randers volieren | Randers volieren
Trustpilot | Randers Volieren

Levering 1-3 dage

i Danmark

Dansk Producerede voliere

Ring: 25 13 74 09

eller mail jonas@voliere.dk

Betalingsmetoder

betaling Randers Volieren

Køb for 400,00 mere og få en GAVE

TRANSPORTKASSER

Her hos Randers Volieren har vi transportkasser til typer fugle.

Alle transportkasser på vores side er bygget med fokus på minimal stres af fuglen undertransport.

Alle vores transportkasser bliver lavet på eget værksted, så derfor ved vi at kvaliteten altid er i top.

Finder du ikke den du ønsker, så kan du skriv en mail og vi laver den efter dine egne mål.

Email: jonas@voliere.dk

 

Transportkasse småfugle 12 rums | Randers volieren

Hvorfor bruge transportkasser?

Du kan ikke transporter fugle i et almindeligt bur pga., at bilen under transport kan accelerere kraftigt eller bremse, og der kan være bump på vejen. I disse tilfælde kan fuglen blot ramme burets stænger og skade dens vinger. Derudover giver burets åbne søjler fuglen mulighed for at se ud på landskabet, der flimrer uden for vinduet. Dette kan skræmme fuglen.

Den første tur i bil vil fuglen opleve som en spændende og farlig begivenhed. Vær opmærksom på at papegøjen er bange for alt nyt og usædvanligt. Men efter blot et par ture, vil dine fugle føle sig sikkert. Gør farten så behageligt som muligt for fuglen.

Transportering af fugle i transportkasser

Sæt transportkassen et sted hvor den ikke vil bevæge sig for meget eller kan falde på gulvet. Hvis der er en passager i bilen, er personens skød det perfekte sted. Hvis ikke, så er gulvpladsen ved passagersædet fin. Hvis kassen er større end de små 6 rums transportkasser (34x20x24cm), som vi også har og opdrættere ofte bruger til deres fugle, kan du bruge sikkerhedsselen til at fastgøre den til sædet, enden for eller bag.

Sæt aldrig din fuglekasse/ kasser i bagagerummet i din bilen, da den/ de vil kunne glide rundt og udstødningsgassen, der forsamler sig der i, kan slå dine fugle ihjel.

 

Den første tur i bil vil fuglen opleve som en spændende og farlig begivenhed. Gør farten så behageligt som muligt for fuglen.

Transportering af papegøjer i transportkasser

Når du transporterer en papegøje, er det vigtigt at der ikke åbnes for vinduerne, så den ikke får træk. Hvis du transporterer en papegøje i de koldere måneder, skal du varme bilen op på forhånd og først derefter bringe papegøjen ind i kabinen. Før du tager kassen ud af huset, skal du dække den med et tæppe. Åbn kun tæppet i en varm, varm maskine. I de varmere måneder skal du dække papegøjen ind med en lidt kold klud, før den bæres i transportkassen.

Hvis du køre alene, fastgøres transportkassen med sikkerhedsselen, som med andre fugle i transportkasser så den ryster mindre.

Hvis turen er længere end 3 timer, skal du sørge for, at fuglen ikke lider af tørst. Du vil kunne opleve a papegøjen stopper muligvis med at drikke pga. ophidselse. Hvis du kan se at vanden i skålen ikke bliver mindre, så dyp en finger i vandet og sæt den hen til papegøjen i transportkassen. Papegøjen pikker instinktivt på fingeren, og en lille mængde fugt kommer ind i næbbet. Du kan også medbringe et par grene af dild, da det indeholder meget fugt.

Vær opmærksom på at papegøjen er bange for alt nyt og usædvanligt. Men efter blot et par ture, vil dine fugle føle sig sikkert. Gør farten så behageligt som muligt for fuglen.

 

HUSK at se og følg vores YOUTUBE kanal HER.

0
    0
    Kurv
    Kurven er tomTilbage til shoppen
    --->