Levering 1-3 dage

i Danmark

Dansk Producerede voliere

Betalingsmetoder

betaling Randers Volieren

randers volieren | Randers volieren
Trustpilot | Randers Volieren
[persuade]

Snegle

Hos Randers Volieren har vi et stort udvalg af produkter til at bekæmpe snegle. Det kan f.eks. være at du står og mangler Kobbertape eller en fælde

Snegle | Randers volieren

VORES PRODUKTER MOD SNEGLE.

Hvad er en snegl?

 

I Danmark er der to sneglearter som er invasive. Det drejer sig om dræbersnegl og plettet voldsnegl. De kan begge formere sig massivt, hvilket medfører en tydelig negativ effekt på bl.a. biodiversiteten.

 

Der er ikke dokumentation for hvordan disse to sneglearter er kommet til Danmark, men begge arter anses for at være spredt som følge af menneskelig aktivitet. Dræbersnegle er formentlig spredt i forbindelse med transport af planter, grøntsager og jord. Især snegle æg og unger er fundet i grøntsags kasser og kompost. Det første registrerede fund af dræbersnegle i Danmark blev gjort af en snegleforsker ved Furesøen nær København i 1991, men dræbersneglene har formentlig været her længe før.

 

Læs mere om snegle med hus HER.

Læs mere om snegle uden hus HER.

Hvordan bekæmper man snegle?

For begge de invasive arter kan være at skabe gode betingelser for sneglenes naturlige fjender som pindsvin, fugle og rovbiller. Derudover kan man opstille sneglefælder og sneglehegn.

Der er flere forskellige metoder til at bekæmpe snegle. Første metode er at indsamle  snegle om aftenen eller tidlig om morgenen. I april måned kommer de unge snegle frem fra deres gemmesteder i kompostbeholdere og lignede. I juli måned er dræbersneglene mega store og lette at få øje på. Fra august til september vil dræbersneglene lægge deres æg – op til 400 æg om året. I september måned samles snegleæggene sammen. Æggene er ca 3 – 4 mm lange. De er runde og hvidlige med en tynd kalkskal.

Når man har indsamlet disse dræbersnegle er det bedst at hakke hovedet af ved åndehullet, klippe den over med en saks eller hælde kogende vand over dem. Enten skal de døde snegle puttes i en plasticpose og derefter i skraldespanden eller også skal man lade dem ligge og dermed tiltrække andre dræbersnegle.

Husk at bruge handsker eller en tang, da sneglene indeholder mange bakterier.

En ølfælde er også en god metode. En anden metode er at bruge dræbersneglens egne fjender såsom pindsvin, krager eller moskusænder. Dyr som pindsvin, tudser, frøer, firben, løbebiller, mus, sortsorten og stålorm elsker dræbersneglens æg og de små snegle.

Den tredje metode til bekæmpelse er brugen af sneglegift. Men da giften vil kunne dræbe andre nyttige snegle i haven vil det ikke være så optimalt. Derimod er sneglehegn bedre.

 

Her er 3 eksempler på hvad du kan bruge.

 

 1. Kobbertape mod snegle – Det virker ved at snegletapen er belagt med et lag kobber på ydresiden af tapen, som når sneglen kravler henover, skaber en kemiskreaktion mellem metallet og slimet fra sneglen, som giver sneglen et ubehageligt elektrisk chok. – Køb varen HER.

(Se en video om produktet nederst på siden)

 

 1. Sneglefælde – Sneglefælden er perfekt til sneglebekæmpelse, da den virker uden, at der skal bruges nogen form for giftstoffer, hvilket der også gør fælden sikker at bruge i områder, hvor der også er vilde dyr, børn og kæledyr. – Køb varen HER.

 

 1. Sneglebarriere – Er en barriere, der holder snegle væk. Miljøvenlig og bionedbrydelig. De vandfaste skarpe korn fungerer som en barriere, som sneglene meget gerne vil undgå. Kan inkorporeres i jorden ved sæsonens afslutning. – Køb varen HER.

HUSK at se og følg vores YOUTUBE kanal HER.

 

Leverandør Til | Randers Volieren
0
  0
  Kurv
  Kurven er tomTilbage til shoppen
  <!- --->