Levering 1-3 dage

i Danmark

Dansk Producerede voliere

Ring: 25 13 74 09

eller mail jonas@voliere.dk

Betalingsmetoder

betaling Randers Volieren

randers volieren | Randers volieren
Trustpilot | Randers Volieren
Køb for 400,00 mere og få en GAVE

Marsvin Snacks Og Hø

Hos Randers Volieren har vi et godt udvalg at forskelligt hø til marsvin. Hø er én af de vigtigste ting, når det kommer til marsvin. Deres fordøjelse har brug for at høet er af en god kvalitet for at den kan holde sig i orden. Det samme har deres generelle helbred, tænder og meget mere. Derfor kan høets kvalitet ikke understreges nok. Vi har hø fra JR Farms og Versele-Laga.

JR Bjergenghø med Gulerod 1,5kg | Randers volieren

Snacks

JR Farm Grainless VeggieTos Mix 25g | Randers volieren

Tørret frugt

JR Bananchips 150g | Randers volieren

Tørret grønsager

JR Farm Gulerodsrødder Randers Volieren

Tørret urter

JR Farm Kamillehøst

Snacks Til Marsvin

Hø Til Marsvin

Hø er én af de vigtigste ting, når det kommer til marsvin. Deres fordøjelse har brug for at høet er af en god kvalitet for at den kan holde sig i orden. Det samme har deres generelle helbred, tænder og meget mere. Derfor kan høets kvalitet ikke understreges nok. Vi har kun det bedste hø fra JR Farm og Versele-Laga.

Der findes mange forskellige typer indenfor hø, så hø er ikke bare hø. Mange tror, det er farven, det kommer an på, men farven spiller faktisk ikke så stor en rolle. Farven kan godt være ovre i det gullige og stadig være en god kvalitet, selv om det kan være et kvalitetstegn at gå efter det grønne, der virker mere friskt. Farven kan skyldes, hvordan høet er tørret – f.eks. marktørret frem for kunsttørret mv.

Høet er det, der slider tænderne hos marsvin allerbedst. De gentagne tyggebevægelser, der er nødvendige, for marsvinet at gøre ved at spise hø, sliber tænder og holder fordøjelsen sund og rask. Derfor er det vigtigt med hø af god kvalitet.

JR farm hø

JR Farms hø, er det lækreste hø til din kanin. Høet er dejligt smagsfuldt og velduftende hø, som er lavet i Tyskland. Hø fra JR Farm er fyldt med en masse lækre smage som fx. urter, gulerødder, mælkebøtter, æble eller andet. Det lækre hø fås i flere forskellige størrelser i form af 500g og 1,5kg.

 

Versele-Laga – Nature Timothy hay

Lækkert duftende Timothy hø med højt indhold af rå fiber sikrer god fordøjelse og sunde tænder – Timothy hø er beriget med en lækker naturlig smag. Høet er mekanisk af støvet, udvalgt og kontrolleret, soltørret, rig på fibre, fremragende til en god tarmflora. Hø i topkvalitet fra Versele-Laga med masser af fibre.

HUSK at se og følg vores YOUTUBE kanal HER.

0
    0
    Kurv
    Kurven er tomTilbage til shoppen
    --->