høet bliver vådt og beskidt. Et hus er også et must i et marsvinhjem, da det er her, at de vil hvile sig og finde ro. Her vil en hængekøje eller seng ofte også være et hit hos marsvinet. Indret også gerne buret med visne blade, stykker af bark, rødder eller sten, så marsvinene har forskellige muligheder for at gemme sig.

Se vores store udvalg af tilbehør til marsvin her.

0
    0
    Kurv
    Kurven er tomTilbage til shoppen
    <!- --->