Levering 1-3 dage

i Danmark

Dansk Producerede voliere

Ring: 25 13 74 09

eller mail jonas@voliere.dk

Betalingsmetoder

betaling Randers Volieren

randers volieren | Randers volieren
Trustpilot | Randers Volieren
Køb for 400,00 mere og få en GAVE

Ræven

Har Ræven ryttet hønse gården

Så har vi hos Randers Volieren et stort udvalg af produkter til at bekæmpe Ræve. Det kan f.eks. være at du står og mangler en effektiv elektronisk skræmmer eller en trådfælde til effektiv fangst. 

Ræv | Randers volieren

VORES PRODUKTER TIL BEKÆMPLESE AF RÆVE

Hvad er en ræv?

I Danmark er den kendt fra hele landet, hvor den er særlig almindelig i det åbne kulturlandskab, der veksler mellem skov og mark. I de senere år er den også indvandret til byerne.

Ræven lever hovedsageligt af mus, men kan også tage høns og andre husdyr og er meget tilpasningsdygtig med hensyn til sin føde.

Bortset fra parringstiden lever ræven alene. Ungerne fødes i rævens hule, rævegraven, udgravet fx i en bakkeskråning. Ræven kan være et nyttedyr, da den rydder op i mus og rotter.

Ræven har en kropslængde på cirka 70 centimeter, hvortil kommer den 40 centimeter lange hale. Hannen vejer omkring 8 kilo, mens hunnen vejer cirka 6,5 kilo. En ræv er god til at tilpasse sig de forskellige miljøer. Ræven må kun jages i perioden fra 1. september til 31. januar.

Hvordan ved man om der er ræve?

Ræven afslører ofte sig selv i søgen efter føde: Væltede skraldespande, gennemrodede kompostbunker, store huller i græsplænen, ekskrementer etc.

 

Ræven er et af de mest almindelige rovpattedyr, der er mest aktiv om natten eller i skumringen. Ræven er et vildt dyr, hvor man skal prøve at bevare dens skyhed.

 

Den har en stærk lugte – og høresans, men er ikke så god til at se. Hvis man ikke bevæger sig for meget kan man være heldige at komme helt tæt på den.

 

Ræven bliver kaldt naturens skraldemand, da den udover mus, rotter, fugle, hare, egern og spæde rålam i byen også lever at menneskenes køkkenaffald.

 

Ræven er meget harmløs, men er til gene for husejere hvis man har kaniner og høns. Den vil gerne spise og dræbe disse dyr, hvis den kan komme afsted med at komme ind i deres bur eller indhegning.

 

Sandsynligheden for at ræve kan overføre sygdomme til hunde, katte og mennesker er meget lille.

 

Hvis ræven er i haven er det dens ekskrementer man skal holde øje med. Det kan indeholde æg fra bændelorme.

 

Ræve bider kun mennesker i selvforsvar. Men sker det alligevel bør man kontrollere om man har en stivkrampevaccination der virker.

 

Rævebestanden har de sidste årtier været plaget af skab. Skab er en mide der borer sig ned i huden på ræven, og kan angribe andre pattedyr. Miden kan ikke overleve på mennesker.

 

Ræve kan også sprede hundegalskab. Dette kan overføres både til andre dyr og mennesker.

 

Har ræven allerede etableret sig under dit hus eller dit udhus, vil du næppe være i tvivl. Dels kan du høre ræven.

 

Hvordan bekæmper man ræven?

Ræve bekæmpes enten med skydevåben eller fælder. I byzoner skal man have en særlig tilladelse for at benytte skydevåben.

 

Anvendes levendefangstfælder i bekæmpelsen skal de tilses hver dag både morgen og aften.

 

Efter at ræven er fanget, aflivet eller fordrevet lukkes adgangsvejene, så andre ræve ikke kan komme ind under dit hus.

 

Du kan også selv indhegne din grund for at sikre dig yderligere.

 

Ræven er et vildt dyr. Undlad at fodre den og gøre den tam.

 

Det er helt forbudt af bruge gift til at komme af med rævene i haven. De elektroniske ultralyd skræmmere har ikke så stor effekt, hvis der er haven er høns og kaninerne. Føden vil overdøve lyden og ræven vil gå på jagt, i stedet for at blive skræmt væk.

 

Her er 3 eksempler på hvad du kan bruge.   

 

 1. Ultralydsskræmmer med alarm/ blitz – Den udsender  ubehagelige ultralyde, alarmlyde og den skarpe blitz. Skræmmeren aktiveres kun når der er bevægelse i området. – Køb varen HER.

(Se en video om produktet nederst på siden)

 

 1. Tråd fælde til levende fangst – Ræven løber ind i fælden som lukker automatisk, og er dermed fanget. – Køb varen HER.

 

 1. REVIRA (Det usynlige hegn) – REVIRA består af brændte ler kugler (type LECA), som gennem en særlig og unik fysisk behandling giver granulatet en funktion, som har vist sig meget afskrækkende på bestemte dyr. Kan benyttes på områder hvor der færdes hunde idet de ikke bliver påvirket af det. – Køb varen HER.

HUSK at se og følg vores YOUTUBE kanal HER.

 

 

 

 

Leverandør Til | Randers Volieren
0
  0
  Kurv
  Kurven er tomTilbage til shoppen
  --->