randers volieren | Randers volieren
Trustpilot | Randers Volieren

Levering 1-3 dage

i Danmark

Dansk Producerede voliere

Ring: 25 13 74 09

eller mail jonas@voliere.dk

Betalingsmetoder

betaling Randers Volieren

Køb for 400,00 mere og få en GAVE

Udstyr til kyllinger

Hos Randers Volieren finder du et stort udvalg af udstyr til kyllinger som bundstrøelse og varmelamper. Som bundstrøelse til kyllinger tilbyder vi bøgeflis i god og miljømæssig kvalitet. Alt findes på lager i Randers. Hurtig levering. Læs mere om kyllinger nedenfor.

kyllinger | Randers volieren

Foder til kyllinger

De vil i naturen spise det samme som de voksne høns, hønemor vil sørge for at dele korn, insekter, småsten og andet i små passende bidder. Små kyllinger uden høne, vil have behov for kværnet korn eller en fugleblanding for stuefugle. Fx undulatfoder da det skulle være godt for deres maver med de fedtholdige frø. Du kan også knuse nogle afskallede solsikke du kan give dem. Kyllingerne skal også altid have adgang til enden fuglesand, groft sand eller fint grus, da kyllingerne har behov for at spise grus eller sand for at kunne fordøje deres mad, da det hjælper med at kværne fodret. Efter en uges tid skifter man over til startfoder, som kyllingerne kan få til de er 8 uger. Men der er en god ide at blande lidt undulatfoder og de afskallede solsikke med i startfodret. Du må også godt efter de 8 uger give dine kyllinger frugt og grøntsager, der ikke har været i kontakt med animalske produkter eller er opbevaret i dit køkken (Grundet risiko for smitsomme husdyrssygdomme). Frugt og grøntsager fra egen avl og andre vegetabilske rester fra haven må du godt give til dine kyllinger og høns.

Og så skal kyllingerne selvfølgelig have rent vand, som man må påregne af skifte ofte, da de hurtigt får slæbt en masse strøelse og værk op i foderet.

Varmelampe til daggamle kyllinger

Daggamle kyllinger skal holdes varme for at overleve og vokse sig store. Derfor skal du bruge en varmelampe til dem.

Kyllingerne har brug 33-35 grader under en varmelampe, og det tjekker du bedst ved at observerer kyllingerne. Ligger de meget spredt indenunder lampen er den for varm og må hæves lidt, ligger de i en stor klump så er det for koldt og den må sænkes lidt.

Udover at kigge på dem skal du også hører på dem, kyllinger pipper gerne højt og insisterende hvis noget er galt. Kyllingerne må ikke udsættes for træk, men de skal have plads nok til at de kan søge helt væk fra varmekilden. Dine kyllinger skal have adgang til en varmekilde til de er omkring 6 uger.

Du kan købe varmelamper HER.

HUSK at se og følg vores YOUTUBE kanal HER.

0
    0
    Kurv
    Kurven er tomTilbage til shoppen
    --->