Levering 1-3 dage

i Danmark

Dansk Producerede voliere

Ring: 25 13 74 09

eller mail jonas@voliere.dk

Betalingsmetoder

betaling Randers Volieren

randers volieren | Randers volieren
Trustpilot | Randers Volieren
Køb for 400,00 mere og få en GAVE

Tropereder

Tropefugle foretrækker enten en redekasse eller en halvlukket kurverede. For at tropefugle skal kunne yngle optimalt, er det vigtigt med god plads og en god indretning af yngleburet.

Hos Randers volieren har vi tropereder i flet, kunststof og træ. Alle vores redekasser i træ bliver lavet på vores eget værksted af en tømmer. Så derfor ved vi at kvaliteten er i top.

Trope rede stor halvrund | Randers volieren

Rede forhold

Tropefugle foretrækker enten en redekasse eller en halvlukket kurverede. For at tropefugle skal kunne yngle optimalt, er det vigtigt med god plads og en god indretning af buret som de er i eller hvis man bruger et såkaldt ynglebur. Tropefugle er en blandet familie, der bl.a. består af arter som zebrafinker, siskener, finker mm.

Mange af disse arter er udbredt over det meste af verden. De fleste arter har en kort yngletid og en kort levealder. De fleste mennesker kan holde tropefugle i volierer i haven eller i udestuen. Dog kræves det, at fuglene har adgang til tørvejr og varme om vinteren.

Zebrafinken hører til blandt de mest populære volierer fugle herhjemme. Zebrafinker kan let opdrættes i kassebure, der som minimum har en længde på 80 centimeter. Det bedste resultat opnås dog, hvis de bliver opdrættet i en voliere. Zebrafinker foretrækker at bygge rede i enten en redekasse, eller i lukkede kurvereder. Til rede materiale kan vi anbefale, at du tilbyder dem f.eks. træuld, kokostrevler, hø mm.

Se vore rede materiale HER.

Zebrafinker yngler let i fangeskab og de lægger fem eller seks hvide æg. Hunnen ligger på rede i omkring 13 dage inden æggene klækkes. Ungerne er flyvefærdige, når de er omkring 21 dage gamle. Både zebrafinkehunnen og -hannen udruger og opfodrer ungerne. Zebrafinken har en gennemsnitsalder på 5 år.

0
    0
    Kurv
    Kurven er tomTilbage til shoppen
    --->