randers voliere logo | Randers volieren
Trustpilot | Randers Volieren

Levering 1-3 dage

i Danmark

100% dansk webshop

vi producerer i Danmark

Ring: 25 13 74 09

eller mail jonas@voliere.dk

Betalingsmetoder

Problemer med snegle?

Hos Randers Volieren har vi et stort udvalg af produkter til at bekæmpe snegle. Det kan f.eks. være at du står og mangler en effektivgift eller kobbertape. Så finder du det her.

 

Se vores udvalg af produkter mod snegle her på siden.

Læs mere om snegle med hus HER.

Læs mere om snegle uden hus HER.

Snegle | Randers volieren

Hvad er en snegl?

 

I Danmark er der to sneglearter som er invasive. Det drejer sig om dræbersnegl og plettet voldsnegl. De kan begge formere sig massivt, hvilket medfører en tydelig negativ effekt på bl.a. biodiversiteten. Der er ikke dokumentation for hvordan disse to sneglearter er kommet til Danmark, men begge arter anses for at være spredt som følge af menneskelig aktivitet. Dræbersnegle er formentlig spredt i forbindelse med transport af planter, grøntsager og jord. Især snegle æg og unger er fundet i grøntsags kasser og kompost. Det første registrerede fund af dræbersnegle i Danmark blev gjort af en snegleforsker ved Furesøen nær København i 1991, men dræbersneglene har formentlig været her længe før.

 

Læs mere om snegle med hus HER.

Læs mere om snegle uden hus HER.

Hvordan bekæmper man snegle?

 

For begge de invasive arter kan være at skabe gode betingelser for sneglenes naturlige fjender som pindsvin, fugle og rovbiller. Derudover kan man opstille sneglefælder og sneglehegn.

Her er 3 eksempler på hvad du kan bruge.

 

 1. Kobbertape mod snegle – Det virker ved at snegletapen er belagt med et lag kobber på ydresiden af tapen, som når sneglen kravler henover, skaber en kemiskreaktion mellem metallet og slimet fra sneglen, som giver sneglen et ubehageligt elektrisk chok. – Køb varen HER.

(Se en video om produktet nederst på siden)

 

 1. Sneglefælde – Sneglefælden er perfekt til sneglebekæmpelse, da den virker uden, at der skal bruges nogen form for giftstoffer, hvilket der også gør fælden sikker at bruge i områder, hvor der også er vilde dyr, børn og kæledyr. – Køb varen HER.

 

 1. Sneglebarriere – Er en barriere, der holder snegle væk. Miljøvenlig og bionedbrydelig. De vandfaste skarpe korn fungerer som en barriere, som sneglene meget gerne vil undgå. Kan inkorporeres i jorden ved sæsonens afslutning. – Køb varen HER.
0
  0
  Kurv
  Kurven er tomTilbage til shoppen
  --->