Levering 1-3 dage

i Danmark

Dansk Producerede voliere

Betalingsmetoder

betaling Randers Volieren

randers volieren | Randers volieren
Trustpilot | Randers Volieren
[persuade]

Myre

Er hele terrassen fyldt med små sandbjerge?

Hos Randers Volieren har vi et stort udvalg af produkter til at kunne komme af med myre. Det kan f.eks. være at du står og mangler Lokkedåser, Myre spray eller måske Myrepulver til udvanding.

Myre | Randers volieren

Sort havemyre

VORES PRODUKTER MOD MYG

Hvordan bekæmper man myrer?

 

Myrebekæmpelse indendørs

Myrebekæmpelse i hjemmet er ikke altid nemt. Det er i praksis umuligt at finde boet, når myrerne bor i huset. Du kan måske spore, at de kommer frem ved en dørsprække, men boet kan ligge langt herfra. F.eks. under gulvet eller i en hulmur.

Aktivitet af myrer indendørs kan stoppes eller begrænses ved at anvende myrespray, myregranulat eller myrer pudder.

Kan du ikke finde boet, kan myrerne bekæmpes med forgiftet lokkemad i form af myrelokkedåser eller med myregranulat.

Når myrerne kommer er det et tegn på bedring i vejret.

Myreboet under huset kan nemt være et bo der har overvintret fra sidste år.

Problemet med myrelokkedåser, spray etc har kortsigtede virkning, da man skal have fat i myrekilden under huset for at have en effekt.

Myrer kan godt ødelægge huset, hvis de bliver boende der for længe.

Der skal ikke meget til for at lokke myrerne indendørs – et par krummer kage, spildt sodavand eller sukker er nok. Myrerne efterlader sig deres egne duftspor, så andre myrer fra deres bo kan følge stien.

God hygiejne er den hurtigste vej til bekæmpelse. Myrer kan ikke lide duften af kaffegrums, peber, eddike, cola eller kanel. Hvis de naturlige metoder ikke er effektive nok, må man tage skrappere midler i brug såsom gift.

Arbejdermyrerne bringer giften med hjem til boet. Vennerne i boet spiser den medbragte gift i formen af, at de tror det er mad. Sørg for at ligge giften et sted, hvor børn og kæledyr ikke kan få fingrene i den.

 

Myrebekæmpelse udendørs

Sprøjtemidler eller myrepudder kan anvendes til udvendig behandling af hussokler og dørtrin, hvis myrerne forsøger at invadere huset i større antal fra altaner og terrasser.

Samme midler anvendes også ved bekæmpelse af myre bo – hvor myrerne vil trække produktet ned i selve myreboet.

Myrer kan være yderst plagsomme væsener, der kan spreder sig hurtigt. En myre er aldrig alene. Derfor gælder det om at finde frem til myretuen.

Myrerne er mest aktive i morgen og aften timerne, det er der de er nemmest at finde. Hvis man kan finde myre dronningen, der leverer nye myrer til boet fjerner man hermed myrernes eksistensgrundlag.

Myregift findes både til udvanding og fast form. Myregift til udvanding er et meget effektivt bekæmpelsesmiddel på større områder. Myregiften i pulver opfatter myrerne som mad. De vil slæbe det ned i boet, og et par timer senere de har været i kontakt med pulveret vil de dø, og inden længe vil hele boet været uddødt.

Hvis man er modstander af brugen af gift kan kogende vand også være effektivt. Løft eventuelt en tot græstørv lige over myreboet, således at det kogende vand kan kommer så langt ned i boet som muligt. Behandlingen gentages flere gange.

 

Her er 3 eksempler på hvad du kan bruge.

 

 1. Myre-gel, sirup – Myrerne tiltrækkes af de tilsatte næringsstoffer i lokkemidlet. De spreder gelen ved at bevæge sig omkring og forurener derved deres omgivelser. Må ikke anvendes i områder hvor børn og kæledyr har adgang. Må ikke opbevares sammen med fødevarer, drikkevarer og foderstoffer. – Køb varen HER.

 

 1. Myrespray – Myrespray virker øjeblikkeligt og har også en vis langtidsvirkning – afhængig af underlagets beskaffenhed. Opbevares utilgængeligt for børn. Må ikke opbevares sammen med fødevarer, drikkevarer og foderstoffer. – Køb varen HER.

 

 1. Myrelokkedåse – Myrelokkedåserne kan anvendes overalt i og omkring huset. Vi anbefaler at placere myrelokkedåsen i det område hvor du ser flest myrer, for at nå så mange som muligt. Myrerne lokkes til at gå ind i dåsen med et lokkemiddel, og bringer giften med tilbage til boet. – Køb varen HER.

HUSK at se og følg vores YOUTUBE kanal HER.

 

Leverandør Til | Randers Volieren
0
  0
  Kurv
  Kurven er tomTilbage til shoppen
  <!- --->