randers volieren | Randers volieren
Trustpilot | Randers Volieren
Køb for 400,00 mere og få en GAVE

Snegle

Hos Randers Volieren har vi et stort udvalg af produkter til at bekæmpe snegle. Det kan f.eks. være at du står og mangler Kobbertape eller en fælde

Snegle | Randers volieren

VORES PRODUKTER MOD SNEGLE.

Hvad er en snegl?

 

I Danmark er der to sneglearter som er invasive. Det drejer sig om dræbersnegl og plettet voldsnegl. De kan begge formere sig massivt, hvilket medfører en tydelig negativ effekt på bl.a. biodiversiteten. Der er ikke dokumentation for hvordan disse to sneglearter er kommet til Danmark, men begge arter anses for at være spredt som følge af menneskelig aktivitet. Dræbersnegle er formentlig spredt i forbindelse med transport af planter, grøntsager og jord. Især snegle æg og unger er fundet i grøntsags kasser og kompost. Det første registrerede fund af dræbersnegle i Danmark blev gjort af en snegleforsker ved Furesøen nær København i 1991, men dræbersneglene har formentlig været her længe før.

 

Læs mere om snegle med hus HER.

Læs mere om snegle uden hus HER.

Hvordan bekæmper man snegle?

 

For begge de invasive arter kan være at skabe gode betingelser for sneglenes naturlige fjender som pindsvin, fugle og rovbiller. Derudover kan man opstille sneglefælder og sneglehegn.

Her er 3 eksempler på hvad du kan bruge.

 

 1. Kobbertape mod snegle – Det virker ved at snegletapen er belagt med et lag kobber på ydresiden af tapen, som når sneglen kravler henover, skaber en kemiskreaktion mellem metallet og slimet fra sneglen, som giver sneglen et ubehageligt elektrisk chok. – Køb varen HER.

(Se en video om produktet nederst på siden)

 

 1. Sneglefælde – Sneglefælden er perfekt til sneglebekæmpelse, da den virker uden, at der skal bruges nogen form for giftstoffer, hvilket der også gør fælden sikker at bruge i områder, hvor der også er vilde dyr, børn og kæledyr. – Køb varen HER.

 

 1. Sneglebarriere – Er en barriere, der holder snegle væk. Miljøvenlig og bionedbrydelig. De vandfaste skarpe korn fungerer som en barriere, som sneglene meget gerne vil undgå. Kan inkorporeres i jorden ved sæsonens afslutning. – Køb varen HER.

HUSK at se og følg vores YOUTUBE kanal HER.

Leverandør Til | Randers Volieren
0
  0
  Kurv
  Kurven er tomTilbage til shoppen
  --->