Randers Volieren Logo
Trustpilot | Randers Volieren

Levering 1-3 dage

i Danmark

100% dansk webshop

vi producerer i Danmark

Ring: 25 13 74 09

eller mail jonas@voliere.dk

Betalingsmetoder

Køb for 400,00 mere og få en GAVE

Vores histore

Om Randers Volieren

 

Historien om Randers Volieren

Historien om Randers Volieren strækker sig mere end 30 år tilbage og starter i en garage i Kristrup i Randers Syd.

I 1986 påbegyndte smed og svejseren Erik Christensen at kombinere sit gode håndværk og sin store interesse for fugle – og laver sine første volierer til egen have. Da han mærker stor interesse for sine bure, starter Erik Christensen som selvstændig i 1990 med virksomheden, Randers Volieren. Der bliver i første omgang fremstillet volierer i rundjern, men i løbet af årene udvider det sig til stålrammer i profilrør og en af verdens mest brugte foder-karusseller. I løbet af ganske få år bliver Randers Volieren den førende og fortrukne leverandør til private fugleholdere.

I starten bygger Erik Christensen primært fugle – og gnaverbure til private, men fra 1996 bygger Erik Christensen også anlæg til danske dyreparker. Siden 1996 har Randers Volieren bygget anlæg til både Randers Regnskov, Ree Park og zoologiske haver. Heriblandt anlæg til gorillaer og løver. Erik Christensen gik bort i foråret 2017, hvorefter virksomheden blev overtaget af Jonas Præst, som styrer virksomheden i samme ånd.

Erik Christensen med ugle
Papegøjer i voliere

VGodt håndværk og stor kærlighed til dyr er vores drivkraft

Erik Christensens store interesse for natur og dyr rækker langt tilbage før Randers Volieren. Dog er det i starten især fuglene, som fanger Eriks interesse. Dette var tydeligt at se i Eriks have, som i løbet af årene voksede med volierer og farvestrålende fugle fra hele verden. Der er både amazonpapegøjer, kakaduer, parakitter m.m. Erik Christensens fokus lå mest på fuglenes trivsel, hvilket er grunden til at han byggede sine moderne volierer i kvalitetsmaterialer og med god plads til bevægelse. 

Udover fugle fik Erik Christensen også en stor interesse for egern, og i 2003 startede hans egern-projekt for alvor. Der blev bygget et 10x6x4.5 meter anlæg i haven ved værkstedet bestående af 6 volierer. Anlægget udvides løbende og i 2014 laves den sidste tilbygning. Anlægget måler over 140 m2 – og huser nu hundredevis af egern!

Kærligheden til det gode håndværk og dyrenes trivsel har varet ved efter Erik Christensens bortgang. Jeg er selv en stor dyreentusiast og har en stor interesse for både små og store dyr. Det ses også tydeligt, hvis man besøger vores ejendom, hvor vi både har fugle og gnavere. Tidligere har jeg haft kameler, kænguruer, grise, struds, desmerdyr, prærieulve og geder. Vores vigtigste opgave hos Randers Volieren er at give dyrene et langt og godt liv, og her spiller kvaliteten af buret en stor rolle. Vi arbejder for, at sikkerheden altid er i top – Vi holder det inde, som du holder af!

Om mig og værkstedet

Jeg hedder Jonas Præst, er gift med Camilla Præst og far til to drenge, Mark og Elias. Vi bor på et landbrug nord for Randers i en lille by der hedder Mejlby. Her har jeg mit værksted, som er indrettet i en ny tilbygning af vores stald.

Jeg har tidligere drevet et stort bageri med flere webshops og udlejning af lejligheder. Den virksomhed solgte jeg i foråret 2017 og fik derfor tid og mulighed for at have fuldt fokus på Randers Volieren.

Randers Volieren føres nu videre i de nye lokaler med en maskinpark, som vi løbende moderniserer. Vores maskinpark består blandt andet af laserskærer, pladebukkere, pladeklippere, pladevalse, profilvalse, drejebænke og plasmaskærer. Vores kunder er altid velkomne til at kigge forbi til en snak og fremvisning efter aftale. Alle vores burer fremstilles i standardmål for hurtig levering, men ønskes bestemte mål kan det også arrangeres. Vi har alt, hvad der skal til for at huse dine kæle- eller hobbydyr. Volierer, gnaverbure, tilbehør – Vi kan klare det meste. 

Vi sørger altid for den bedste kvalitet og kan lave alt inden for stålbearbejdning.

Jonas Præst i værksted
0
    0
    Kurv
    Kurven er tomTilbage til shoppen
    --->