randers volieren | Randers volieren
Trustpilot | Randers Volieren

Levering 1-3 dage

i Danmark

Dansk Producerede voliere

Ring: 25 13 74 09

eller mail jonas@voliere.dk

Betalingsmetoder

betaling Randers Volieren

Køb for 400,00 mere og få en GAVE

Rede materiale

Her hos Randers Volieren finder du et bredt udvalg af rede materiale til dine fugle.

Når man har givet sine fugle de bedste mulige rede betingelser, er det næste man skal tænke på, rede materiale

Her er det vigtig man bruger flere typer for at dække fuglens naturlige behov. Nogle fugle, som finker ynder at bruge kokostrevler. hvor Kanariefugle ynder hvid tvist. Det er meget forskellig fra art til art hvad de ynder at bruge.

Rede materiale til papegøjer er også en opgave i sig selv. De fleste tænker høvlspåner. Og at det fungere også super til mange nemmere fugle arter.

Flere der avler store papegøjer bruger Bøgeflis.

Rede måtte af skumgummi 5 stk. | Randers volieren

Hvorfor bruge rede materiale?

Har fuglene først fået sig en rede, enten monteret indeni selve fugleburet eller ophængt udenpå buret, er der flere ting man kan gøre for at fugle kan lave den til en behagelig, tryg og sikker base. Det gør man bedst ved at bruge rede tilbehør, der er udviklet til formålet.

Udvalget inden for rede tilbehør omfatter diverse bundmaterialer og rede indlæg, der er rare for fuglene at sidde på og er naturlige at indrette rederne med. Disse placeres i bunden af reden og kan være fremstillet f.eks. kokos trevler, bomulds trevler, plantefibre eller af dyrehår.

En anden ting som også bliver brugt som “rede materiale” er kunstige æg. De bruges til at udrugningen af unger sker på samme tid, kan man med fordel fjerne de befrugtede æg, og lægge disse kunstige i stedet, så hunnen ikke opdager de er væk.

 

MØRKE DYREHÅR

Mørke dyrehår er et godt alternativ som giver dig muligheden for at dine fugle får samme valg som i naturen.

I naturen bruger afrikanske finke fugle efterladte hår fra blandt andet antiloper som for i rederne. Hos nordiske fugle ses der også tit dyrehår i rederne.

HVIDE BOMULDS TREVLER

Hvide bomulds trevler er det mest brugte rede materiale til Kanarie fugle. Det bruges af alle førende avler på eliteplan.

Produktet kan anvendes til alle typer spidsnæbet fugle. Som Finker, Kanarie fugle, Mejser og Mindre frugt og insektædende fugle

KUNSTIGT ÆG

For at udrugningen af unger sker på samme tid, kan man med fordel fjerne de befrugtede æg, og lægge disse kunstige i stedet, så hunnen ikke opdager de er væk.

Efter ca. 4-5 dage gives de befrugtede æg tilbage til hunnen og udrugningen starter på samme tid, og du undgår derved at få unger på forskellige dage, hvor de yngste og de mindste kan have svært ved at klare sig.

HUSK at se og følg vores YOUTUBE kanal HER.

0
    0
    Kurv
    Kurven er tomTilbage til shoppen
    --->