Levering 1-3 dage

i Danmark

Dansk Producerede voliere

Betalingsmetoder

betaling Randers Volieren

randers volieren | Randers volieren
Trustpilot | Randers Volieren
[persuade]

Problemer med Mus?

Hos Randers Volieren har vi et stort udvalg af produkter til at bekæmpe mus. Det kan f.eks. være at du står og mangler en effektiv trådfælde, klapfælde med ekstra smæk på eller lokkemiddel. Så finder du det her.
Mus | Randers volieren

Husmusen

VORES PRODUKTER MOD MUS

Hvad er en mus?

Musen er en familie af gnavere. Det er den største gnaver familie, og de cirka 700 arter der er udbredt i alle verdensdele. Den er bedst kendte mus er husmusen. Den findes i næsten alle lande hvor den lever sammen med mennesker i deres huse.

Mus er små dyr, op til rottestørrelse, der er ret ens af udseende. Snuden er spids, ørerne er store og normalt let synlige, og overlæben er kløvet i et hareskår. Halen er lang, skælklædt og med spredte, korte hår. På forpoten findes fire tæer og på bagpoten fem tæer. De mest alm. mus i Danmark er husmusen og halsbåndsmusen.

Musen er altædende. Den kan finde på at gnave i sengetøj, gardiner, møbler, træværk, kabler og ledninger etc. Forurening af fødevarer med musens ekskrementer og urin kan være en vis smittefare for mennesker. Selvom musen ser lille og uskyldig ud kan den bære rundt på adskillige sygdomme, der kan gøre mennesker sengeliggende, bl.a. salmonella.

Det vil fortrinsvis i månederne efter høst og hen på efteråret, hvor det begynder at blive koldt at musene trænger ind i husene.

Hvordan bekæmper man mus?

 

Musen skal ikke bruge et større hul end ca. 0,7 cm for at komme igennem, men har du alligevel fået mus i dit hjem, selvom du har gjort alt, hvad du kunne for at forebygge, at de kom ind, har du flere forskellige muligheder for at slippe af med dem.

 

Hvilken der er den rigtige, kommer blandt andet an på, hvor musen lever. Det er lidt vigtigt at finde ud af hvilken slags mus der er tale om m.h.t. den form for lokkemad man bruger i sine fælder.

 

Den mest hyppige type af fælder er smækfælden. Smækfælden dræber musene hurtigt og effektiv. Fælderne bør forsynes med passende lokkemad (ikke altid ost). Det er vigtigt at montere lokkemaden, sådan at musene skal gøre en indsats for at lirke lokkemaden fri.

 

Man bør ikke spare på antallet af fælder, da antallet af fælder øger sandsynligheden for fangst. En enkeltstående fælde bør så vidt muligt opstilles i vinkelret position ud fra vægge og paneler, med selve udløseren ind mod væggen, hvor musene typisk opholder sig.

 

Ved brug af fælder der fanger dyret levende bør den tjekkes jævnligt, og gerne flere gange om dagen. 

 

Man bør undgå brugen af musegift indenfor, da det kan resultere i døde mus på utilgængelige steder. Dette kan tiltrække andre skadedyr og insekter. Så brugen af gift kan være årsagen til at et nyt problem opstår.

 

Der er også muligheden for at bruge en gnaversirene. Den udsender en højfrekvent lyd der skræmmer musen væk. Lyden vil hverken genere mennesker, hund eller kat.

 

HUSK at se og følg vores YOUTUBE kanal HER.

 

Leverandør Til | Randers Volieren
0
    0
    Kurv
    Kurven er tomTilbage til shoppen
    <!- --->