Levering 1-3 dage

i Danmark

Dansk Producerede voliere

Betalingsmetoder

betaling Randers Volieren

randers volieren | Randers volieren
Trustpilot | Randers Volieren
[persuade]

Myg

Hos Randers Volieren har vi et stort udvalg af produkter til at bekæmpe Myg. Det kan f.eks. være at du står og mangler myge spray eller elektrisk led myge fangere.

Myg | Randers volieren

Skovmyg

VORES PRODUKTER MOD MYG

Hvordan bekæmper man myg?

 

I Danmark er der ikke godkendt midler til bekæmpelse af myg og myggelarver på større arealer i det fri. De midler, der findes, er hovedsageligt beregnet til at bruge direkte på huden. Der findes en række myggemidler i form af balsam, stifter, creme, spray og så videre. Vær opmærksom på at midlerne skal være godkendt af Miljøstyrelsen. Dette kan du se ved at der på etiketten står ”Omfattet af Miljøministeriets bekendtgørelse om bekæmpelsesmidler”.

De produkter Randers Voliere sælger er godkendt af Miljøministeriets bekendtgørelse.

 

 

HUSK at se og følg vores YOUTUBE kanal HER.

Her er 3 eksempler på hvad du kan bruge.

 

 1. Universal insektspray – Sprøjt direkte på insekterne i en afstand af 50 cm. Eller på de overflader der ønskes behandlet. Der anvendes 4 sprøjt pr løbende meter. Vask huden efter anvendelse. – Køb varen HER.

 

 1. Insektmiddel trinol 810 – Midlet er øjeblikkeligt dræbende på insekter. Har en langtidsvirkning op til 7 uger, afhængigt af underlagets beskaffenhed. Midlet ud sprøjtes hvor insekter kommer eller opholder sig. – Køb varen HER.

 

 1. Insektfælde med UV lys – Elektroniske insektfælde der med UV lys tiltrækker småfluer, myg og andre flyvende insekter til det ultraviolette lys. På vej mod det ultraviolette lys flyver insekterne mod et elektrisk ladet gitter med en effekt på 1000V, der dræber dem hurtigt, hygiejnisk og smertefrit. – Køb varen HER.
Leverandør Til | Randers Volieren
0
  0
  Kurv
  Kurven er tomTilbage til shoppen
  <!- --->