randers volieren | Randers volieren
Trustpilot | Randers Volieren

Levering 1-3 dage

i Danmark

Dansk Producerede voliere

Ring: 25 13 74 09

eller mail jonas@voliere.dk

Betalingsmetoder

betaling Randers Volieren

Køb for 400,00 mere og få en GAVE

Problemer med Mår?

Hos Randers Volieren har vi et stort udvalg af produkter til at bekæmpe Mår. Det kan f.eks. være at du står og mangler en effektiv trådfælde. Eller lokkemiddel. Så finder du det her.

Mår | Randers volieren

VORES PRODUKTER MOD MÅR

Hvad er en mår?

Mår er en art af mårfamilien, som opdeles i husmår og skovmår. Den sidste er fredet, men husmåren kan lave stor skade på lofter, og hvor den ellers slår sig ned.

 Måren er fredet fra 1/2 – 31/8, hvor den kan have unger. Dog må man godt bekæmpe måren i dette tidsrum, hvis den befinder sig ved bygninger, og hvis man er sikker på at kunne finde ungerne.

Husmåren er flyttet tættere på os mennesker, og flytter ofte ind på vores lofter eller ind under taget. De kan også bosætte sig i hulmuren. I alle tilfælde skal de jages ud igen, da de er til stor gene, både med uro og lugte.

Husmåren lever af ådsler, mus og fugleæg. Det mad den ikke spiser lader den ligge og rådne op.

Husmårener er et rovdyr i mårfamilien. Den bliver 42-48 centimeter lang, hvortil kommer den 23-26 centimeter lange hale. Hunnen har en vægt på 900-1.900 gram, mens hannen vejer 1.300-2.300 gram.

Bestanden af husmår er vokset siden 1950’erne, og den er efterhånden meget almindelig visse steder i Danmark.

 

Hvordan bekæmper man mår?

 

Der skal ikke mere end et hul på størrelse med et hønseæg til at give plads til at måren kan få adgang til loftet.

 

Det vigtigste du kan gøre, hvis du har opdaget en mår i din bolig eller bil, er at reagere på det. Om du selv sætter en aktion i gang, eller du kontakter en professionel til at klare opgaven for dig, er op til dig.

 

Du kan sagtens selv komme af med måren. Det afgørende er at få den ud af dit hus eller udhus inden den får ødelagt for meget af isoleringen.

 

Stress måren ved at tænde radioen eller lyset på loftet i dagtimerne, hvor måren gerne vil sove. Flyt gerne støj og lys rundt til forskellige steder så tit som muligt.

 

En anden måde, at fordrive måren på er ved at sprede en saltopløsning eller en giftfri pulverform. Der findes også en gnaversirene der kan opstilles både på loftet og i bilen.

 

Ultralyden vil stresse måren, men ultralyden kan ikke høres af mennesker, og den vil ikke genere hverken hunde eller katte.

 

Det er strengt forbudt, at bruge gift til bekæmpelse af måren. Derimod kan det være en god ide at bruge stærke lugte som naftalin eller paradiktorbenzol rundt om på loftet i skåle.

 

Måren har en meget god lugtesans. Der er ikke mange forsikringer der er omfattet og dækker de skader der bliver forvoldt af måren. Mange gange er det en tillægsforsikring der skal tegnes for at få de forvoldte skader dækket.

 

Fang selv

 

Det er forbudt at lægge rottegift eller anden gift for husmår. Bedøvende midler må du heller ikke lægge ud. Der er nemlig stor risiko for, at måren vil slæbe den forgiftede lokkemad med rundt, så husdyr eller mennesker kan komme i berøring med giften.

 

Her er 3 eksempler på hvad du kan bruge.

                                     

 1. Ultralydsskræmmer til bil – Skræmmeren udsender ultralyd og blitzlys, som generer gnaverne og får dem til at fortrække. Den er udstyret med en styrring som starter når bilen slukker og automatisk stopper når bilen startes. – Køb varen HER.

 

 1. Mårfælde til levende fangst – Effektiv kassefælde til mår, der fanger dyret levende. – Køb varen HER.

(Se en video om produktet nederst på siden)

 

 1. Lokkemiddel til fælder – Lokkemidlet skal bruges i små ufortyndet mængder i fælden, det er nok med nogle få dråber, der er placeret på udløsningsmekanismen i fælden. På denne måde er der også større chance for, at dyret udløser fælden, når den undersøger lokkemidlet. – Køb varen HER.

HUSK at se og følg vores YOUTUBE kanal HER.

 

 

 

Leverandør Til | Randers Volieren
0
  0
  Kurv
  Kurven er tomTilbage til shoppen
  --->