randers volieren | Randers volieren
Trustpilot | Randers Volieren

Levering 1-3 dage

i Danmark

Dansk Producerede voliere

Ring: 25 13 74 09

eller mail jonas@voliere.dk

Betalingsmetoder

betaling Randers Volieren

Køb for 400,00 mere og få en GAVE

Marsvinefoder

Hos Randers Volieren finder du et bredt udvalg af forskeligt foder til marsvin. Marsvin har brug for en kost baseret på hø, bladgrønt og grovfoder. Det er vigtigt at dit marsvin får C-vitamin igennem kosten, idet de ikke selv kan producere det. Så hvis du enden søger fuld- eller suppleringsfoder samt kosttilskud til dit marsvin, så er du kommen det rigtige sted hen.

Müsli

Musli Til Marsvin

Pellets

Pellets Til Marsvin Randers Volieren

Lux foder uden soya og korn

Opmadning og universalfoder Randers Volieren

Hø og halm

Gnaver hø og halm Randers Volieren

Basisfoder til marsvin?

Med basisfoder til marsvin menes der grundfoderet som dit marsvin skal have. Fodertyperne vist i denne sammenligning hører alle til i kategorien basisfoder. Nogle gange bruges betegnelsen “fuldfoder”, men idet marsvin bør leve primært af hø og grønt, mener vi ikke, det er en egnet betegnelse, hvorfor vi bruger “basisfoder”.

Basisfoder bør kun udgøre 5 % af den samlede kost. Så kunne man måske foranlediges til at tro, kvaliteten kunne være lige meget, men dette er en fejl. Marsvin har behov for ordentligt tilpasset foder, der tilgodeser deres naturlige behov samt indeholder egnede ingredienser.

Fiberindholdet i din hamsters foder skal helst være så højt som muligt. Fibre holder nemlig fordøjelsen i orden. Proteiner bruges bl.a. til at opbygge celler, væv og antistoffer. Fedt giver sig selv og bør ikke ligge voldsomt over den anbefalede mængde. Calcium/fosfor forholdet skal helst ligge på 2:1, men dette forhold påvirkes af den komplette fodring og ikke kun basisfoderet.

Indholdet af c-vitamin bør ligge på minimum 500 mg./kg. for at du ikke behøver at supplere andet ved siden af.

Dette tal kommer af, at sunde og raske marsvin har behov for 10 mg. c-vitamin dagligt – drægtige eller syge 2-3 gange så meget.

Man regner samtidig generelt med, at marsvin gennemsnitligt spiser ca. 20-30 g. basisfoder dagligt. 500 mg./1000 g. * 30 g. = 15 mg.

Hovedingrediensen i foderet har samtidig også stor betydning. Marsvin er fra naturen stråspisere. Deres fordøjelse er ikke indrettet på at fordøje korn. I det meste foder hvor korn er en ingrediens, er der dog ikke tale om hele korn, men man kan dog med fordel bestræbe sig på at undgå for meget korn. Hovedingredienser med græs, hø eller urter er klart at foretrække fordøjelsesmæssigt.

Valg af fodertype

Hvilket fodermærke man vælger til sine marsvin, afhænger naturligvis af mange ting. Også eksempelvis pris og tilgængelighed. Den samlede fodring er naturligvis meget mere end blot basisfoderet.

Alle fodertyperne kan indgå i en god og ansvarsfuld fodring. Man sammensætter blot fodringen efter de fordele og ulemper et foder har. Vælger man eksempelvis et basisfoder, der er lidt for rigt på protein, kan man justere den øvrige fodring til ikke at være rig på protein. Indeholder det valgte basisfoder for lidt fibre, kan man tilsvarende opjustere fiberindholdet i den øvrige fodring.

 

Versele-Laga – Cavia Complete

Cavia Complete er et ekstruderet fuldfoder særligt tilpasset marsvins behov, en sund og velafbalanceret ernæring der sørger for, at dit marsvin ikke kommer til at mangle bestemte stoffer, når det sorterer i foderet. Foderet er tilpasset marsvins behov, dvs. uden tilsætning af korn. Foderet indeholder 20% råbfibre og er dermed meget letfordøjeligt. Desuden indeholder foderet (FOS og MOS) som giver en sund tarmflora. De lange fibre sikrer både en god fordøjelse og naturlig tandslibning.

