randers volieren | Randers volieren
Trustpilot | Randers Volieren

Levering 1-3 dage

i Danmark

Dansk Producerede voliere

Ring: 25 13 74 09

eller mail jonas@voliere.dk

Betalingsmetoder

betaling Randers Volieren

Køb for 400,00 mere og få en GAVE

Redekasser

Hos Randers Volieren har vi kæmpe udvalg i Redekasser. Vi har kasser til bla. dværgpapegøjer, undulater og konge parakit mm.

Redekasserne i træ er lavet på eget værksted, derfor ved vi at kvaliteten altid er i top.

Redekasser | Randers volieren

Papegøjer

Redekassen skal have et indgangshul min. være på ca. 12 cm diameter. Det vil desuden være en fordel, at redekassen hænger, så den kan kontrolleres udefra. Så kommer du ikke unødigt til at forstyr dine papegøjer. Som rede materiale kan man bruge høvlspåner af ikke trykimprægneret træ. Spånerne lægges i et tykt lag i bunden af kassen, så fuglene selv kan lave en passende hulning til æggene.

Dværg papegøjer

 I naturen yngler dværgpapegøjer og spurvepapegøjer i hulreder af forskellige størrelser, f.eks. i træer, bygninger og lignende. Så derfor kan du bruge forskellige reder til dine dværgpapegøjer. Det kan f.eks. være undulat redekasser, pistol kasser eller dværgpapegøje redekasser.

Trope

Tropefugle foretrækker enten en redekasse eller en halvlukket kurverede. For at tropefugle skal kunne yngle optimalt, er det vigtigt med god plads og en god indretning af yngleburet.

Undulat

Undulatens redekasse må ikke være for stor, da en for stor redekasse kan få undulaten til at føle sig utryg. Der bør altid være en siddepind ved indgangshullet, hvor undulaten har plads nok til at kunne sidde og fodre enten sin mage eller unger.

Parakit

Redekasse til parakitter som nymfeparakit

Med inspektions hul for lettere kontrol. Der følger pind med til indgangs hullet og der er net i indvendigt så fuglen kan kravle nemt op og ned, for at undgå ødelagte æg når fuglen hopper ned i kassen.

Konge parakit

En redekasse til Kongeparakitter skal gerne være min. 120 cm højere, med en bundflade på 24 x 24 cm. Kassen kan placeres direkte på jorden, eller 50 cm over jorden. Reden fores med en blanding af fugtet sphagnum og spåner.

0
    0
    Kurv
    Kurven er tomTilbage til shoppen
    --->