Levering 1-3 dage

i Danmark

Dansk Producerede voliere

Betalingsmetoder

betaling Randers Volieren

randers volieren | Randers volieren
Trustpilot | Randers Volieren
[persuade]
Tilbud

Fuglepigge

Original price was: 219,95 .Current price is: 175,96 . KR

På lager

Fuglepigge

 

Hvis du er plaget af duer, måger eller andre fugle der laver reder eller opholder sig i områder, hvor de ikke er ønsket f.eks. på tagrygge, tagrender eller på udhæng af huse. Så er disse duepigge den perfekte løsning for dig. Duepiggene vil nemlig forhindre fuglene i at lande i området dækket af piggene i første omgang. Selvom piggene ser meget intimiderende ud, vil piggene meget sjældent skade fuglene. På grund af deres intimiderende udseende vil fuglene nemlig ikke engang prøve at lande på overfladen under piggene, og vil i stedet vælge at finde et andet sted at opholde sig.

Fuglepiggene er lavet af en polycarbonat bund med 10 sæt pigge af rustfrit stål per række. Dette betyder, at du kan forvente en lang levetid for hver række med duepigge, da de ikke tager skade af at blive udsat for vejret. Da hver række af Fuglepigge kun er 25 cm lange, kan rækkerne sættes i den konfiguration der passer bedst til dit behov. Hvis du f.eks. skal beskytte et bredere område såsom et stykke fladt tag eller toppen af et ventilationsanlæg, virker duepiggene bedst, hvis de dækker hele arealet. Hvorimod hvis du ønsker at beskytte en tagryg eller tagrende, er den bedste konfiguration langt de fleste gange én lang række af duepigge.

Bunden af hver række af Fuglepigge har indbyggede huller, så de nemt kan fastsættes med søm eller skruer. Du kan også fastsætte bunden til næsten enhver overflade med den medfølgende silikonelim. Benyttes silikonelimen, er det vigtigt, at overfladen hvorpå bunden skal limes til er helt ren og tør, før du bruger limen. Hvis duepiggene skal placeres ved siden af hinanden, er det også vigtigt, at der ikke er mere end et par centimeter mellem de yderste pigge, fordi et for stort mellemrum kan tillade, at fugle lander imellem piggene, hvilket der ødelægger fuglepiggenes formål.

 

• Fuglepigge der holder måger, duer og andre fugle væk fra tagrygge, tagrender, udhæng, terrasser og lignende steder.
• En nem og billig løsning for private.
• Lavet af rustfrit stål og polycarbonat.
• Kan limes på med den medfølgende tube silikonelim.
• Kan også fastsættes med søm eller skruer.
• Enkel at sætte op.

 

Se vores udvalg af artikler til skadedyrs bekæmpelse HER.

HUSK at se og følg vores YOUTUBE kanal HER.

Levering og retur

LEVERING

JP handel tilstræber at afsende ordre indgået inden kl. 17 samme dag, ordre herefter sendes næstfølgende hverdag. Dog vil der for bure og andre egenproducerede vare være leveringstid.
Leveringstiden kan variere. Men vil på forespørgsel på mail kunne oplyses.

Vi sender til hele Danmark. Fragtpriser fra 49 kr. Varer vil blive leveret på leveringsadressen, der angives ved bestillingen medmindre andet er aftalt.

Vi leverer til Danmark, Norge og Sverige( dog ikke Færøerne og Grønland).

Dine varer kan sendes med PostNord, GLS eller fragtmand.

OBS: Hvis der ikke er plads på udleveringsstedet, vil din pakke blive flyttet til nærmeste udleveringssted, hvilket du får besked om. Opstår der problemer, kontakt da kundeservice.

Der leveres varer alle ugens hverdage. Din vare vil blive leveret 1-3 hverdage efter bestillingen.

For visse varer gælder særlige leveringsvilkår. Betingelserne vil fremgå specifikt forud for køb af disse varer.

 

RETURRET

Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores webshop.

Perioden regnes fra den dag;

– Hvor du modtager ordren.

– Får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, bestilt i én ordre, men leveres enkeltvis eller af flere omgange.

– Får det sidste parti, eller sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om aftale af levering af varer, der består af flere partier/dele.

– Den første vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om regelmæssig levering af varer over en bestemt periode.

 

RETURNERINGSOMKOSTNINGER SKAL DU SELV AFHOLDE.

Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 dage efter købet og fra fortrydelsen skal du senest 14 dage efter returnere forsendelsen. Meddelelsen skal gives pr. mail på jonas@voliere.dk. I meddelelsen skal du gøre tydeligt opmærksom på, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret. Ønsker du at sende varen retur til os, skal du udfylde den vedlagte Returseddel og sende varen til:

 

JP handel

Randersvej 65, Mejlby

8981 Spentrup

 

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give tydelig meddelelse herom.

Betaling

BETALING

Randers Volieren modtager betaling med VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, MobilePay, Bankoverførsel. Betalingen vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes. Alle beløb er i DKK. Danske kroner og incl. moms.

Andre har også købt

0
    0
    Kurv
    Kurven er tomTilbage til shoppen
    <!- --->