Levering 1-3 dage

i Danmark

Dansk Producerede voliere

Betalingsmetoder

betaling Randers Volieren

randers volieren | Randers volieren
Trustpilot | Randers Volieren
[persuade]
Tilbud

Fuglepigge 10 stk.

Original price was: 307,95 .Current price is: 246,36 . KR

Ikke på lager

Fuglepigge 10 stk.

 

Fugle såsom duer og måger kan være til stor irritation for boligejere og andre personer, der også plages af store mængder af fugle, der enten bruger deres tagrender, udhæng på bygninger og taget som rede og opholdssted, hvilket der kan resultere i, at store mængder af fugleefterladenskaber vil blive efterladt fra fuglene, hvilket der hverken er kønt at se på eller sundt for mennesker at være i nærheden af. Disse pigge vil gøre det umuligt for fugle at lande imellem piggene, fuglene vil for det meste ikke engang prøve i første omgang at lande, når de ser piggene, og vil i stedet bare lede videre efter et andet sted, hvor de kan lande.

Disse pigge er lavet af kraftigt rustfrit stål, der er holdt fast med en fleksibel plast bund. Piggene kommer i rækker, der hver især er 50cm i længden. Rækkerne af pigge er nemme at installere med enten skruer eller en speciel silikonelim. Piggene installeres ved at puttes lim eller skruer i bunden af piggene, så piggene er sat fast sådan, at piggene vender opad. Vær ops. på, at du ikke laver et for stort mellemrum mellem piggene og muren eller andre rækker af pigge, da et for stort mellemrum vil gøre det muligt for fuglene at lande imellem dem. Hvis rækkerne ikke passer perfekt til dit tilfælde, kan du nemt klippe længden til.

 

Produktinformation

 • Mål: 500 x 150 x 111 mm (L x B x H)
 • Antal: 10 stk.
 • Dækker op til 5 m
 • Anvendes af professionelle
 • Materiale: stål/plast

 

Se en video om Pest-stop HER.

Se vores udvalg af artikler til skadedyrs bekæmpelse HER.

HUSK at se og følg vores YOUTUBE kanal HER.

Levering og retur

LEVERING

JP handel tilstræber at afsende ordre indgået inden kl. 17 samme dag, ordre herefter sendes næstfølgende hverdag. Dog vil der for bure og andre egenproducerede vare være leveringstid.
Leveringstiden kan variere. Men vil på forespørgsel på mail kunne oplyses.

Vi sender til hele Danmark. Fragtpriser fra 49 kr. Varer vil blive leveret på leveringsadressen, der angives ved bestillingen medmindre andet er aftalt.

Vi leverer til Danmark, Norge og Sverige( dog ikke Færøerne og Grønland).

Dine varer kan sendes med PostNord, GLS eller fragtmand.

OBS: Hvis der ikke er plads på udleveringsstedet, vil din pakke blive flyttet til nærmeste udleveringssted, hvilket du får besked om. Opstår der problemer, kontakt da kundeservice.

Der leveres varer alle ugens hverdage. Din vare vil blive leveret 1-3 hverdage efter bestillingen.

For visse varer gælder særlige leveringsvilkår. Betingelserne vil fremgå specifikt forud for køb af disse varer.

 

RETURRET

Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores webshop.

Perioden regnes fra den dag;

– Hvor du modtager ordren.

– Får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, bestilt i én ordre, men leveres enkeltvis eller af flere omgange.

– Får det sidste parti, eller sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om aftale af levering af varer, der består af flere partier/dele.

– Den første vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om regelmæssig levering af varer over en bestemt periode.

 

RETURNERINGSOMKOSTNINGER SKAL DU SELV AFHOLDE.

Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 dage efter købet og fra fortrydelsen skal du senest 14 dage efter returnere forsendelsen. Meddelelsen skal gives pr. mail på jonas@voliere.dk. I meddelelsen skal du gøre tydeligt opmærksom på, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret. Ønsker du at sende varen retur til os, skal du udfylde den vedlagte Returseddel og sende varen til:

 

JP handel

Randersvej 65, Mejlby

8981 Spentrup

 

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give tydelig meddelelse herom.

Betaling

BETALING

Randers Volieren modtager betaling med VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, MobilePay, Bankoverførsel. Betalingen vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes. Alle beløb er i DKK. Danske kroner og incl. moms.

Andre har også købt

0
  0
  Kurv
  Kurven er tomTilbage til shoppen
  <!- --->