randers volieren | Randers volieren
Trustpilot | Randers Volieren

Levering 1-3 dage

i Danmark

Dansk Producerede voliere

Ring: 25 13 74 09

eller mail jonas@voliere.dk

Betalingsmetoder

betaling Randers Volieren

Køb for 400,00 mere og få en GAVE

Lux Skildpaddebur

 

Et godt skildpaddebur af god kvalitet er vigtigt, når det kommer til din skildpaddes velbefindende og helbred. Det er her din skildpadde kommer til at tilbringe størstedelen af sit liv. Med et skildpaddebur fra Lux-serien får du et solidt bur i høj kvalitet. Derudover har de også et enkelt og stilfuldt design, som passer flot ind i dit hjem. Alle vores Lux Skildpaddebure er lavet i ACP-plader, som er en højtryks lakeret aluminiumsplade med fyld af komposit og aluminiumsprofiler med flanger som passer til pladerne. Dette giver en rigtig flot finish! Disse ACP-plader giver en slagfast overflade og er nemme at rengøre. Det rengøringsvenlige bur er en stor fordel, da det kræver en del rengøring at holde skildpadder. Forsiden består af en plexiglas-kant på enten 25 eller 40cm. Dette giver skildpadden et bedre udsyn, samtidig med at du kan se den hele tiden.

Lux Skildpadde bur

tilpas dit skildpaddebur

 

Burets anbefalede mindstemål afhænger af hvilken skildpaddeart du holder, men fælles for dem alle er, at de skal have god plads at bevæge sig på. Da skildpadder er forbløffende gode til at klatre, skal væggene i buret også helst være relativt høje. 

Hold skildpaddeburet lettere fugtigt, så klimaet føles naturligt for din skildpadde. 

I åbne bure som vores Lux-serie egner en 70W HID pærer sig godt. Ellers kan en kombination af et UVB rør og en varmepære også være en god løsning. Placer en flad sten under varmelampen, så skildpadden kan hygge sig på en slags solterrasse. Temperaturen under lampen må gerne være mellem 38 og 40 C. 

 

Indretning af dit Lux Skildpaddebur

 

Nu har du besluttet dig for et kvalitetsbur til din skildpadde, men hvordan sikrer du dig så at skildpadden føler sig tilpas i sit nye hjem? Når man holder skildpadder handler det i høj grad om at efterligne naturen, så skildpadden kan føle sig rigtigt hjemme. Derfor bør underlaget i dit skildpaddebur afspejle skildpaddens naturlige mikroklima. Her er det vigtigt at skildpadden kan grave sig ned, som den bl.a. gør for at beskytte sig mod varme og kulde. Et fast underlag af jord eller grus er det bedste valg, så skildpadden kan bevæge sig naturligt. Indret gerne buret med planter og kork. Gemmesteder er ligeledes et must for skildpaddens trivsel. Her kan trærødder, tørrede blade og hø bruges. Skildpadden kan aktiveres ved at opsætte mindre forhindringer for den, når den bevæger sig omkring i buret. De vil også synes det er spændende med ændringer i burets indretning i ny og næ. Din skildpadde vil holde af at bade i et lavvandet bassin, hvor den selv kan kravle op. Sørg derfor for at dit bur har et lille område med vand, foreksempel i en nedgravet skål. 

 

 

 

0
    0
    Kurv
    Kurven er tomTilbage til shoppen
    --->