Levering 1-3 dage

i Danmark

Dansk Producerede voliere

Betalingsmetoder

betaling Randers Volieren

randers volieren | Randers volieren
Trustpilot | Randers Volieren
[persuade]

Mink

 

Hos Randers Volieren har vi et stort udvalg af produkter til at bekæmpe mink. Det kan f.eks. være at du står og mangler en effektiv trådfælde. Eller lokkemiddel. Så finder du det her.

Mink | Randers volieren

VORES PRODUKTER MOD MINK

Hvordan bekæmper man mink?

Minken er et invasivt skadedyr. Den fanger fugle og tager æg. Det er lovligt at regulere mink hele året som skadevoldende vildt. Som oftest vil det dog være mest effektivt at opstille fælder i forårs- og efterårsmånederne, hvor minkene er mest mobile.

Når minken er fanget i en fælde, er den i en menneskelig varetægt og skal hurtigst muligt aflives. Lokalt hvor der er store minkproblemer kan det dog være hensigtsmæssigt at have fælder oppe hele året.

Skov- og Naturstyrelsen bekæmper mink på egne arealer, men minken færdes mange steder, også på privat ejendom og i havneområder.

Det er tilladt for personer med jagttegn, at skyde mink. Al regulering må kun finde sted på egen jord, eller hvor der er givet tilladelse.

 

 Hvalpene skal fanges i juni, juli eller august.

 

Den mest anvendte fælde er en lovlig fælde til fangst af mink. Det er en såkaldt kassefælde (eller tråd fælde), hvor ideen er, at lokke minken ind i en kasse (eller et bur). Når minken går derind og træder på den blanke plade, udløser den en klap, som spærrer udgangen for den. Så sidder minken inde i buret. Minken lider altså ingen overlast ved at gå i fælden, men sidder blot der og venter til den der tilser fælden, finder den. Minken kan herefter let fragtes et nyt sted hen og slippes fri.

 

HUSK at søge på nettet om hvor den må slippes ud henne i dit område.

 

Her er 3 eksempler på hvad du kan bruge.

     

 1. Tråd fælde til levende fangst – Minken løber ind i fælden som lukker automatisk, og er dermed fanget. 

 

 1. Ultralydsskræmmer med alarm/ blitz – Den udsender en ubehagelige ultralyde, alarmlyde og den skarpe blitz. Skræmmeren aktiveres kun når der er bevægelse i området. – Køb varen HER.

 

 1. REVIRA (Det usynlige hegn) – REVIRA består af brændte ler kugler (type LECA), som gennem en særlig og unik fysisk behandling giver granulatet en funktion, som har vist sig meget afskrækkende på bestemte dyr. Kan benyttes på områder hvor der færdes hunde idet de ikke bliver påvirket af det. – Køb varen HER.
 
 
Info om håndtering og opsætning af fælder

Ved håndtering af fælden er det vigtigt at have handsker på og undgå rygning. Minkene har en god næse. Minkene har deres foretrukne opholdssted og piler frem og tilbage for at søge føde. Minken er territoriehævdende, nysgerrige og undersøger gerne mange ting.

 

HUSK at se og følg vores YOUTUBE kanal HER.

 

Leverandør Til | Randers Volieren
0
  0
  Kurv
  Kurven er tomTilbage til shoppen
  <!- --->