randers volieren | Randers volieren
Trustpilot | Randers Volieren
Køb for 400,00 mere og få en GAVE

Problemer med Væggelus?

Hos Randers Volieren har vi et stort udvalg af produkter til at bekæmpe væggelus. Eller bedbugs som de heder på engelsk. Yderst ubehagelige at ha i sengen Det kan f.eks. være at du står og mangler en effektivgift eller klisterfælder. Så finder du det her.

Se vores udvalg af produkter mod Væggelus her på siden.

Væggelus | Randers volieren

VORES PRODUKTER MOD VÆGGELUS.

Hvad er væggelus?

 

En væggelus lever af blod. Den foretrækker at suge blod på mennesker, men kan også suge på dyr som fx kaniner, rotter, mus og fugle.

Væggelus er lysebrune til mørkt rødbrune dyr. De har seks ben, er vingeløse og bliver 5-7 mm lange. Kroppen er meget flad, medmindre den har drukket blod for nylig. Det tager en væggelus 5-10 minutter at fylde sig med blod. En voksen hun tager omtrent sin egen vægt i blod svarende til cirka 8 mg. Nymferne (ungerne) kan tage op til 4-5 gange deres egen vægt, men er til gengæld meget mindre end en voksen hun.

Væggelusen gemmer sig om dagen i revner og sprækker og kommer først frem om aftenen og natten for at spise. Den finder sin vært ved hjælp af forskellige duftstoffer og den kuldioxid, en sovende vært ånder ud. Det sidste stykke (cirka en meter), bliver den også ledt på vej af kropsvarme fra værten.

Hvordan bekæmper man væggelus?

 

Metoder til bekæmpelse kan nævnes frysning af tøj, tasker og lignende, lige som tøjvask selvfølgelig også en effektiv måde at bekæmpe væggelus på.

Væggelus er følsomme over for varme og kulde, og dræbes ved at opholde sig et par timer ved 50 grader celsius eller i en fryser et par dage.

Man skal være opmærksom på, at væggelusene kan gemme sig i et materiale, der virker isolerende, og derved overleve bekæmpelsesindsatsen. Nogle gange skal der flere behandlinger til for at komme alle individer til livs.

Her er 2 eksempler på hvad du kan bruge.

 

  1. Klisterfælde til hårdt gulv – Fælden består af en klisterring, der effektivt forhindrer væggelus i at kravle op i sengen. Fælden kan bruges på glatte gulve og er stort set usynlig og dermed meget diskret. – Køb varen HER.

 

  1. Klisterfælde til glat gulv –Fælden består af en klisterring, der effektivt forhindrer væggelus i at kravle op i sengen. Fælden kan bruges på bløde gulve og er stort set usynlig og dermed meget diskret. – Køb varen HER.

(Se en video om produktet herunder)

HUSK at se og følg vores YOUTUBE kanal HER.

Leverandør Til | Randers Volieren
0
    0
    Kurv
    Kurven er tomTilbage til shoppen
    --->