 

Versele-Laga – Nature Cavia

Den kornfri mysliblanding Versele Laga Nature Cavia til marsvin er et fuldfoder. Sammensat af forskellige saftige græssorter og udvalgte grøntsager og særligt rig på fibre og meget velsmagende. Da foderet ikke indeholder korn, er det særligt godt fordøjeligt og fremmer en afbalanceret tarmflora. Værdifuldt C-vitamin og mineraler kan bidrage til at styrke gnaverens immunsystem, så dyret forbliver fit og sundt.. Lækre rødbeder, gule ærter og saftig hyben gør myslien til en varieret menu for gnaverne. Nature Cavia er derfor det optimale foder til et lykkeligt og tilfreds dyr.

 

Versele-Laga – Nature Original Cavia

Kun det bedste til dit marsvin: Versele-Laga Nature Original Cavia er et afbalanceret fuldfoder, der forsyner din lille skat med alle de vigtige næringsstoffer, den har brug for og som sikrer varieret nydelse.

Marsvin kan nyde deres elskede opskrift på Versele-Laga Nature Original Cavia foder igen. Foderet er tilberedt med naturlige ingredienser og indeholder grøntsager, urter og frugt. Dette bidrager ikke kun til en lækker smag, men sikrer også, at dit marsvin indtager alle de næringsstoffer, den har brug for i tilstrækkelige mængder. Hovedfoderet tjener blandt andet som kilde til essentielle vitaminer, fibre, mineraler og aminosyrer, der kan understøtte tarmfloraen. Opskriften er perfekt skræddersyet til marsvines ernæringsmæssige behov, så du kan være sikker på, at der bliver passet godt din lille firbenede ven.

 

Versele-Laga – Crispy Müsli

Versele-Laga Crispy Müsli til marsvin er et fuldfoder i topkvalitet, som er særligt udviklet til marsvin og deres behov. Den store andel af vegetabilske ingredienser gør, at foderet lægger sig tæt op ad marsvinets naturlige føde. Foderet er afrundet med sprøde, tørrede grøntsager.

Udvalg af marsvinefoder

Hos os finder du et bredt udvalg af forskeligt foder til marsvin. Marsvin har brug for en kost baseret på hø, bladgrønt og grovfoder. Det er vigtigt at dit marsvin får C-vitamin igennem kosten, idet de ikke selv kan producere det. Vi har forskellige fodertyper fra Versele-Laga og fra JR Farm.

Versele-Laga – Cavia Complete har et højt fiber indhold, lavt protein indhold og acceptabelt fedtindhold. Samtidig har det tilstrækkelige 750 mg. C-vitamin og er desuden kornfrit.

 

Versele-Laga Nature Cavia, Versele-Laga – Nature Fibrefood, Selective Natural Grain Free og JR Farm Grainless Health Complete er alle baseret på græs og/eller Timothy hø. De fleste, dog Cavia Grass og Burgess Excel undtaget, er desuden kornfri.

JR Farm Grainless Health Complete er en kornfri. Samtidig ligger den højt i fiber indhold, lavt i protein og acceptabelt i fedt. Calcium/fosfor forholdet er tæt på at være perfekt 2:1 og c-vitaminindholdet er på de tilstrækkelige 500 mg./kg.

JR Farm – Marsvin-guf

Marsvin-Guf er et 100% kornfrit, naturligt og artstilpasset fuldfoderblanding til marsvin. Det særligt høje fiberindhold kan understøtte sund fordøjelse og forebygge fedme. De indeholdte urter og grøntsager er ikke kun lækre, men også sunde. Med vitaminer til et livsvigtigt liv.

 

JR Farm – Super gnaverfoder

JR Farm Super gnaverfoder er et lækkert fuldfoder til kaniner, marsvin og andre gnavere. JR Farm Super er en omhyggeligt udvalgt blanding af velsmagende ingredienser, som indeholder alle de sunde vitaminer og mineraler, dit kæledyr har brug for.

De mange lækre ingredienser fremmer den naturlige “gnavelyst” og hjælper med at holde dyrets tænder nede. De stadigt voksende tænder bliver slidt tilstrækkeligt ned, og dit kæledyr forbliver sundt og tilfreds.

 

HUSK at se og følg vores YOUTUBE kanal HER.

Leverandør Til | Randers Volieren
0
    0
    Kurv
    Kurven er tomTilbage til shoppen
    --->