randers volieren | Randers volieren
Trustpilot | Randers Volieren

Levering 1-3 dage

i Danmark

Dansk Producerede voliere

Ring: 25 13 74 09

eller mail jonas@voliere.dk

Betalingsmetoder

betaling Randers Volieren

Køb for 400,00 mere og få en GAVE

De 3 værste sngle arter uden hus.

 

Særlig 3 snegle arter udfordre de mest dyreelskende have ejere.

 

Langtfra alle snegle er skadedyr, men særlig 1 af disse 3 skiller sig ud som et skadedyr. Dræber sneglen er en hver havemands værste fjende.

Når det så er sagt så er det ikk ønskværdigt at bekæmpe alle typer snagle. Langt de fleste gør nytte ved at omsætte dødt organisk materiale som blade, til næringsstoffer og humus, som kommer planterne til gode. Desuden er sneglene føde for mange dyr, for eksempel fugle, tudser og pindsvin.

Men 3 snegle kan sætte de fleste haveejeres tålmodighed på prøve, når de slimer rundt på køkkenhavens grøntsager eller i vores prydplanter bed.:

 

1) Dræbersnegl / Iberiske skovsnegl

Iberiske skovsnegl, Arion vulgaris (syn. Arion lusitanicus), eller dræbersneglen som den også kaldes, er vist de fleste haveejernes værste fjende. Det er en nøgen snegl (uden hus). Den bliver op til 15 cm lang, er grådig og næsten altædende og kan optræde i enorme mængder, når den først har indtaget en have

 

2) Agersnegl

Agersnegl, Deroceras agreste, og den beslægtede net-agersnegl, Deroceras reticulatum, er begge nøgne snegle, der varierer i farve fra lysebrune til mørkegrå. De er almindelige i køkkenhaven, og angriber både små og større planter. På fugtige somre kan høsten af bl.a. jordbær, salat, bønner og squash blive totalt ødelagt. De voksne snegle er blot 3-4 cm lange, men deres forslugenhed er stor.

 

3) Nøgen havesnegl

Nøgen havesnegl, Arion hortensis, minder om agersneglene, men er som regel mørk eller næsten sort. Den kan også genere i villaområdernes køkkenhaver. Nøgen havesnegl lever stort set som agersneglene.

0
    0
    Kurv
    Kurven er tomTilbage til shoppen
    --->