Levering 1-3 dage

i Danmark

Dansk Producerede voliere

Ring: 25 13 74 09

eller mail jonas@voliere.dk

Betalingsmetoder

betaling Randers Volieren

randers volieren | Randers volieren
Trustpilot | Randers Volieren
Køb for 400,00 mere og få en GAVE

Tilbehør til Gnavere

 

 

Tilbehør til gnavere Randers Volieren

Vores produkter til deguer – chinchillaer – rotter – osv

Bur indretning

 

Gnaver bure kommer i forskellige størrelser og indretning. Det er vigtigt at du finder den rigtige til præcis din gnaver art.

Derfor er det vigtigt at man indretter sin gnavers bur så natutligt som muligt.

Buret skal have plads nok til at gnaveren kan udfolde sig, bevæge sig og så skal der være plads til legetøj, tunneller, hus, toilet, etc.

Gnavere elsker at være aktive og derfor vil det være oplagt at de ikke altid er i buret, men også kommer ud i en løbegård.

gnavers bur indrettes i forhold til gnaverens art. Hvis din gnaver er et natte dyr (fx rotter, hamster eller chincilliaer), skal de have mindst et mørkt tilflugtssted, for at finde ro og føle sig tryg.

 

Hjørnetoilet til gnavere

Vi anbefaler stærkt at anskaffe din et hjørnetoilet, da gnavere som regel er renlige dyr, og foretrækker at gå på toilet det samme sted. Derudover vil det være oplagt hvis man ikke vil rense buret lige så ofte, som man ellers skal.

Man skal placere toilettet i gnaverens tisse hjørne, for at lokke den til at bruge toilettet i første omgang.

Toilettet skal have badesand, kattegrus, hemp eller flis, som skal rengøres regelmæssigt.

Kaniner kan trænes til at være renglige og efter gå frit i hjemmet – ligesom en kat. Derudover kan det være en fordel at have en høhæk, som kaninen kan nå, når den er på toilet, da de godt kan lide at spise imens. Hvis man er uheldig og der sker et uheld udenfor toilettet, skal uheldet samles op og puttes i bakken, for at inspirere kaninen til at bruge toilettet (tis kan tørres op med en serviet og puttes i bakken).

 

Hvordan holder du din hamsters tænder sunde?

Mange ved ikke at en gnavers tænder vokse hele deres liv. Deres tænder stopper ikke med at vokse, når de kommer til en bestemt alder som andre dyr.

De gnavere som har det rigtige legetøj, kan selv holde deres tænder i en naturlig størrelse. Dette sker når gnaveren enten spiser, dog oftere når gnaveren har det rigtige gnaver legetøj, den kan tygge i. Det er derfor stærkt anbefalet at anskaffe sin gnaver legetøj af træ og eller naturlige materiale.

Hivs din gnaver ikke har et godt robust tygge legetøj, er der stor mulighed for at din gnavers tænder kan blive for lange, og dermed skade din gnavers velfærd.

  Vores udvalg af tilbehør til gnavere

  En gnaver har brug for aktivering. Aktivering kan være leg med dig, men det kan også være ved brug af diverse former for legetøj, der kan aktivere din gnaver når du ikke er der.

  Husk: Tilbehør til en gnaver kan være mange ting. Vi har derfor et bredt udvalg af diverse tilbehør til ganvere.

  Du kan tilmelde dig vores nyhedsbrev for at være en af de første til at modtage mails omkring vores sortiment og tilbud.

  Er du i tvivl omkring hvad du skal vælge til din gnaver er du velkommen til at skrive en mail eller ringe til os.

   

  HUSK at se og følg vores YOUTUBE kanal HER.

  HUSK at se flere gnavere legetøj HER.
  0
   0
   Kurv
   Kurven er tomTilbage til shoppen
   --->