randers volieren | Randers volieren
Trustpilot | Randers Volieren
Køb for 400,00 mere og få en GAVE

Problemer med Mår?

Hos Randers Volieren har vi et stort udvalg af produkter til at bekæmpe Mår. Det kan f.eks. være at du står og mangler en effektiv trådfælde. Eller lokkemiddel. Så finder du det her.

Mår | Randers volieren

VORES PRODUKTER MOD MÅR

Hvad er en mår?

 

Mår er en art af mårfamilien, som opdeles i husmår og skovmår. Den sidste er fredet, men husmåren kan lave stor skade på lofter, og hvor den ellers slår sig ned. Husmåren er flyttet tættere på os mennesker, og flytter ofte ind på vores lofter eller ind under taget. De kan også bosætte sig i hulmuren. I alle tilfælde skal de jages ud igen, da de er til stor gene, både med uro og lugte.

Husmårener et rovdyr i mårfamilien. Den bliver 42-48 centimeter lang, hvortil kommer den 23-26 centimeter lange hale. Hunnen har en vægt på 900-1.900 gram, mens hannen vejer 1.300-2.300 gram. Bestanden af husmår er vokset siden 1950’erne, og den er efterhånden meget almindelig visse steder i Danmark.

Hvordan bekæmper man mår?

 

Det vigtigste du kan gøre, hvis du har opdaget en mår i din bolig eller bil, er at reagere på det. Om du selv sætter en aktion i gang, eller du kontakter en professionel til at klare opgaven for dig, er op til dig. Du kan sagtens selv komme af med måren. Det afgørende er at få den ud af dit hus eller udhus inden den får ødelagt for meget.

 

Fang selv

 

Det er forbudt at lægge rottegift eller anden gift for husmår. Bedøvende midler må du heller ikke lægge ud. Der er nemlig stor risiko for, at måren vil slæbe den forgiftede lokkemad med rundt, så husdyr eller mennesker kan komme i berøring med giften.

Her er 3 eksempler på hvad du kan bruge.

                                     

 1. Ultralydsskræmmer til bil – Skræmmeren udsender ultralyd og blitzlys, som generer gnaverne og får dem til at fortrække. Den er udstyret med en styrring som starter når bilen slukker og automatisk stopper når bilen startes. – Køb varen HER.

 

 1. Mårfælde til levende fangst – Effektiv kassefælde til mår, der fanger dyret levende. – Køb varen HER.

(Se en video om produktet nederst på siden)

 

 1. Lokkemiddel til fælder – Lokkemidlet skal bruges i små ufortyndet mængder i fælden, det er nok med nogle få dråber, der er placeret på udløsningsmekanismen i fælden. På denne måde er der også større chance for, at dyret udløser fælden, når den undersøger lokkemidlet. – Køb varen HER.

HUSK at se og følg vores YOUTUBE kanal HER.

Leverandør Til | Randers Volieren
0
  0
  Kurv
  Kurven er tomTilbage til shoppen
  --->