randers voliere logo | Randers volieren
Trustpilot | Randers Volieren

Levering 1-3 dage

i Danmark

100% dansk webshop

vi producerer i Danmark

Ring: 25 13 74 09

eller mail jonas@voliere.dk

Betalingsmetoder

Fluefanger til vinduet

34,95 KR

På lager

Fluefanger til vinduet 4 stk./pk

 

 

Fluefangerene er lavet som klistermærker beregnet til at blive fastsat til vinduer. Her bruger fluefangeren vinduets varme og lys, som der begge er tiltrækkende for insekter, til at tiltrække dem til at lande på selve fluefangeren. Overfladen af fluefangeren som der vender ind mod rummet, er belagt med et lag af kraftig lim, som der vil fange alle insekter, som der skulle komme i kontakt med det, og vil derefter blive ved med at holde dem fanget, indtil at insekterne dør ud. Fordi fluefangeren ikke bruger nogen kemikalier eller andre giftstoffer, er den helt sikker at bruge i områder med børn eller kæledyr. Derudover vil fluefangeren heller ikke udgive nogen lugt ud i rummet den placeres i.

Fluefangeren er designet med et dekorativt solsikkeudseende, som der vil kunne ses fra begge sider af ruden. Dette holder fluefangeren diskret og gør, at den vil være en dekorativ tilføjelse til næsten enhver rude, som den sættes på.

I pakken får du 4 stk. af fluefangerene, som du nemt og hurtigt kan sætte op ved, at du først fjerner beskyttelsesfilmen fra den side, som der skal vende ind mod ruden. Derefter placeres fluefangeren på en rude i det område, som du ønsker at bekæmpe insekterne i. Når fluefangeren sider på ruden, kan det sidste lag af beskyttelsesfilm fjernes. Efter fluefangeren er sat op, vil den holde sig effektiv i ca. 3 måneder efter, eller indtil den er fyldt med insekter, hvorefter den skal udskiftes med en ny fluefanger.

 

Pakken indeholder fire klisterfælder, der holder i op til tre måneder.

 

Produktinformation:

 • Mål: 12 x 225 x 2 mm (H x B x D)
 • Antal: 4 stk. klisterfælder
 • Egnet mod: fluer
 • Uden insektgifte og duftstoffer
 • Holder i op til 3 måneder

 

 

Se vores udvalg af insekt bekæmpelse HER.

HUSK at se og følg vores YOUTUBE kanal HER.

Levering og retur

LEVERING

JP handel tilstræber at afsende ordre indgået inden kl. 17 samme dag, ordre herefter sendes næstfølgende hverdag. Dog vil der for bure og andre egenproducerede vare være leveringstid.
Leveringstiden kan variere. Men vil på forespørgsel på mail kunne oplyses.

Vi sender til hele Danmark. Fragtpriser fra 49 kr. Varer vil blive leveret på leveringsadressen, der angives ved bestillingen medmindre andet er aftalt.

Vi leverer til Danmark, Norge og Sverige( dog ikke Færøerne og Grønland).

Dine varer kan sendes med PostNord, GLS eller fragtmand.

OBS: Hvis der ikke er plads på udleveringsstedet, vil din pakke blive flyttet til nærmeste udleveringssted, hvilket du får besked om. Opstår der problemer, kontakt da kundeservice.

Der leveres varer alle ugens hverdage. Din vare vil blive leveret 1-3 hverdage efter bestillingen.

For visse varer gælder særlige leveringsvilkår. Betingelserne vil fremgå specifikt forud for køb af disse varer.

 

RETURRET

Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores webshop.

Perioden regnes fra den dag;

– Hvor du modtager ordren.

– Får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, bestilt i én ordre, men leveres enkeltvis eller af flere omgange.

– Får det sidste parti, eller sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om aftale af levering af varer, der består af flere partier/dele.

– Den første vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om regelmæssig levering af varer over en bestemt periode.

 

RETURNERINGSOMKOSTNINGER SKAL DU SELV AFHOLDE.

Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 dage efter købet og fra fortrydelsen skal du senest 14 dage efter returnere forsendelsen. Meddelelsen skal gives pr. mail på jonas@voliere.dk. I meddelelsen skal du gøre tydeligt opmærksom på, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret. Ønsker du at sende varen retur til os, skal du udfylde den vedlagte Returseddel og sende varen til:

 

JP handel

Randersvej 65, Mejlby

8981 Spentrup

 

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give tydelig meddelelse herom.

Betaling

BETALING

Randers Volieren modtager betaling med VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, MobilePay, Bankoverførsel. Betalingen vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes. Alle beløb er i DKK. Danske kroner og incl. moms.

Andre har også købt

0
  0
  Kurv
  Kurven er tomTilbage til shoppen
  --->