randers volieren | Randers volieren
Trustpilot | Randers Volieren

Levering 1-3 dage

i Danmark

100% dansk webshop

vi producerer i Danmark

Ring: 25 13 74 09

eller mail jonas@voliere.dk

Betalingsmetoder

betaling Randers Volieren

Køb for 400,00 mere og få en GAVE

Myre

Er hele terrassen fyldt med små sangbjerge?

Hos Randers Volieren har vi et stort udvalg af produkter til at kunne komme af med myre. Det kan f.eks. være at du står og mangler Lokkedåser, Myre spray eller måske Myrepulver til udvanding.

Myre | Randers volieren

Sort havemyre

VORES PRODUKTER MOD MYG

Hvordan bekæmper man myre?

 

Myrebekæmpelse indendørs

Myrebekæmpelse i hjemmet er ikke altid nemt. Det er i praksis umuligt at finde boet, når myrerne bor i huset. Du kan måske spore, at de kommer frem ved en dørsprække, men boet kan ligge langt herfra. F.eks. under gulvet eller i en hulmur. Aktivitet af myrer indendørs kan stoppes eller begrænses ved at anvende myrespray, myregranulat eller myrer pudder.

Kan du ikke finde boet, kan myrerne bekæmpes med forgiftet lokkemad i form af myrelokkedåser eller med myregranulat.

 

Myrebekæmpelse udendørs

Sprøjtemidler eller myrepudder kan anvendes til udvendig behandling af hussokler og dørtrin, hvis myrerne forsøger at invadere huset i større antal fra altaner og terrasser. Samme midler anvendes også ved bekæmpelse af myre bo – hvor myrerne vil trække produktet ned i selve myreboet.

Her er 3 eksempler på hvad du kan bruge.

 

 1. Myre-gel, sirup – Myrerne tiltrækkes af de tilsatte næringsstoffer i lokkemidlet. De spreder gelen ved at bevæge sig omkring og forurener derved deres omgivelser. Må ikke anvendes i områder hvor børn og kæledyr har adgang. Må ikke opbevares sammen med fødevarer, drikkevarer og foderstoffer. – Køb varen HER.

 

 1. Myrespray – Myrespray virker øjeblikkeligt og har også en vis langtidsvirkning – afhængig af underlagets beskaffenhed. Opbevares utilgængeligt for børn. Må ikke opbevares sammen med fødevarer, drikkevarer og foderstoffer. – Køb varen HER.

 

 1. Myrelokkedåse – Myrelokkedåserne kan anvendes overalt i og omkring huset. Vi anbefaler at placere myrelokkedåsen i det område hvor du ser flest myrer, for at nå så mange som muligt. Myrerne lokkes til at gå ind i dåsen med et lokkemiddel, og bringer giften med tilbage til boet. – Køb varen HER.

HUSK at se og følg vores YOUTUBE kanal HER.

Leverandør Til | Randers Volieren
0
  0
  Kurv
  Kurven er tomTilbage til shoppen
  --->