Levering 1-3 dage

i Danmark

Dansk Producerede voliere

Ring: 25 13 74 09

eller mail jonas@voliere.dk

Betalingsmetoder

betaling Randers Volieren

randers volieren | Randers volieren
Trustpilot | Randers Volieren
Køb for 400,00 mere og få en GAVE

Lux Pindsvin Bure

Vores Lux bur til pindsvin i høj kvalitet og flot design

At vælge det helt rigtige bur er den vigtigste beslutning, når det kommer til dit pindsvins trivsel. Det er her pindsvinet kommer til at tilbringe størstedelen af sit liv. Derfor er burets størrelse, kvalitet og sikkerhed altafgørende for, at dit pindsvin får sig et langt og godt liv. Vores Lux Pindsvinbure er en serie af kvalitetsbure til dit pindsvin. Burene er designet af gode materialer med fokus på dit pindsvins behov. Derudover har de også et stilfuldt design, som passer flot ind i dit hjem – en top modernisering af det originale tremmebur! Alle vores Lux Pindsvin bure er lavet i ACP-plader, som er en højtryks lakeret aluminiumsplade med fyld af komposit og aluminiumsprofiler med flanger som passer til pladerne. Dette giver en rigtig flot finish! Disse ACP-plader giver en slagfast overflade og er ovenikøbet meget nemme at rengøre.

Vores Lux Pindsvinbure laves i standard størrelser til hurtig levering. Ønsker du en anden størrelse som passer til dine behov, kan vi også sørge for dette på vores værksted.

Lux Pindsvin Bure

dit pindsvin har brug for god plads

Selvom pindsvin er små væsener, har de brug for meget plads, så de både kan løbe rundt, lege og gemme sig. Mindstemålet for et pindsvinbur bør være 100×55 cm, men jo større jo bedre. Højden er ikke så vigtig, da pindsvinet kun lever i bunden af buret. Sørg for at dit pindsvinbur er flugtsikkert og ikke bringer dit pindsvin i fare. Her er det vigtigt med et solidt gulv, og at du undgår trådnet, skarpe kanter og mellemrum, hvor pindsvinet kan sidde fast. Rengøring fylder meget, når du vælger at holde pindsvin, så det er en fordel med et bur som er nemt at rengøre. Vores Lux Pindsvinbur sørger for dit pindsvins sikkerhed og trivsel. Forsiden består af en plexiglas-kant på 40 cm, som gør det nemmere for dig at holde øje med dit pindsvin, samtidig med at pindsvinet kan se ud af buret. Dette giver nogle mere rolige dyr. Ligeledes er vores Lux Pindsvin bur åbent foroven, som sikrer en god ventilation. Sørg for at pindsvinburet er sikret mod træk og kulde, da pindsvin er meget følsomme på dette område. Det er vigtigt med en stabil rumtemperatur. Hvis temperaturen er for lav, kan pindsvinet gå i hi, og det kan have en dødelig udgang. Mange pindsvinejere vælger derfor at udstyre buret med en keramisk varmepære. Læs mere i vores pasningsvejledning her.

 

Indretning af dit Lux Pindsvinbur

Nu har du besluttet dig for et kvalitetsbur, men hvordan sikrer du dig, at dit pindsvin føler sig godt tilpas i sit nye hjem? Her er det vigtigt, at pindsvinet både kan aktiveres og søge fred og ro. Pindsvin har brug for en eller flere skjul, så den nemt kan gemme sig, når den skal sove. Trærødder, sten, hule stammer, rør og redekasser kan bruges. Gode redematerialer kan bestå af halm, hø, smågrene og tørre blade m.v. De vil også sætte pris på at have et hus eller en “sovepose”. Bundlaget i dit pindsvinbur kan være støvfrit materiale, som jord, spåner, træflis eller bark og gerne en blanding. Dette skal lægges i et tykt lag, så pindsvinet har mulighed for at snuse og rode rundt. Mange vælger at placere en kattebakke i deres pindsvinbur, som pindsvinet kan lære at bruge. I forhold til at holde dit pindsvin sund og aktiveret, anbefaler vi at udstyre buret med et hjul. I det hele taget holder pindsvin af legetøj, og her er der mange muligheder. Små bolde, tomme toiletruller, en lille vippe, rør eller en aktivitetsbold med snacks, er værd at forsøge sig med.

Vores udvalg af legetøj og tilbehør til gnavere finder du her.

0
    0
    Kurv
    Kurven er tomTilbage til shoppen
    --->